Sınava dört ay kaldı özel hocaya gitmem gerekiyor disipline nasıl gireceğim?

merhaba simdi sorum soyle bu sene 12ye gidiyorum sinav var haziranda ve bu zamana kadar hep laylaylom goturdum bugun ozel hocayla konusmaya gittik adami da taniyorum ortaokulda da hocamdi ama dershane hocamdi. simdi hayatimda ilk defa ozel ders almis olucam pazarlari 80 dakika. soyle bi sorun var adam bastan dedi ki benimle disipline girmen gerekiyo her hafta odev vericem onlari yapmazsan o hafta direkt gelme yok iste sorularini bana bi gun onceden at pazar gunu on bes dakika o sorularina bakalim. bunlar tamam iyi seyler ama ben bu disipline girip duzenli odev yapabilir miyim bilmiyorum. netlerim su an 40 matematikte 11 12 baninda hem tyt hem ayt tabi ki bunu arttirmak istiyorum ama ben cok boyle duzenli calisan biri de degilim okul odevleri de baya veriliyor her ders onlari bile genelde video cozumunden bakip kendim okumayarak yapiyorum boyle kazanilmayacagini da biliyorum ama simdi bi anda sinav disiplinine girebilir miyim asla emin degilim. sizce ders aliyim mi o hocadan. adam bastan gozumu korkuttu biraz tamam calismam gerekiyor yatarak olmaz ama kendime inanmiyorum ozguvensiz biriyim uzun suredir, bunu asmak icin napabilirim sizce. bi seyde gaza gelince yapiyorum turkcem cok iyi mesela 40 soruda 35in altina dusmuyorum hoca da dedi ki turkcen iyiyse su an okulda bile verilen odevleri testleri sallamadan direkt matematikte eksiklerine yogunlasman gerekiyor. ben sirf kendimi tatmin etmek icin yapabildigim konulari cozup duruyorum bu da iyi degil cidden kafam cok karisik napicam ben bu sinavda ya mezuna da kalamam seneye cok daha fazla kisi giriyor bu sene kazanmam lazim bi sekilde yardim edin arkadaslar biraz uzun konustum da bunlari anlatabilecegim baska biri yok cevremde

Güncellemeler
+1 yıl
istedigim alan esit agirlik psikoloji bu arada yazmamisim
Sınava dört ay kaldı özel hocaya gitmem gerekiyor disipline nasıl gireceğim?