Gündem Deprem dolayısıyla üniversitelerde eğitim yaza kadar online oldu ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Deprem dolayısıyla üniversitelerde eğitim yaza kadar online oldu ne düşünüyorsunuz? Deprem dolayısıyla üniversitelerde eğitim yaza kadar online oldu ne düşünüyorsunuz? Cevapla Üniversite Soruları Eğitim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Bence olması gereken oldu diyebiliriz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sadece üniler mi tüm okullar tatil mi yani üni hariç olanlar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tüm üniversiteler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üni öncesi okullar dahil mi diye sormuştum aslinda Yorumla
Rosekokusu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Şu an için acele edilmiş bir karar olabilir ama şu zor günler sükunete girinceye kadar değişebilir belki. Ben okullar açık olsun isterdim. 1 0 Yorumla
Akin3509 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Maalesef kalacak yerleri olmadığı için kyk ları depremzedelere açıcaklar, mecburen okullar tatil edildi. Umarım bundurum gelecek sene devam etmez. Ülke bu depremle en az 5yıl geriye gitti 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence olması gereken oldu diyebiliriz
Sadece üniler mi tüm okullar tatil mi yani üni hariç olanlar
Tüm üniversiteler
Üni öncesi okullar dahil mi diye sormuştum aslinda
Şu an için acele edilmiş bir karar olabilir ama şu zor günler sükunete girinceye kadar değişebilir belki. Ben okullar açık olsun isterdim.
Maalesef kalacak yerleri olmadığı için kyk ları depremzedelere açıcaklar, mecburen okullar tatil edildi. Umarım bundurum gelecek sene devam etmez. Ülke bu depremle en az 5yıl geriye gitti
İnşallah
Tüm kademelerde olmalı bence
Yerinde bir karar tebrik ederim