Eğitim & Kariyer Üniversite sınavına girecek misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 2023 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Üniversite sınavına girecek misiniz? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Hayır girmeyeceğim 0 0 Yorumla
eylulayigelsin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İstemediğim bir bölümde okuyorum girmeyi düşünüyorum bu yüzden 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Afferin, bu düşüncen ile takdirime layık olmayı başardın 😌👌 Yorumla triswestboar +1 yıl afetrıen gırıp bızım hakkımızda gırıon madem bastan gırmeseydın eger o sınava gırersen hakkımı helal etmıcem Yorumla eylulayigelsin +1 yıl O sınava girme hakkı herkese tanındı ne hakkından bahsediyorsun? Yorumla eylulayigelsin +1 yıl Bu arada Türkçe'ye çalışmanı öneririm. Bu şekilde milletin girmesini engelleyerek değil ders çalışarak sınavı kazanabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Eylül hanım haklı 😝 Yorumla
yasemin26işik Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl Bu sene gireceğim ama bu kafayla nasıl gireceğim onu hiç bilmiyorum. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gaffayı toparla ilk 😏 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Girmeyin kardeşim açılın hava alsın ortalık 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz ☺️ bizim de hakkımız sınava girmek Yorumla ikizterazi +1 yıl Sizin yüzünüzden biz yığılıyoruz ve ben diş hekimi olamıyorum ama🥺 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah kazanırsın ☺️🤲 sen yeteri kadar çalışırsan, sınava tekrar girenler seni etkileyemez 😌 Yorumla ikizterazi +1 yıl İnşallah🥺😃 Yorumla Soran +1 yıl Hepimiz için amin ☺️🙏 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 310 cevap paylaştı. Girmesinler girmesinler dmhxjsbf 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de, boşuna sınıfları işgal ediyorlar 😝 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 755 cevap paylaştı. Gireceğim, bu sene nedense giresim geldi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄 Bu sene liseden mezun olanların baya rakibi olcak Yorumla
gururlufakir Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl ya girmeyin zaten rekip çok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben 2. bölümümü okuyim de sen mezuna kal 😜 Yorumla
slave4u Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl biz o yollardan geçtik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Korkma titre ! Bidaha gir 😳 Yorumla
EmmReee0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Giricim ve güzle bir sıralama bekliyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haydi inşallah 😏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 23 yaşıma girdim hayatımda girmedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kır zincirlerini, bu sene gir ☺️ Yorumla
aylincoşkun23 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Seneye 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Bu sene gir ! Yorumla aylincoşkun23 +1 yıl Sanane Yorumla Soran +1 yıl Saygıyı elden bırakmayınız 😌 Yorumla aylincoşkun23 +1 yıl Sanane. Yorumla Soran +1 yıl Sen üniversiteye girme minik ırgat Yorumla aylincoşkun23 +1 yıl Allah Allah o niye Yorumla Soran +1 yıl Kabasın çünki ☺️ Yorumla aylincoşkun23 +1 yıl Ahahahhaahha Yorumla Soran +1 yıl 😃 Yorumla urxıguhv +1 yıl Irgat mı xjhjöşwşlw Yorumla Soran +1 yıl Evet 😃 Yorumla urxıguhv +1 yıl Süpersin Yorumla Soran +1 yıl Sen de über ☺️ Yorumla urxıguhv +1 yıl Afferin, bu sözün ile takdirime layık olmayı başardın 😌👌 Yorumla Soran +1 yıl O benim sözüm 😳 kimsin sen hırsız Yorumla urxıguhv +1 yıl Hayır çaldıklarım benimdir Yorumla Soran +1 yıl Polis imdat ☺️ Yorumla urxıguhv +1 yıl Fail bulunamıyor polisin elinden daha fazlası gelmiyor siz oturup ağlayıp tanrıdan merhamet dileyin ki küçük kız insafa gelip çaldığını versin Yorumla Soran +1 yıl İnsafsız güçcük garı Yorumla urxıguhv +1 yıl Garı mı Yorumla Soran +1 yıl Ben buyum kızım, tam bir badboy ☺️ Yorumla urxıguhv +1 yıl Abi hani saygıyı göndermiyorduk Yorumla urxıguhv +1 yıl Hıhıhı ne demezsin Yorumla Soran +1 yıl Saygıyı nereye göndermedik sanki 😳 Yorumla urxıguhv +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Ox Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır girmeyeceğim
İstemediğim bir bölümde okuyorum girmeyi düşünüyorum bu yüzden
Afferin, bu düşüncen ile takdirime layık olmayı başardın 😌👌
afetrıen gırıp bızım hakkımızda gırıon madem bastan gırmeseydın eger o sınava gırersen hakkımı helal etmıcem
O sınava girme hakkı herkese tanındı ne hakkından bahsediyorsun?
Bu arada Türkçe'ye çalışmanı öneririm. Bu şekilde milletin girmesini engelleyerek değil ders çalışarak sınavı kazanabilirsin.
Eylül hanım haklı 😝
Bu sene gireceğim ama bu kafayla nasıl gireceğim onu hiç bilmiyorum.
Gaffayı toparla ilk 😏
Girmeyin kardeşim açılın hava alsın ortalık
Olmaz ☺️ bizim de hakkımız sınava girmek
Sizin yüzünüzden biz yığılıyoruz ve ben diş hekimi olamıyorum ama🥺
İnşallah kazanırsın ☺️🤲 sen yeteri kadar çalışırsan, sınava tekrar girenler seni etkileyemez 😌
İnşallah🥺😃
Hepimiz için amin ☺️🙏
Girmesinler girmesinler dmhxjsbf
Bence de, boşuna sınıfları işgal ediyorlar 😝
Gireceğim, bu sene nedense giresim geldi
😄 Bu sene liseden mezun olanların baya rakibi olcak
ya girmeyin zaten rekip çok
Ben 2. bölümümü okuyim de sen mezuna kal 😜
biz o yollardan geçtik
Korkma titre ! Bidaha gir 😳
Okul dönemim bitti
Başarılar gireceklere
Başvurular başladı mı
Henüz değil 😏
Giricim ve güzle bir sıralama bekliyorum
Haydi inşallah 😏
Seneye
Evet
23 yaşıma girdim hayatımda girmedim
Kır zincirlerini, bu sene gir ☺️
Seneye
Bu sene gir !
Sanane
Saygıyı elden bırakmayınız 😌
Sanane.
Sen üniversiteye girme minik ırgat
Allah Allah o niye
Kabasın çünki ☺️
Ahahahhaahha
😃
Irgat mı xjhjöşwşlw
Evet 😃
Süpersin
Sen de über ☺️
Afferin, bu sözün ile takdirime layık olmayı başardın 😌👌
O benim sözüm 😳 kimsin sen hırsız
Hayır çaldıklarım benimdir
Polis imdat ☺️
Fail bulunamıyor polisin elinden daha fazlası gelmiyor siz oturup ağlayıp tanrıdan merhamet dileyin ki küçük kız insafa gelip çaldığını versin
İnsafsız güçcük garı
Garı mı
Ben buyum kızım, tam bir badboy ☺️
Abi hani saygıyı göndermiyorduk
Hıhıhı ne demezsin
Saygıyı nereye göndermedik sanki 😳
Tamam
Ox