Hayatımda hiçbir şey uzun zamandır yolunda gitmiyor?

arkadaşlar öncelikle merhaba. size yıllardır cebelleştiğim bir durumdan bahsedeceğim. Tam 4 sene önce 2 yıllık bir üni kazandım ama ailem herkese bölümümün 4 yıllık olduğunu söyledi. Bölümümü 4 e tamamlamak zorundaydım artık. İlk başta 4 yıllık demelerine sesimi çıkarmadım. ama daha sonra bu ağırlık altında ezildim. dgs ye girdim kazanamadım. tabi korkunçtu bu durum zaten çok fazla aile baskısı vardı üzerimde bir de kazanamayınca daha korkunç oldu her şey. bizi rezil ettin vs gibi bir çok sözlü fiziksel şiddete uğradım ailem tarafından. tekrar dgs ye girdim bu seferde sadece özel üniler geliyordu ki ailem bu sefer mecburen gönderdi. çünkü millete 4 yıllık demişlerdi!! ama bu sefer de okulun parasını söyleyip durdular. bu sene daha önce çalıştığım ve sigortam olduğu için işsizlik maaşı ile okulu ödüyoruz ama seneye vs olmayacak bu para bu yüzden okulu çabuk bitir diye baskı yapıyorlar okulu erken bitirme gibi bi şansım yok yani çok fazla ders almaya çalışıyorum kolayca atlatabilmek için ama okul sadece belli dersler veriyor vs. bu arada kpssye girdim 82 puan aldım. olmadı atanamadım da. ehliyete yazıldım ondan da kaldım dosya yaktım. Ailemin gözünde başarısız bir aptalım sadece. yani hayatım başarısızlıklarla dolu. beklentilerden ve çabalamaktan yoruldum. rabbime diyorum alsa canımı şu an hiç gam yemem. napmam gerekiyor bilmiyorum. şunun kızı atanmış şu şöyle yapmış diyip duruyorlar daraldım artık kaldıramıyorum. ne yapacam bilmiyorum. Çok yoruldum

Hayatımda hiçbir şey uzun zamandır yolunda gitmiyor?