Okul hayatınızı nasıl hatırlarsınız?

Benim özellikle ilkokul ve ortaokul kâbus gibiydi çok fazla ödev verirlerdi, yapmazsan hem rezil eder hem dayak atarlar hem de sınıfta bırakıcaz notlarınızı düşük vererek diye tehdit ederlerdi.

Hatta bir keresinde ilkokul öğretmenim beni o kadar çok dövmüştü ki kafamı kollarımın arasına alıp sıraya koyup ağlarken de saçlarımı çekip kaldırıp sınıfın önünde tokatlar atmıştı, çok rencide edip çok ağlatmıştı sebebi de bir öğrencinin suluğu kırılmış biz kulüpler için farklı sınıflara gidince güya ben ve birkaç çocuk kırmışız diye iftira atılmıştı bana, ben kırmadım bile diyemiyordum kekeme oldum o an aşırı üzülmekten...

Eve gidince anne "500binlira (şimdiki 50 kuruş) ver suluk parası" dedim ağlaya ağlaya eve gittim, Allah'ım o kadını sana havale ediyorum bana yaşattığı travmalar yüzünden

Lisede de okul değiştirmeli geçti yine aşırı buhranlı ve arkadaşsız çok yalnız ve depresyonda, ve lanet üniversite sınavlı

Üniversitede de zordu ama idare ederdi diğer okullara göre

Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi hâlâ o travmalarımın etkisi üzerimde, mesela bir okulun önünden geçsem ya da görsem içimi çok ağır ve kötü bir kasvet kaplar, içim daralır , boğulacakmışım gibi hissederim o kadar kötü geçti öğrencilik yıllarım... Karşılığını alabilirim mi koca bir HAYIR, şimdi hemşireyim ve mobbingi de sıkıntısı da pek büyük bir meslek... Ekip arkadaşlarının dedikodusu , dışlaması vs...