Herkese merhaba
26 Yaştan Sonra matematik öğrenilir mı Şöyle Çarpım tablosu Bilmiyorum 4 İşlemde bile zorluk çekiyorum Hala parmakla Sayıyorum (Üniversite Okudum)
Herkese merhaba
26 Yaştan Sonra matematik öğrenilir mı Şöyle Çarpım tablosu Bilmiyorum 4 İşlemde bile zorluk çekiyorum Hala parmakla Sayıyorum (Üniversite Okudum)
Öncelikle merhaba abim ben yks derece yapnis biri olarak yazmak istedim ben elektrik elektronik mühendisliği okuyorum kalifiyeli bir üniversitede biz matematik dersi görüyoruz ve soru biterken böyle küçük 4 işlem yapıyoruz işte burada bazen hatta çoğu kez bende parmakla sayıyorum parmakla saymak garantidir kafadan yapsam da aprmak garanti iş kesinlikle gocunacak bir durum yok parmakla saymanın diğer soruna gelirsek 26 yaşından sonra mat ogrenebilirmiyim evet ogrenirsen yeterli azmen ve önyargıları dan kurtul başarılar dilerim
Güzel Yorum için teşekkürler Sağolun
Ne demek
Cevap
3Cevap
Nasıl üniversite okuyup matematiği yapamıyor musun nasıl kazandın o zaman ayrıca ne iş yapıyorsun neden lazım matematik
Sözelim iyi ama matematik için öyle diyemem şu an
Güvenlik işi ile uğraşıyorum
Temelden başlayarak azim ederek öğrenmeye çalışırsan neden olmasın
Teşekkürler
Bu vesileyle buradan matematik öğretmenim ferrari şerifeye sevgi ve saygılarımı sunuyorum
Çoğumuz öyle Zaten
Kadın bir dönemlik dersi yarım dönemde bitirirdi 😅
Yaşla alakası yok öğrenilir
Normalde Hiç Üzerine Düşmedim Diğer dersler iyi ama matematik maalesef
Öğrenilir ama zaman alır
Öğrenilir
Öğrenilir tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?