+1 yılKaç yıl önce bir arkadaşımın bilgisayarına format atmıştım, sevgilisi o attı sanıp ayrılmaya çalışmıştı. Bunca yılda bu konuda pek bir şey değişmemiş demek ki. Hala birçok kişi bilgisayar gibi teknolojik aletleri erkeklerle, anca mutfak robotu ve elektrikli süpürgeyi kadınlarla ilişkilendiriyor malum.
Senden kaçınanlar eğer hackerlıkla uğraşmandan tedirgin olmuyorlarsa (başkalarıyla konuşmalarının yakalanmasından korkan ve intikamcı kötü ruhtan çekinen çok var) olay muhtemelen bilgisayar ve teknoloji mevzularını kadınlara uygun görmemelerindendir.
Yazılımcı olmanı sorun etmeyenlerin içinde de, bölümün mühendislik olduğu için çevrende çok erkek olmasını kendine dert eden çok çıkar. Önceden bahsettiğim cinsiyetçilik faktörünün etkisini mühendislik bölümlerinde net olarak görünür. Mühendislik (elektrik, inşaat, kimya ve makine) bölümlerinin sadece erkek işi olduğunu düşünür çoğunluk.
Tabi ben böyle konulara takılmayan da gördüm. Sana öylelerinin denk gelmiş olmasını umuyorum. Ve doğru diyorsun bunlarla uğraşmana gerek yok. Uzmanlığın belli ve aşkta da işte de ne istediğini de biliyorsun belki ki. Su akar yolunu bulur, sen kendine odaklan elbet kafana göre biri denk gelir. Sonuçta sövmek ve serzeniş bir şeyi değiştirmez. Zaman gösterir ne olacağını.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence aşırı havalı bir şey ya bazen cidden erkekleri anlayamıyorum. Senin değerini bilecek birisini bulmaya çalış bence (Hem sevgili hem de arkadaş edinmede) Sonuç olarak insanların sosyolojik durumlarını da etrafındaki insanlar tarafında belirliyor bi bakıma kendi klasmanında insanlar bulursun umarım.
00 Yorumla
Bir yazılımcı olarak bu durumu iyi anlıyorum. Bence iyi bir işin olması, iyi para kazanman ve farklı bir dünyada çalışıyor olmandan (sonuçta bilgisayar telefonla uğraşıyorsun, kod yazıyorsun falan) dolayı insanlar seni kendilerine uzak görüyordur. Bir diğer sebep insanlar yazılımcıları sıkıcı asosyal kişiler olarak görüyor, belki bundan dolayıdır. Aklıma gelen bir şey daha, geçici ve kafama göre takılırım tarzında bir ilişki düşünenler senin maillerini mesajlarına ulaşacağını düşünüp uzak duruyor olabilir. Bazı insanlar yazılımcıların iki dakikada telefon hackleyip tüm mesajlara ulaşabileceğini düşünüyor.
04 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. ablacım anlamadım. baslık yazılımcısın diye reddeliyorsun ama detayda ne var. yani baslıga göre sunu diyim. neden istemiyorlarmıs bi öngörün var mı acaba.
kişisel olarak es için en maks meslek erkek ıcın ogretmenlıktır en top noktası. tabi mebde. yazılımcı kacıncı sıradadır bilemiyorum. istemeyen niye istemez hani stabil değil proje bazlı der istemez. bu pc den anlar akıllıdır yakalanırız buna der korkar istemez belki:D yazılımcı hatun sen giriyon p rno izliyon gecmisi siliyon o buluyo. sifre koysan kırar. kırmasada korkusu olur:D neyse bekle bakalım bi beyaz atlı prens gelir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki sevmemişlerdir
01 Yorumla
Soran+1 yılüzdün 😯
+1 yılYazılımcı olduğun için kaçtıklarına inanıyorsan zaten sorunlu birisindir. Bence başka bir nedeni vardır bunun. Sohbetin olabilir, aşırı seçici olduğun için olabilir, feminist olduğun için senden kaçıyor olabilirler, erkek ruhundan anlamadığın için senden kaçıyor olabilirler bir sürü sebep var inan bana. Yüzlerce sebep. Mesela erkekler cilveli olmayan kızları, trip atan kızları sevmezler genelde. Ben sevmem mesela öyle kızları. Kız dediğin trip atmayacak, cilveli olacak, itaatkar olacak, erkeğin liderlik yapmasına izin verecek.
00 Yorumla
+1 yılBilgisayar alanınınız olduğu için bilgi sahibi olmayınca kaçıyorlar haliyle.
Ben kaçamıyorum yazılım geliştiricilerinden nerede varsa beni çekiyor 😅
Uygunsa bi çay molası verelim, sizinde gözünüz dinlensin.
15 Yorumla- +1 yıl
@Ilke_x Haahahakalapsn
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim nezaketin için İçmiş kadar oldum : )
- +1 yıl
@Ilke_x Deneyin 😉
- +1 yıl
Rica ederim amacım teknoloji, kod kokusu almak..
+1 yılYa bu konu hakkında genelleme yaparak bir yorum yapmak doğru olmaz tabii ki yani her insan için aynı şeyi söyleyemem şimdi kimi erkek vardır belli bir açıkları vardır bu yüzden kaçar ama kimisi de kaçmaz mesela ben kaçmam ya bu kaçılacak bir şey değil ki herkes istediği mesleği yapabilir o zaman yazılımcı olan erkeklerden de kızların kaçması gerekir.
10 YorumlaHangi ortamlarda takılıyorsun çok merak ettim :)))
Yani bir insan yazılımcı olduğu için kaçacak insanlarla denk gelebilmek için olabilecek en berbat ortamları arayıp bulmak lazım sanırım :)))
Senin ne işin var o ortamlarda, cahillerle nasıl denk gelebiliyorsun o da ayrı bir konu :))Mantıklı bir insan mesleğinden dolayı karşısında ki insandan kaçmaz. Özellikle de yazılım gibi zeka gerektiren bir iş ise. Zeki kız değerlidir.
Ortamını sorgula ve değiştir bence.
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvensizliklerinden kaynaklanıyordur. Biraz da günümüz insanlarına güven olmamasından. Ne insanlar duyuyoruz sonuçta. Aldatan aldatana maalesef.
Hâl böyleyken, bazılarının istememesi normal, bazılarının da güvenememesi normal.
Şahsen benim hoşuma gider böyle birisi. Sonuçta aldatsa da kendini aldatmış olur, beni zerre etkilemez.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka? Sana öylesi denk gelmiş. Kaçanlarda ufak internet kaçamağını bile yapamam diye olabilir oysa o bölümü okuyanların çoğu pep bir şey bilmiyor. Ya da iyi anlıyorsa satış, pazarlama vs dsrken erkeklere çok muhatap olmak zorunda kalırlar bir ihtimal bu sebep de olabilir ama sanmam.
00 Yorumla Meslekler insanların karakterini yansıtır yazılımda mühendisliğide takıntılı inatçı denemekten vazgeçmeyen dah bir kaç sey dah var ama aklıma gelmiyor kişilerin meslekleri oluyor
Ondan dolayı yazılım mühendisiyim dedinmi aranızda ucurum var gibi görüyorlar
Sen bide yapay zeka mühendisliği veya iyi bir üniversite mezunuysan mesela bogaziçi gibi bir üniversite mezunu olduğunu söyle arkana bakmadan kacarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de e ticaret le uğraşıyor um
Bilgisayar programcılığı bölümü mezunu yum
Seninle tanışmak istiyorum
En çok istediğim kendi mesleğimden biri ile sevgili olmak
Yazılımcılar zeki insanlar dır
Zeka bir kızın en büyük hazinesidir
Bana bir şans verir misin30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazılımcı olduğun için zekisin o yüzden korkuyorlar kendilerinden daha zeki ve üstün bir kadınla olmaktan. Bende web tasarım okudum bilgisayardan teknolojik aletlerden iyi anlarım. Kocamın aldattığını öyle yakaladım, nasıl yakaladığımı duyunca şok oldu.
18 Yorumla- +1 yıl
yazilimcilarmi zekiymis hwhsjsjajajen beyinsizi onlar
- +1 yıl
@ndjdndnddnsn ayip
Cevap sahibi+1 yıl@ndjdndnddnsn kendinle karıştırıyorsun sanırım😂 arka planını bilmediğin şeyler hakkında böyle atıp tutmamalısın
Soran+1 yılWeb tasarımda da iyiyimdir
Cevap sahibi+1 yılBaşarıların daim olsun canım, onlar kaybeder.
Cevap sahibi+1 yıl@Maceviral iki ayrı alanda da uzmanlaşmış demek ki. Zaten yazılım yapan bir insan her şekilde web tasarım yapabilir, yazılım kısmı daha zor.
Soran+1 yıl@Maceviral Web tasarım sizde bir bolum adı bizde bir ders yani birçok bölum web tasarım eğittimi alıyor zaten hatta lisede görenler var basit bir şey
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yazılımcıyım kız arkadaşımda diş hekimi valla benden hiçbir kız kaçmadı genel olarak yazılımla uğraşan insanlar senin benim gibi bilgisayar sektöründe aşırı iyi olmamız ve geleceğimizin çok önde olması ve çok iyi gelirimizin olması inanırmısın bilmiyorum ama ben ortaokul mezunu olarak yazılım işi yapıyorum mühendis değilim gayette memnunum halimden bırak ulan kıskanıp kudursunlar kendine yakışanı bulursun illaki
00 Yorumla
+1 yılBende bir yazılımcı olarak genelde kızların sadece kankası olabiliyorum 😂 bana sürekli ex aşklarının, eski sevgililerinin ve hoşlandıkları kişilerin instagramını çalar mısın diye soruyorlar 😂 bu durumda ben bu saydıklarının dışında kalıyorum…
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılhala anlamadın mı? yazılımcı olmuşsun ama bence beleşe olmuşsun yazılımcılar yaratıcı ve zeki olurlar
erkekler zeki kadından kaçarlar ama senin kafa basmamış bence yazılımcı falan değilsin sıradan bir muhasebeci olmayasın sen :D
10 Yorumla Yazılımcıları bazıları hacker gibi görür o erkekler senin kolayca Telefon veya bilgisayarlarina erişebileceğini düşünüyor olabilir bu da onları korkutur heralde çünkü genelde sanaldan bir çok kızla sohbet ederler
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı. Çünkü aldatmayan kalmadı. Herkes ciddi ilişkiden kaçıyor. Heyecan verici geliyor yeni tenler keşfetmek. Kadın erkek ayrımı yok. Sahte hesaplar, sahte maillerde saklanan artı 18 fotoğraflar... İfşa olmak istemiyor kimse
00 Yorumla
+1 yılÇünkü çoğu erkek, üzerinden fantezi kurabileceği bir meslek istiyor da ondan. Sen öyle kişilerin düşüncelerini önemseme. harika bir mesleğin var. ; 'ün eksik olmasın :)
011 Yorumla- +1 yıl
Nasıl fantezi? 😯
- +1 yıl
@Elmayanak01 Klasik sığ bir erkeğe sekreter olarak çalışıyorum deyince aklına nasıl direkt patronu ile yatan seksi kadın modeli geliyor. Aynı bunun gibi işte.
- +1 yıl
Mesleğin erkeğe çekici gelmesi lazım o zaman. Anlaşılan farklılık aksiyon istiyorlar yapıları gereği.
- +1 yıl
@Elmayanak01 Erkekler ile kendine adam diyen erkekleri ayırmayı unutmamalısın
- +1 yıl
@naturecycle ahahaha sekreter örneğine bayıldım. Erkeklerin kafası nasıl çalışıyor anlayamıyorum 😂
- +1 yıl
Adamına rastlamadım desem yeridir. Nasıl bir zamana geldim inanın ki çekemiyorum artık.
- +1 yıl
@roseerosee Öyle maalesef :)
- +1 yıl
@Elmayanak01 Nadirler bu konuda haklısın
- +1 yıl
@roseerosee ne çok seviyorlar erkekleri tanımlamayı. Yok öyle bir genelleme. Sekreter örneği hariç hangi meslekte böyle canım fanteziler düşüneceksin? Sekreter örneği filmlerde aşırı derecede gözümüze sokulduğu için o öyle. Onun dışında böyle bir genelleme yok. İnanmayın saçma insanlara
- +1 yıl
Canım yazmadık. S4L4Kça yazmıştım galiba. Neyse
Soran+1 yıl@İstanbulByfnds1999 Saçmalamışlar boş ver
+1 yılBen de oyun yapımcısı olarak oyun yapımcısı ile evlendim, 8 senedir evliyiz aramadığınız anda olabiliyor özel bir çaba sarfetmeye gerek yok , sadece doğru zamanlama , ortak ilgi alanları ve birlikte her şeyi yapmaktan keyif alacabileceğiniz kişi olduğundan emin olmanız yeterli :)
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılKişinin mesleğine göre hareket etmem. Çalışan kadın zaten bir başka oluyor.
Senden kaçmaları da onların kaybı111 Yorumla
Soran+1 yılBencede fıstık gibi kızım valla
- +1 yıl
Fıstık gibi kız olduğuna bir şey diyemem. 😀
Soran+1 yılBenim hiç sevgilim olmadı ondan korkuyor hıyarlar birde ben dedektif gibiyim adami gözunden tanırım asla yalan soyleyemezler ondan korkuyorlar valla taş gibiyimde işte onlarda bu taşı taşıyacak el yok
- +1 yıl
Tercihlerin yanlış o zaman 😊
Hem birine neden yalan söyleyeceğiz ki.
Bu konu da çok iyiyim. Çok ve net biriyim.
Soran+1 yılIşte herkes senin gibi değil kral
- +1 yıl
Oha sorun vitrin olmuş 😀
Soran+1 yılAhh her yerde vitrinim ama yalnız ulan hayat 😂
- +1 yıl
Kıyamam sana 😀😀
Soran+1 yılAgalarla takıla takıla racon bile öğrendim butun arkadaşlarım erkek ya kızlari tek tek sildim 😂 korkuyorum valla
- +1 yıl
Neden tek kaldığın belli oldu 😀
Soran+1 yılKızlar nankör erkekler daha iyi dost oluyor o zamanda illeki bir taraftan biri hoşlaniyor ya da bak sunu anlamiyorum 40 yıllık arkadaşım sevgili yapıyor saklıyor benden bu ne iş ya
- Eğitim & Kariyer konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılOoo meslektaşım muhtemelen dijital ortamlarda yedikleri haltları ortaya çıkartırsın diye korkmuşlardır. Tarayıcı geçmişlerinde neler varsa artık 🤣
00 Yorumla
+1 yılbilmeyenler bizim gibi masabasinda 10 13 bin dolar kazanmiyorlar bilemezler elini kullan para kazan boş ver kanka kacsinlar onlar kizlari hep kucumserler
00 Yorumla#include <stdio. h>
int main () {
// printf () displays the string inside quotation
printf ("Hello, World!");
return 0;
}00 Yorumla
+1 yılZeki, akıllı kızlar genelde erkekler tarafından sevilmez. Hatta aynısı kızlar içinde geçerli. Zeki, akıllı erkekleri pek sevmiyor kızlarda. Eğlenceli gelmiyor diye çünkü
00 YorumlaBelki de sizin onlardan fazla kazandığınızı düşündükleri için kaçıyorlardır? Sırf meslek yüzünden bir kadından kaçtıklarını da ilk defa duyuyorum...
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 843 cevap paylaştı.
u +1 yılBence mesleğinden değil beğenmedikleri için kaçıyorlar
sıradan basit bir meslek yazılımcılık niye kaçsınlar :D
01 Yorumla
Soran+1 yılFıstık gibiyim be
+1 yılMuhtemelen çok zeki diye korkuyorlar genelde ona itaat edecek kadınları seçerler vs. Ben zeki kadını severim, sonuç olarak herkes kendi alanında uzman her şeyde uzanan olacak halin yok ya.
00 Yorumla
+1 yılBen de home ofisim gayette memnunum. Bir kere yazılımcı olmak kafa isteyen meslek. Herkes zeki kadın değil aptal kadın istediği için kaçıyor olabilirler.
02 Yorumla- +1 yıl
yazilimcilarin beyinsiz oldugu gercegi
- +1 yıl
Evet normal insanlara fazla beyinleri olduğu için haklı olabilirsin
+1 yılYazılımcı deyince kendilerine ait hesap bilhilerine anında ulaşabileceğinden kotkan yopukluyor sanırım😂😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
ne alaka yazilimcida aldatilur hersey sosyal medyami sence
- +1 yıl
Yaa bence değil. Kaçanlar için söyledim ben bunu.
- +1 yıl
Bak, ben burdayım canımsın😂😂
Soran+1 yılEvet bunuda düşünüyorlar
Kimler kaçıyor acaba, Polis niye kaçsın , zekamla herkesi kaçırıyorum mu demek istedin. Bu söylemlerle zaten sen kendin kaçırıyorsun koca adaylarını.
00 Yorumla
+1 yılBence kaçan erkekler yazılımcılık nedir bilmiyor. Benim sevgilim yazılımcı olsa daha da saygım artar ona. Bana da öğretsin diye , el üstünde tutardım. Ne güzel iş imkanı olurdu.
00 Yorumla
+1 yılHaçker misiniz bağyan? O zaman Beni heçklemeden kaçayım.
Max diyalogunuz bu mu kdmdkfnksndjd
02 Yorumla
Soran+1 yılYok sessizce 😂 kaçış
- +1 yıl
Sana demese de içibde bunubyaşıyordur kdndjdjdj
Eğitim & Kariyer konusunda 387 cevap paylaştı. Kacar sadece telefonun ödelini ıme ögrensen telefonun içine kadar girersin diye ajanlik Haçher falan saniyorlar
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 437 cevap paylaştı. Ya süper bir şey bence bu eğitim süreci hakkında pek bilgi sahibi değilim bölüm ve dersler hakkında bilgi verir misin? Kardeşim için öneri olabilir.
10 YorumlaSen yine iyisin. Ben inşaat mühendisiyim. Şantiye şefliği yapıyorum. Bazen abi diyorlar 🤣
220 Yorumla- +1 yıl
Bende çok çalıştım inşaat mühendisi ablalarla 😂
- +1 yıl
@Papagandukkani abla değilmi abi ahaha
- +1 yıl
Soran+1 yılyaaa ne güzel 😂
- +1 yıl
Şantiyede evli olan barınamaz zaten 😂😂
- +1 yıl
@Papagandukkani evli olan çok ama birde eşlerine sormak lazım 🤭
- +1 yıl
@herbokyus Hahaha yazık o eşlere 😂
+1 yılKonuşman itici geliyordur meslekle alakası yok bence
12 Yorumla
Soran+1 yılKız bülbül gibiyim
- +1 yıl
O zaman yanlış kişilerle zamanini harciyorsun
+1 yılKalbime yazılmadıktan sonra yazılımcı sevgiliyi neydem ksndk
12 Yorumla
Soran+1 yılAgaa be sigara içsem yakardım
- +1 yıl
Öylesine gelişine söyledim içme zate
Yedikleri haltlari kolay öğrenirsin diyedir )))
20 YorumlaYazılımcı olaman biseyu degistirmiyor burada amacın hava atmak saçma konsuuyorsun balı kendini gizzlemeseydin canım
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ya çok saçma bence
olabilir bilgisayardan çok iyi anlaman korkulması anlamına gelmez ki
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu vitrinde tutmak kadar saçma bişey olamaz. Mqlın biri saçma sapan soru sorsun ve en tepede dursun.
Platform iyice scmaya başladı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an tanismak isticegini bilsem bir dakka dusunmem. Hem yazilim kursu ariyorum hemde aranılan kan gibisin ayni dili konusmak gibi. Bilgisayarda vakit gecirince insanlar seni asosyal diye sınıflandırmaya bos is yapiyosn demeye basliyo. Sinir bozucu
00 Yorumla
+1 yılTam olarak hangi konularda yardımcı oluyordun ki yanlış anlama hiçbir şey bilmiyorum da o yüzden soruyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ay pardooon ben yazılımcı lafını yardımcı olarak okudum ben de kişisel gelişim diyet falan gibi konularda yardımcı oluyorsun anladım özür dilerim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
+1 yılZeki oldupunu düşündükleri kadınları sevmiyorlar ya da hoşlanmamışlardır birşeylerden sanmıyorum kasıtlı olarak mesleğe göre öyle davrandıklarını
00 Yorumla
+1 yılIstersen cıa'yı da bir ayda mitte çalış ya mosat'ta çalış bana ne yapabilirsin saçma sapan korkuları anlamıyorum ben
00 Yorumla
+1 yılSeverim yazılımcıları. Ayrı bir alemdeler kafaları da çalışıyor. Kaçanlar da hasetçi ve hain ruhludur kesin
00 Yorumla
+1 yılÇalışmandan değil korku yazılım yapar takip edersin, huyunu suyunu değiştirirsin o yüzden korkuyorlardır 😀
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gizli bir pembelinin saçma, sapan sorularını neden bu kadar gözümüze sokuyorsunuz ki?
Gerçekten bunu anlamak istiyorum.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılUlan hiç kaçılır mı ya cennet? Gel seninle birleşelim exeler config dosyaları çıkaralım aşkım karıcım evimin Shodan'ı :)
00 Yorumla
+1 yılkesin şişko ya da dombilisin. çirkinsin bunu bahane gösteriyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır çıtı pıtıyım valla
- +1 yıl
Peki. Öyle olsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHacker zannediyorlar seni çünkü ufak beyinliler :D ya da belki seni beğenmiyorlardır sen meslekten ötürü zannediyorsundur. Diğer kişileri de dinlemek lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten Hackerım
- Eğitim & Kariyer konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılSen yazılımcı olunca kaçılacak bir kız mısın? Sanki kovidlisin. Ben olsam senden kaçmazdım canım. 😜😜😜😜😄😄😄😄😄😄
00 Yorumla Yazılımdan olmayabilir. Belki de karakterini sevmiyorlardır sen öyle yorumluyorsundur.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok tam tersine karakterimi beğenirler
- +1 yıl
Anladım. O zaman korkuları var demek ki. Yani sen çalışan bir kadınsın yarın öbür gün başıma kakar bu özgürlüğünü, yarın öbür gün beni birakir başkasıyla sevgili olur, parasıyla ezmeye çalışır, "ben erkeğim benim işime bak bir de onun işine bak" gibisinden kıyaslama içine girmiş olabilirler.
Karakterini begendigini söylüyordur ama kırılma diye söylüyordur. Belki auraniz kimyaniz uyusmamistir
Soran+1 yılAma öyle biri değilim ki
+1 yılBende yazılım eğitimi almaya başladım. Yazılım dlinin atası zaten kadınlar neyden korkup kaçıyorlar acaba
00 YorumlaMerhaba, ben kendi imkanlarımla yazılım öğrenmeye çalışan biriyim. Bana verebileceğiniz tavsiyeler neler olur acaba?
00 YorumlaValla korkacağım bir şey yok sosyal medyayı bile kullanmıyorum. 😂 kap bohçayı gel.
02 Yorumla
Soran+1 yılGelim börteçinom
+1 yılKeşke yazılımcı sevgilim olsa bende o alana geçiş yapmayı düşünüyorum aşırı yardımcı olurdu çok güzel olurdu
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKanka iki satır kod yaz desem yazabilir misin malum ülkede yazılımcıyim diye boş boş dolaşan adam. Çok
02 Yorumla- +1 yıl
@Llygm
Komik
+1 yılNe bileyim ben kaçmam aksine konuşabileceğim bir konu çünkü yazılımcı değilim ama teknoloji var işin içinde
00 Yorumla
+1 yılTürkülerin genetik kodlarında yazılımcı beyne sahip değil o yüzdendir gel benim beyin 0 1 gibi çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılBen kaçmaz aksine ilgimi çekerdi severim oyle şeyler
04 Yorumla- +1 yıl
Ulan severim diyorum hoşuma gider diyorum güncellemene siz kaybedersiniz cart curt demişsin severiz diyoruz yine görmezden geliyorsun nasıl bir düşünce bu anlamıyorum demek ki bize adamdan saymıyorsun
Soran+1 yılBen karsıma çıkanlar için yazdim seni tanimiyorum ki
- +1 yıl
Çok doğru beni tanımadığın için zaten böyle oldu beni tanısaydın bu soruyu buraya yazmana bile gerek duymazdın seni bilgisayar dahisi e o halde neden bu problemi çözmüyoruz iznin olursa mhbbet edlim bna yazrsan eger
- +1 yıl
Bu arada ben ciddiyim sen bilgisayar üzerine teknoloji üzerine olan insanlar daima ilgimi çekmiştir yazılımdan anlamam lakin donanım kısmında da ben fena değilimdir ve yazdıklarım da ciddiyim yani sohbet etmek istersen müsait olduğun zamanlarda bana yzabilirsjn bir şey kaybetmez yani bir şey kaybetmezsin
+1 yılKendilerini hacklemenden korkuyorlar sanırım 😃
04 Yorumla- +1 yıl
Polisler çapkın normal istememeleri
Soran+1 yılçapkınlar
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Naber yazılımcı buldun mu kaçanları😃
- Devamını Gör (229)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?