Eğitim & Kariyer Mesleki eğitim öğrencileri yaz tatili staja gidiyor mu? doaylmz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mesleki eğitim öğrencileri yaz tatili staja gidiyor mu? Cevapla Tatil Soruları Staj Soruları Eğitim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Evet giderler 0 0 Yorumla
Bikeredebengulsem Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Benim oğlum devam edicek staj ücretinden farklı bir ücretle full tam gidecek ama 15 gün zorunlu diye biliyorum yanlış duymadiysam oğlumdan 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 327 cevap paylaştı. Arkadaşım öyle bir şey söylüyordu 15 gün falan galiba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu degisiyo Anadolu kismindaysa yazın gider ama meslek kismindaysa dönem içinde yapar tabi 3 yıl önce böyleydi şimdi değişti mi bilmiyorum 0 0 Yorumla
wonderumeysa Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Lise mi? 0 2 Yorumla doaylmz +1 yıl Evet Yorumla wonderumeysa +1 yıl Hayır gitmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet giderler
Benim oğlum devam edicek staj ücretinden farklı bir ücretle full tam gidecek ama 15 gün zorunlu diye biliyorum yanlış duymadiysam oğlumdan
Arkadaşım öyle bir şey söylüyordu 15 gün falan galiba
Bu degisiyo Anadolu kismindaysa yazın gider ama meslek kismindaysa dönem içinde yapar tabi 3 yıl önce böyleydi şimdi değişti mi bilmiyorum
Lise mi?
Evet
Hayır gitmiyor
Gidiyor sanırım
Gider
Gitmiyorlar bence
Hiç bilmiyorum
Giderler