Eğitim & Kariyer Dikkat eksikliği olan bir insan markette çalışabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dikkat eksikliği ve bazen de odaklanamama sorunum var. Ama aileme destek olmak için çalışmam gerekiyor. Benim gibi birisi için market işini öğrenmek yapmak zor olur mu? Dikkat eksikliği olan bir insan markette çalışabilir mi? Cevapla İş Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 960 cevap paylaştı. Denemeden bilemeyiz ki belki de sürekli hareket halinde olup boş kalmadığın için dikkat eksikliği vs yaşamazsın 0 0 Yorumla
enesgltknn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Serin ortamda calisirsan ve sakin olmayi ogrenirsen nedeb olmasin yas kac 0 0 Yorumla
Bahtsızb Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çalışabilirsiniz ilk basta biraz zor olur ama kısa sürede alisirsiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler Yorumla Bahtsızb +1 yıl Rica ederim Yorumla
lara8090 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hayır para hesabı karışır hep 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kasiyer olarak çalışmayacağım Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çalışabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Görüşünüz motive etti teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Denemeden bilemeyiz ki belki de sürekli hareket halinde olup boş kalmadığın için dikkat eksikliği vs yaşamazsın
Serin ortamda calisirsan ve sakin olmayi ogrenirsen nedeb olmasin yas kac
Çalışabilirsiniz ilk basta biraz zor olur ama kısa sürede alisirsiniz
Çok teşekkürler
Rica ederim
Hayır para hesabı karışır hep
Kasiyer olarak çalışmayacağım
Çalışabilir
Görüşünüz motive etti teşekkür ederim