Vay arkadaş CV ye bunlar yazılıyor mu demek ben şok oldum... Sivil savunma kolunda olurdum ama şimdiki aklım olsa müzik kolu isterdim.
https://twitter.com/eacarer/status/1631282038538895361?t=8NnEjCNo7shUCqgCQ1Pkpw&s=19

Vay arkadaş CV ye bunlar yazılıyor mu demek ben şok oldum... Sivil savunma kolunda olurdum ama şimdiki aklım olsa müzik kolu isterdim.
https://twitter.com/eacarer/status/1631282038538895361?t=8NnEjCNo7shUCqgCQ1Pkpw&s=19

Sınıf başkanı seçildim çok kez. Hatta okul başkanı da seçilecektim birkaç oy farkıyla kaybettim. İlkokul 1 ve 2. sınıflar beni çok severdi ama üst sınıflar gidip onların kâğıtlarından benim ismimi silip kendi sınıflarındaki adaylarını yazdılar. O Emrullah var ya o Emrullah! Kâmil Hoca da ''Bu yaramazlıkla az kalsın okul başkanı oluyordun. Demek ki biraz uslu bir çocuk olsan nerelere geleceksin'' derdi. 26 yaşıma geldim uslu olmakla bir yere gelinemediğini tecrübe ettim eeey Kâmil Hocaa!
Sınıf başkanı olmuştum ilkokulda ve ortaokulda. Bir çok sosyal etkinlik kolunda oldum müzik, kütüphanecilik, resim, gezi gibi. Gezi kolundayken hep bir yerlere gidip gezeceğimizi sanardım ama durum hiç de öyle olmazdı.
Gibi gibi 😅
Hep saçma sapan kollarda oluyordum, çünkü utangaç bir çocuktum. Bana ne verirlerse kaderime razı oluyordum. Ama bir sefer bir cesaret kütüphanecilik koluna seçilmek istedim. Hocalar tam 3 sene bana görev vermişti 😅
Sizde en azından sadece kayıt işleri varmış. Biz kayıt dışında nöbet tutardık. Okul saati içinde veya dışında gelir kütüphanede beklerdik. Kayıp kitapların peşine düşerdik. Her toplantıda fikirler sunmak zorundaydık 😄
Sınıf başkanlığı çok istemiştim ama olamamistim. Bir de çocukken çekingen biriydim. Ama üniversitede bunun intikamını alıp bölüm temsilcisi olmuştum 😄
Cevap
6Cevap
Sınıf başkanı seçilmedim hiç.
Sınıf başkanıydım ortaokul ve lisedeyken baya güzel yıllardı sınıftakiler çok çekerdi benden😀
O da var bir de hocanın susturamadığı sınıfı ben sustururdum baya bağırırdım bana gıcık olurdular ama hep onların iyiliği için halbu ki 🙈
Gençlik yılları işte😀
Ruh yaşlanınca yaşın bir önemi kalmıyor 🍂
Müzik kolundaydım. Hiç başkan olmadım ama çok temsilci oldum. Diplomasi de iyiyim.
Konuşanları yazmak saçma geldi. Daha önemli işlerim olabilmeliydi.
Beni hiç sınıf başkanı seçmediler 😭
Kollara da hiç girişmedim
8 yıl sınıf başkanlığı geçmişim var. KK yerine aday olabilirim.
Böyle kollar yoktu bizde ama her sınıfın bir kulübü vardı. İşte 9a spor kulübü, 9b müzik kulübü, 9c satranç kulübü, 9d edebiyat kulübü vs vs...
Ve evet ben genelde başkan olurdum. 😄
1 defa sınıf başkanı olmuştum o da kısa sürdü 1 ay filan. Kollara gelince hangisi denk gelirse.
Öyle kollar olduğunu hatırlamıyorum veya var mıydı bilmiyorum. Bu tarz şeyler başıma gelmedi, istemem zaten.
Okul hayatında kütüphanecilik kolu oldum. Sınıf başkan yardımcısı oldum bir kaç defa bunları hatırlıyorum
Ben hep sivil savunma kulübündeydim sevdiğim hoca derse giriyor diye
Hep sınıf başkanıydım…
Icat mucit diye bir kol vardı o galiba
Yeşilay
Bahçe işleri kolu
Sınıf başkanı seçildim, baktım zor bıraktım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?