Gündem Lise hatıralarınız var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lise hatırladınız vardır ilaki anlatır mısınız? Güncellemeler+1 yıl Yazın arkadaşlar Lise hatıralarınız var mı? Cevapla Lise Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tuvaletteyken okulun iti gelip kapıya tekme attı kapı tam arkamı dönerken yüzümde patladı. Tabi bende onun yüzünde patladım. Hayatımda il defa o çocuğa vurdum birdahada vurmadım. 0 0 Yorumla
Burakcankara1996 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Var benimle aynı lisede Okuyan kızı sınıfta tek başıma birlikte olmuştuk 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Gündem konusunda 397 cevap paylaştı. Liseye gittim ama maalesef hiç hatıralarım anılarım yok 0 0 Yorumla
Şimşekler5505 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl 14 sene önceydi kız farkında değildi yanımda külotlu çorabı yukarı çekmişti beni görünce pardon dedi 🤣 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Gündem konusunda 433 cevap paylaştı. Çok var 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çok var 😂 0 1 Yorumla Veysel454588 +1 yıl Tuvalette arkadaşımı ıslattım o da beni ıslatmak istedi araya giren tarih hocası sırılsıklam oldu ben kaçtım 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok var ne günlerdi ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Muhammed askermisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kwai de çok var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tuvaletteyken okulun iti gelip kapıya tekme attı kapı tam arkamı dönerken yüzümde patladı. Tabi bende onun yüzünde patladım. Hayatımda il defa o çocuğa vurdum birdahada vurmadım.
Var benimle aynı lisede Okuyan kızı sınıfta tek başıma birlikte olmuştuk
Liseye gittim ama maalesef hiç hatıralarım anılarım yok
14 sene önceydi kız farkında değildi yanımda külotlu çorabı yukarı çekmişti beni görünce pardon dedi 🤣
Anlatsam sayfalara sigmaz ne anılar var
Çok var
Çok var 😂
Tuvalette arkadaşımı ıslattım o da beni ıslatmak istedi araya giren tarih hocası sırılsıklam oldu ben kaçtım 🤣🤣🤣🤣
Çok var ne günlerdi ya
Muhammed askermisin
Evet
😂😂😂😂
Kwai de çok var
Çok var ya