Yks'ye 4 ay kaldı ve ben hiçbir şekil de ders çalışmadım doğru düzgün masanın başına geçip çalışamıyorum hemen daralıyorum dikkat dağınıklığım var gelecek korkusu var yapamayacakmışım gibi geliyor çok istiyorum ama sanki kendimi yetersiz hissediyorum geçmişte yaşadığım bazı olaylar dan dolayı kafamı veremiyorum ama aile evinden kurtulmak istiyorum tek çarem bu sene 2 yıllık da olsa gideyim dgs ile 4 e tamamlamak istiyorum bir de bilgisayar mühendisliği ve hemşirelik arasında kaldım ne yapacağını bilmiyorum pc daha çok istiyorum ama bana çok zor yapamazsın diyorlar iyice şaştım kaldım lütfen yardımcı olun 4 ay kaldı ya
Bilgisayar mühendisliği mi?
Hemşirelik mi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kesinlikle hemşirelik saglik asla olmez ama muhendislikte alimlar cok az ve asiri yuksek uni olmadi mi boş
hemşireligin her yonden avantaji daha fazla ve kazanmasi muhendislige gore daha kolay
Ya işte o yüzden ya açıkta kalma korkusu var o yüzden hemşirelik düşünüyorum ama istediğim için de boşta kalmamak için of çok kararsızım
kesinlikle abla tavsiyesi dinle hemşirelik çook iyi yani muhendislik boş
Evet ama ya ileri de pişman olursam sevmediğim bir işte çalışacağım diye ama pc de bayağı uğraş istiyor yani geliştirme vs
sen bilirsin direkt atanma istiyosan hemsirelik
zorluga katlanirim diyosan muhendislik
Belki ilerleyen yıllar da ek üni ya da üni olmadan da kendimi o bölüm de geliştiririm ama sorun şu ki sınava 4 ay kaldı ve ben hiçbir şekil de çalışmadım bazı sorunlarım vardı
olsun bence matematik temelin varsa trigonometri turev integral kesinlikle calis
onun disinda fizik ve kimyaya yonel matematik iyiyse
tyt de seni ileri goturecek fen kismi ve matematik kismi bunu sozel ve tmciler yapamiyo onlari gecmen şartt
Peki siz okuyor musunuz veyahut bitirdiniz mi
İnşallah ya bu gece başlarım ya da yarın sabah zaten uyku bozukluğum var sabahlara kadar uyuyamıyorum
E hali ile sürekli bitap düşüyorum
hukuk kazanmistim veteriner teknikerligi bitirdim ben atanamadim
kpss 83 aldim ama boştu guzellik uzmaniyim şu an
Ciddi misin neden hukuk okumadın ki
Özel den yazabilir miyim size
İlk tercih bilgisayar mühendisliği ikinci tercih hemşirelik yazarsın tutmazsa ilk tercih ikiye gidersin tutarsa
Bilmiyorum bu kararsızlık beni yiyip bitirecek peki sen okuyor musun?
Evet
Hangi bölüm
Geometri
bence bilgisayar mühendsliğini seç ileride değerlencek bir meslek
Hem o açıdan hem de gerçekten istediğim için ama yine de kararsız kalıyorum
Ben zamanında girdim 😊
Hangi bölüm
Marmara uluslararası ilişkiler
Bilgisayar mühendisliği
ingilizce de baş belası bunu da hesaba kat
bilgisayar istüyorsan
Ay evett onu hesaba katmayı unuttum ama halledilir ya