Odunpazarı Belediyesi, her 8 Mart günü kadın çalışanlarına izin veriyor. Bu yıl da Kadınlar Günü özelinde tatil ilan etti.

Odunpazarı Belediyesi, her 8 Mart günü kadın çalışanlarına izin veriyor. Bu yıl da Kadınlar Günü özelinde tatil ilan etti.

Buna inanmamak bir realitedir. Odunluk değil Hayal perestliğin eseridir Bu saçmalığa inanmak Sadece Hukuk ve Fırsatta eşitlik olabilir. Komik gerçi o konuda da eşit değiliz. Pozitif ayrımcılıkları alan taraf kadınlar yine 😄 neyse Gerçek ortadadır. Sadece fiziksel değil Zihinsel mental ve duygusal açıdanda farklıyız. Asıl bu gerçek göz önündeyken bunu Anlayamamak Odunluktur. Bu yüzden cinsiyetler birbirinin kafalarıyla kendilerini aynı düşündükleri için hata yapıp duruyorlar. Farklı olduklarını bilip ona göre yaklaşmaları gerekirken
Evet bence tatil edilebilir yani zaten yılda bir kez kutlanan bir şey bu yüzden de kadınlara verdiğimiz değeri göstermek ve farkındalık için bence tatil edilebilir yani ben bunu desteklerim ama herkesin tabi ki kendi kararıdır. yani böyle bir günde bence tatil edilmesinde ben bir sakınca göremiyorum söze geldiği zaman kadınlar değerlidir diyorlar. bu yüzden de bence tatil edilmesi daha güzel oluyor diye düşünüyorum.
Kadınlara eşitlik vermek istiyorsan maaşlarını erkeklerle eşitle, kadınları cam tavan sendromundan kurtar, kadınlara daha çok yerde şans ver. Saçma sapan canım uygulamalar yapma. Ne oldu tatil ettin kurtuldu mu kadınlar indi mi gökten eşitlik? Gösteriş uğruna beyninizden olmayın belediye başkanı kazım kurt.
Cevap
41Cevap
Kadın erkek eşitliği diye olmayan şeyleri bireylere yuklememek lazim... bakkaldan ekmek alırken kadına ve erkeğe aynı fiyata verirsin ekmeği. Öyle eşitlik olur ama her konuda eşitlik söz konusu olamaz konuyu doğru anlamak doğru anlatmak lazim
Kadın ve erkek eşit değil ki, olamaz da.
Zaten her halta tatil yapan bir ülkeyiz. Ne gereği var ekstra tatillerin.
Yorumları okudum da erkekler isyan edercesine " bizi oduncuda gördünüzde odun mu sandınız " dercesine haykırıyorlar 🤣🤣🤣
Saçmalamayın ama tabikidr kadın erkek eşitliği diye bir şey yok erkekelrden üstünüz biz açık ara farkla
Kadının da odunu olduğunu biliyoruz
Erkeklerin gününde izin yoksa kadınların gününde de olmamalı ki ancak öyle eşitliğe önem verdiklerini inandırabilirler yoksa boş boş konuşmakta olan adının hakkını vermekte olan bir belediyedir.
Erkekler gününde erkeklere tatil vermeyen Kazım Kurt'un şerefini ve haysiyetini...
O halde erkeklere de erkekler gününde tatil verilsin. Adalet her yerde adalet.
Feminazi demek istediniz.. sizin sevmediğiniz şey feminaziliktir.
Erkeklere de tatil olacak o zaman olmuyorsa o.. c.. lugununn alemi yok degil mi
Kadın erkek eşit mi olmuş oluyor kadınlara izin verildiği zaman
İyide kadın erkek eşitliğine inanıyorlarsa erkeklere de tatil verselerdi o zaman, ne saçma 😃
Hayır gereksiz. Tatiller herkese olur, belli bir gruba özel değil
Kararı veren erkek. Başlığı atan kadın değilsr bir şey bilmiyorum. Nolacak bu feminazilerin hali.
bu aralar bunu çok kullanıyorlar hoşuma gidiyor hdjxnskxn
O zaman Kasım ayında da erkekler gününde bizde izin istiyoruz
Aynen 😂
erkeklere izin verilmemiş erkekler gününde, hani odun değildiniz...
senenin kaç günü tatil bi bakın hele
nedir saçmalık tatil tatil tatil
tembellizzz komple
Edilneli çünkü kadınlar hem işte hem evde hem dışarda çalışıyor yapacak çok isleri var yetisemiyorlar
Pozitif ayrımcılık olur. Gününüzü özel yaşayın eyvallah... Ama ayrımcılık yapar gibi bugünü kadınlara tatil yapmalarını doğru bulmam.
Güzel bir afiş olmuş. Ama 8 martta tatil vererek kadın ve erkeğin EŞİT OLMADIĞINI da belgelemiş.
Saçmalık. Kafınlar günü, kapitalist bir zırvalık.
Kadın erkek zaten eşit değil
kadın erkek eşitliği denip nasıl sadece kadınlara izin verilir?
Her gününü zaten tatil tadın da yaşıyolar yok daha neler yuh.
Çok iyi düşünülmüş bırakında 8 martta kadınlar eşleriyle sevdikleriyle beraber olsun
ya tatil etmeleri komik olmuş bu insanlar niye hareketle anlamı tutturamıyor :D ÇD
Ne gerek var böyle şeylere
Çok güzel bi davranış olmuş:)
Bence gayet mantıklı ve olmalı
Kadın erkek eşitse erkeklere neden tatil değil
Pek mantıklı bir hareket olmazdı açıkçası
Gereksiz bir uygulama
Edilsin tabi kadınlar değerli erkeklere bakma 😃
hep yaptığı bir reklam. artık sıkıldık
Kadın erkek eşit değil
Edilmemeli abla :(
zaten bu ülkede kadın olmak var
Öff ne alaka kardeşim ya. Kaytarmak için yer arıyorsunuz be
Ne incelik ne incelik...
Mantıklı her belediye yapsa keşke
Almanya’nın başkenti Berlin’de resmi olarak tatil.
Erkek günü yok tatilde yok. Ne bahtsızız be..
Memurlar çok çalışıyordu hakketiler tatili
Sorun değil eskişehir farkı
Tatil olsa güzel olurdu
Afis super ya 😂
Edilmesin
Helal olsun
edilmemeli
Harika Tebrikler
yok artık
Saçmalık
Memleketim bir başka
Ne de olsa konunumuz ESKİŞEHİR😊😌