Arkadaşlar ben 18 yaşımdayım ve bu soru bir arkadaşıma ait lütfen cevaplayın ve saçma sapan cevaplar vericekseniz hiç yazmayın?

Şimdi öncelikle sorumu sormadan önce şunları söylemek istiyorum ben arkadaşlar 18 yaşımdayım ve bu sorumu bir arkadaşıma ait o kendisi 18 yaşından küçük olduğu için bu soruyu benim söylememi istedi aslında bunları kendisi yazdı benim paylaşmamı istedi bende kırmadım şu an telefonu ona veriyorum kendisi sorusunu soruyor ben kaçtım... Merhaba ben cansu 8 . sınıf öğrencisiyim ve bu yıl liselere geçiş sınavına gireceğim veve özel bir nedenden dolayı sınava çalışamadım ve hayalimi gercekleştiremeyeceğim galiba arkadaşlar çok ama çok üzgünüm sizce ne yapmalıyım sınav günü kolumu kırmayı düşünüyorum belki sınava giremem ve tekrardan sinava çalışmış olurum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum bir hayalim vardı güzel bir lise kazanmak ama bir sebepten ötürü çalışamadım ve sınava üç ay kaldı ve ben tekrardan yeniden yeni sınava çalışmak istiyorum sizce ne yapmalıyım ailem buna izin verirmi bilmiyorum ki vermez büyük ihtimalle babam. birinci sorum şu yeni sınava tekrardan hazırlanmam için ne yapmalıyım ne gibi bir sebep olmali ki sınava tekrardan çalışayım yardım edin benim aklıma sadece bu geliyor sınav günü kolumu kıracağım nasılmı şöyle diş macunu sürücem sonra 2 saat falan bekletecegim donmasi için sonra sert bir şekilde vuracağım kırmak istediğim yerden bundan başka inanın aklıma başka bir şey gelmiyor lütfen bu yazdıklarımı okuduktan sonra demeyin sen canım mısın falan sadece çözüm üretin!!! ve ben hayalimi gercekleştiremeyeceğim galiba 😭😭

Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım
Arkadaşlar ben 18 yaşımdayım ve bu soru bir arkadaşıma ait lütfen cevaplayın ve saçma sapan cevaplar vericekseniz hiç yazmayın?