Arkadaşlar labaratuvar teknikerliği 1 . sınıf öğrencisiyim bu yaz 20 günlük zorunlu stajım var ulusal staj programına başvurdum ama hocalar yinede devlette staj çıkmazsa diye özel hastaneler vb yerlerde staj yeri bulmamızı istediler kafamda bir kaç soru takıldı (beni kabul etmeleri için ücretsiz bi şekilde staj yapacağımı söyleyeceğim)
1 -Cv hazırlamam gerek mi?(cv ye yazacak bir tecrübem vs yok ki zaten nasıl olsun)
2-Direk gidip yetkili ile görüşüp staj yapmak istediğimi mi söylemem gerek nasıl bi yol izlemeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siz staj yapmaya gideceksiniz bir iş başvurusuna gitmiyorsunuz. Bu yüzden cv veya herhangi bir belgeye gerek yoktur. Sadece sağlık kurumları, hastanelere gidip yönetimde olan kişi ile görüşme sağlamanız yeterlidir. Size zaten stajer ihtiyacı olup, olmadığını ya da getirmeniz gereken herhangi bir belgeyi nasıl temin etmeniz gerektiği konusunda sizi bilgilendirme yapacaktır. Sadece siz ilgili yerlere giderek, staj yapmak istediğinizi ve zorunlu tamamlamanız gerektiğini söylemeniz yeterlidir. Eğer bulamıyorsanız bir yer, bölüm başkanınızdan da yardım alabilirsiniz. Hayırlısı olsun...
kanka direkt hasntane müdürü ile konuşursan yeterli olur evrak falan onları orada detaylıca öğrenirsin
gidip direk hastane müdürü ile mi görüşmem gerek yoksa sekretere durumumdan bahsedip ondan mı beni yönlendirmesini isteyim
ben müdürle konuşmuştum özelde yapmak için