Eğitim & Kariyer Çalıştığınız iş yerinde sırf "yemekleri kötü" diye ayrılır mısınız? __MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Çalıştığınız iş yerinde sırf "yemekleri kötü" diye ayrılır mısınız?Tartışmaya açık bir konu.. #Vesselam Güncellemeler+1 yıl Süper Soru 🔥 Çalıştığınız iş yerinde sırf "yemekleri kötü" diye ayrılır mısınız? Cevapla İş Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bedenimsağ_amaruhum Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ne kadar kötü olabilir ki yani.. İşim iyi ise ayrılmam tabi ki 1 4 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Yenmeyecek kadar.. Misal iki haftada 3 kez pırasa çıktı.. Kimse yemedi.. Yorumla Bedenimsağ_amaruhum +1 yıl Ben bayılırım. Yemek kime göre neye göre yani. Yemek seçmem. Temiz olsun güzel pişsin yeterli Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Onu söylüyorum. Bugün bezelye pişmiş mesela, şeker tadı vardı.. İçine şeker mi attılar ne yaptılar bilmiyorum, kimse tamamlamadı tabağını.. İsraf oluyor yemekler.. Yorumla Bedenimsağ_amaruhum +1 yıl He kötü pişerse haklısın tabi. Ama seçmek doğru değil. Herşeye mızmızlanan çok kişi var Yorumla
Sonsofatilla Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sadece bu sebepten dolayı değil ama etkileyen sebepler arasındaydı işten çıkışım. Üç kez arka arkaya makarna geldiği gün olmuştu 1 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İşimden memnunsam ayrılmam. Ayrıca yemek seçmem. Hergün pırasa, ıspanak çıksa sorun etmem, bayılırım. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl İşimden memnunsam sırf yemeklerini beğenmiyorum diye ayrılmam. Kendimce çözümler bulur işime devam ederim. 1 0 Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İş yerinde yemekleri ben düzenlerim o yuzden sorun olmaz 1 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Yok ayrılmıyorum ya manita söylüyor iş yerine ya da ben eve geçip yiyip işe dönüyorum 1 0 Yorumla
Aɳƚιƈσɾ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Ben o iş yerinde calısıyorsam o yemekler düzeltilir dikkate alınmıyorsa ve yemekler rahatsızlık veriyorsa saglık olarak uzarım... 🦂 1 0 Yorumla
Suwjfjkwk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Nasıl sirf yemekler güzel diye bi ise girmiceksem sirf yemekler kötü diye de ayrılmam 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Aşçı yapıyorsa milleti doldururum ki aşçı değişsin 1 0 Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Maaş ve iş ortamı güzelse sorun etmem 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 477 cevap paylaştı. Tabikii hayır 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 844 cevap paylaştı. Yemem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne kadar kötü olabilir ki yani.. İşim iyi ise ayrılmam tabi ki
Yenmeyecek kadar.. Misal iki haftada 3 kez pırasa çıktı.. Kimse yemedi..
Ben bayılırım. Yemek kime göre neye göre yani. Yemek seçmem. Temiz olsun güzel pişsin yeterli
Onu söylüyorum. Bugün bezelye pişmiş mesela, şeker tadı vardı.. İçine şeker mi attılar ne yaptılar bilmiyorum, kimse tamamlamadı tabağını.. İsraf oluyor yemekler..
He kötü pişerse haklısın tabi. Ama seçmek doğru değil. Herşeye mızmızlanan çok kişi var
Sadece bu sebepten dolayı değil ama etkileyen sebepler arasındaydı işten çıkışım. Üç kez arka arkaya makarna geldiği gün olmuştu
İşimden memnunsam ayrılmam. Ayrıca yemek seçmem. Hergün pırasa, ıspanak çıksa sorun etmem, bayılırım.
İşimden memnunsam sırf yemeklerini beğenmiyorum diye ayrılmam. Kendimce çözümler bulur işime devam ederim.
İş yerinde yemekleri ben düzenlerim o yuzden sorun olmaz
Yok ayrılmıyorum ya manita söylüyor iş yerine ya da ben eve geçip yiyip işe dönüyorum
Ben o iş yerinde calısıyorsam o yemekler düzeltilir dikkate alınmıyorsa ve yemekler rahatsızlık veriyorsa saglık olarak uzarım... 🦂
Nasıl sirf yemekler güzel diye bi ise girmiceksem sirf yemekler kötü diye de ayrılmam
Ayrılırım...
Aşçı yapıyorsa milleti doldururum ki aşçı değişsin
Yemeğimi yanımda taşırım sorun değil.
İş yerinden memnunsam çıkmazdım
Maaş ve iş ortamı güzelse sorun etmem
Tabikii hayır
Yemem
Galiba hayır
Bilmiyorum
Bu bir lüks ayrılmam