LGS'ye hazırlanan depremzede öğrenciler için ücretsiz eğitim verecek olan "Gönüllü Ders" platformunu duydunuz mu?

Sizi kalbinizi ısıtacak bir platformla tanıştırmaya geldim. Duyanlar duymayanlara söylesin ve bu güzel platformu duymayan kalmasın.

Biliyorsunuz ki, 6 Şubat 2023 tarihinde 10 ilimizi etkileyen bir deprem yaşandı ve birçok öğrencinin de eğitim hayatı aksadı. Bölgeye her türlü yardım gitti, tabii ki eğitim de atlanmadı. Öğrenciler eğitimlerinden geri kalmasın diye gönüllüler harekete geçerek Gönüllü Ders adında bir platform kurdular. ❤️

Gonulluders.com platformu, depremden etkilenen 7. ve 8. sınıf öğrencileriyle gönüllü öğretmenleri bir araya getirerek ücretsiz online eğitim verilmesini sağlayacak bir platform. 👏🏻

LGSye hazırlanan depremzede öğrenciler için ücretsiz eğitim verecek olan Gönüllü Ders platformunu duydunuz mu?

Platformu kurduktan sonra açılan başvurular sonunda çok kısa sürede 3000'den fazla öğrenci ve 1600'den fazla öğretmene ulaşılmış. Şu an için başvurular kapatılmış ancak ders programları oluşturulduktan sonra imkanları el verirse tekrardan başvuru kabul edeceklermiş.

Çevrenizde depremzede bir öğrenci varsa başvuruları takip edebilir ve öğrencileri yönlendirebilirsiniz. Daha detaylı bilgi alabilmeniz için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

İyilik ve sevgi paylaştıkça çoğalır. Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimiz için elinden geleni yapan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. 🙏🏻

LGS'ye hazırlanan depremzede öğrenciler için ücretsiz eğitim verecek olan "Gönüllü Ders" platformunu duydunuz mu?