Kocası o kadinin sigortasini yatirip duzenli maasini ödüyor mu patron gibi? Patron o kadinin parasini nasil harcadığına karisamaz ama kocası onu alirsan para vermem şunu alamazsin diye bir ton bahane uydurabilir. Dogal olarak patrona hizmet etmrk daha mantikli. Yanlis miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılee yeri geldinmi patronu hastaneye götürürmü yaslandıgında bakarmı cocuklarının anası diye basında tasırmı basına kötü bisey geldiginde koruyum kollarmı daha bunu acıp bir sürü örneklendireblirim hersey paramı erkek bütün parasını evine verir evini alır arabasını alır senin onunla gezdirir kimi zaman tatile kimi zaman hastaneye götürür sıcak yuva verir sen bi yemek yapıyosun bi cay veriyosun sölweniyosun ama binlerce erkege cay götürünce o iş bu kökelık diyosun sen patronuna git deki benim cocukların masrafı cok cocuklarımın masrafını görürmüsün diye hangi iscinin görcek yahu az akıllı olun
014 Yorumla
Soran+1 yılEv hanimlari emeginin karsiligini alamiyor. Bir sey alirken kocadan izin aliyorlar. Ve niyeyse tum evli cocuklu orta yas kadinlar oku kizm kocaya muhtac olma diye öğüt veriyor
- +1 yıl
bak emeginin karsılıgı alamadıgı dogru haklısın ona sözüm yok fedakarlık yapıyo erkek emekli oluyo ama kadında emeklilik yok emekli olduktan sonra erkek düsüncesizce davranıyo evet bu ayrı konu ama bu gencken tartısılcak sorun edecek konular degil
Soran+1 yılGayet de tartisilacak konular. Erkekler para kazanamadigi icin yillarca kadinlari ezdiler. Emeklerinin karsiligini vermediler. Kadinlar emekleri icin kime basvurabilir. Yazili belge var mi? Yasal haklar var mi? Yok. En azindan cayci olarak ise girsen patron yasal haklar cervesinde sana duzenli maasini yatirmak zorunda. Ayrica sana psikolojik baski da yapamaz. Ben bi mandal alirken kocasindan izin alan kadinlar biliyorum. Kadinlar kendi parasini kazanip minnet etmeyince erkekler kadınlara saygi duymayi seve seve öğrendiler.
- +1 yıl
anlamadım evlendiginden itibaren esin ne kazandıysa yarısı senindir ne diyosun sen üstelik bosanınca cocuga nafaka kadına nafaka ödeme zorunlulugun var tabi bazı erkekler yapmıyo o istisna ama kadınların hakkı kadar erkeklerin hakkı yok kadın sözü önceliktir kadın sözü esas alınır mahkemede herzaman tamam sen paranı kazan minnet etme olur mu cayda demleme yemekte yapma ama essek gibi calıs temizlikci tut evine pasa pasa parasını öde ama ortak ödeyin
Soran+1 yılMinnet edersen saygi görmüyorsun kardesim. Su hayatin gerceklerine bi gözünüzü açın. 1 kisi saygi gosteriyorsa bile 10 kisi göstermiyor. Benim birsuru arkadasim var kocasından izinsiz mandal bile alamıyor. Ama kız bi çeşit az yemek yapsa kocası hesap sormayı biliyor. Ben olsam var ya gün yüzü göstermezdim o adama. Bunlar ezilmeyi göze alıyorlar. Halbuki çalışsa adam seve seve saygı gösterir. Sırf kiz özgüven kazanamasın diye calismasini da istemiyor. Calismak sadece para degil özgüven de getirir. Haksizliga uğrarsan hakkini aramaya gücün yeter.
- +1 yıl
ne alaka napcan merak ettim hesap sormuycak napcak istedigini alcak istedigini yapcak sanki sen patronuna patron ben bugün calısmıycam söle kapımı kitleyip yatacam beni rahatsız etmeyin desene ya da var mı öyle biri bak bakalım patron seni napıyo bi kac gün hastalan isini ihmal et kapının önüne koyar senlemi ugrascam diye ama esin napcak yemegini yapcak hastanene götürcek basında beklıycek ilaclarını alcak iyilesene kadar sen istsnai durumları sölüyosun valla ben senin gibi artistlenen cok kısı duydum ya dul kaldı ya da susutu evin isini yaptı tabi sizde kökelıktı özür dilerim
Soran+1 yılPatronla is sozlesmesi var kardesim. Tabiiki kafama gore hareket edemem ama o da edemez. Istisnai ornek olan benim anlattiklarim degil senin anlattiklarin. Hic hastalansan basinda falan beklemiyor kac kere kadin oldun da konusuyosun
- +1 yıl
valla ben abim ve babam basından ayrılmıyoruz annemin her erkek aynı degil bazen kızıyorum babama ehliyet alsaydın zamanında alıp götürseydin kadını kontrollere götürseydin hic degilse diye calsıyoruz yükümüzü haifletirdin diye adam napsın yemegi hazırlıyo bulasıkları yıkıyo hastanede basında beklıyo laclarını alıyo tabi bizde yapıyoruz yemegi felan aksam gelınce sabah abim yapıyo gece calsıyo aksam ben yapıyorum ignesini vuruyorum felan ben yapmasam babam yapıyo patronla is sözlesmesimi var konusturma beni seninle calsımıyorum al tazminatını der kapının önüne koyar ne is sözlesmesi isciyle patron arasında sözlesme olmaz özlük hakları olur seni cıkarmak isterse verir elıne tazminatı yollar sen sirketmisinde is sözlesmesi yapcak özlük hakların olur sadece onu vermekle yükümlüdür seni mühendis veya böyle bi vasıfta almıyosa isterse cayda demletir mobing dersen adamda sartlarım bu kabul ediyosan buyur is burada der hayat oakdar sizin kafanızdan gecen gibi olsaydı keske
Soran+1 yılHaa benim arkadaşlarım napsin o zaman bi onu da söyle kiz regl oldugunda ped bile almadi adam param yok diye. Paran yoksa gidip 2 iste calisacaksin dimi. Gerekirse uyumicaksin o kadinin ihtiyacini karsilicaksin. O zaman bu kiz napsin söyle? Bu kiz bosanmak isterse parayi nerden bulcak bunu söyle. Kocasi para verse hadi bu ay vermiyorum dese kız hakkini nasil aricak bunu söyle. Patron parani vermese hakkini ararsın. Isten cikarmak icin bile tazminat odemek zorunda sana. Çıkarsa da başka is bulursun. Ben o kizin yerinde olsam madem sen benim ihtiyacımi karsilamiyosun ben de yemek pisirmiyorum derim ve pişirmem mesela. Her kadin çalışıp ozguvenini kazanmalı. Hayati bilmeyen sensin. Evli yaşlı coluklu cocuklu kadinlar OKU KOCAYA MUHTAÇ OLMA demesi en büyük kanittir gerisi boş.
- +1 yıl
egerki bi erkek evlendiyse esinin en önemli ihtiyaclarını almakla yükümlüdür esi almıyosa bosansın arkadas niye duruyo
Soran+1 yılNasil boşansın parasi mi var? Bi çöp bile alamıyor
- +1 yıl
nasıl aalmıyo bosanırsa yarısını alır evlendiginden itibaren kim diyo üstelik parası yoksa aklıdamı yok calıssın
Soran+1 yılEee dediğime geldin iste calismasi lazim her kadının bu yüzden. Asla kimseye güven olmaz.
- +1 yıl
tamam sen bildigin gibi yap burada calıs ya da calısma demedik gördügün gibi cay mevzusu
En İyi Cevaplar
+1 yılSenle evlenilmez. Söylediğin karşılaştırma yanlış. Para veriyor diye seninle sevişebilir mi? Hayır. Kocan para vermezse sevişmeyecek misin. Hayır. Güven vermiyen bir açıklama. Belki bunu düşünmüyorsun ama bana bunu düşündürdü.
02 Yorumla
Soran+1 yılEv hanimlari emeginin karsiligini alamiyor. Bir sey alirken kocadan izin aliyorlar. Ve niyeyse tum evli cocuklu orta yas kadinlar oku kizm kocaya muhtac olma diye öğüt veriyor
- +1 yıl
Bu konu eğitimle çözülür. Erkek fiziksel üstün. Bana kalırsa zihinselde. Ama bu eşitlik iljesini değiştirmez. Bu farklılıklar yaratılış geteği. İyi düşünmek lazım. Erkekte ömür boyu bir kadının isteklerini yerine getirmek için doğmadı.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
9Cevap
+1 yılPatron koca karşılaştırması nedir ya.. Neden birilerinin kadına bakması gerektiği algısı var, bu kadar aciz mi kadınlar? Eşine bir bardak çay vermek kölelik mi? Yeri gelir o eş kadına jestlerde bulunur , başının üstünde gezdirirOf neyse çok saçma bir düşünce yapısı bu
111 Yorumla- +1 yıl
agzına saglık
Soran+1 yılO cayı görev olarak getiriyosan kölelik. Sen git teyzelerine anneannene sor. Bu kadinlar neden sürekli oku kızım kocana muhtaç olma diye öğüt veriyor diye.
- +1 yıl
Problem her şeye görev olarak bakmak zaten. Lütfen tekrar oku yazdığımı
- +1 yıl
yahu ben her gün nerdeyse cayı demlerim ya da babam demler annem hic koymaz bizdemi köleyiz
- +1 yıl
@mehmetsercan Görev olarak baktıkları için kölelik olarak görüyorlar. Karşılıklı sevgiyle aşkla yapılan şeyler bunlar bazılarına göre. Ama bazıları da demek ki değersiz hissettirilmişler ve köle olarak görev olarak bakıyorlar olaya
Soran+1 yıl1 gun yemek yapmadiginda hesap soran kocan oldugunda gorev mi değil mi anlarsın
Soran+1 yılNe sevgisi aski🤣 10 cift varsa sadece 1 tanesi sevgi askla evleniyordur gerisi evlenmek icin evleniyor. Biraz toplumun gerceklerine gözünüzü acın.
- +1 yıl
Soran+1 yılSen cok hayalperestsiin
- +1 yıl
bı dogru bakıs acısı getirmissin valla insan calıscak cabalıyacak ben 3 yıl tek basıma evimide süpürdüm yemegimide yaptım bulasıgımıda yıkadım isimede gittim egtimimide aldım kongrelerede katıldım semirlerede gittim herseyi yaptım normal seyler bunlar üstelik kadın calısmıyosa bunlar zorda degil at makineye koy deterjanı bas dügmeye o yıkanırken bulasıkları yıka temizligini yap 1 saatte biter günde maksimum 1 saat calısır evde ayda yılda söle dipli bucaklı temizlik yaparsın oda 4 saat 5 saatini alır is yerinde adam seni 2 dk oturtmaz masa basındaysan devlet memurysan tamam ama onlardada teknik sorunlar problemler bitmez beynin yorulur
- Eğitim & Kariyer konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılNe patrona ne kocana çay getirmek senin mecbur olduğun bişey değil ama senin kafanda düşünecek olursak ev hanımı olduğunda kocan karnini doyuruyor patrona hizmet etmeyi kölelik yapmayı makul görüyorsan eşine de sana baktığına göre hizmet edeceksin. Hizmetçi olduğuna kendini ikna ettiğin ruh halinden kurtul herkes kendi çayını kendi alsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılEs patron gibi para verip sigortannı yatirmiyor. Karin tokluguna calisiyosun evde. Yukarda yazdim
- +1 yıl
Kendi evin kendi düzenin kendi aile hayatın için çaba harcıyorsun bu en büyük kazanım zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet sen bence de bastan sona yanlissin sizin evliliginiz sen ben iliskisi daha esin ile biz diyecek kadar sevememissiniz birbirinizi ve bunun farkinda degilsin ayrica paraya tamah eder gibi o ne oyle o zaman kocan daha fazla para verse bu sferde ona mi hizmet edeceksin parayla satın almak hizmetini satmak gibi birsey yani sen cok yanlissin
112 Yorumla
Soran+1 yılHerkes hizmetini paraya satıyor. Sabah kalkip neden ise gidiyorsun? Hizmetini satmak icin
Cevap sahibi+1 yılBen vatana millete hizmet ediyorum gerekirse parasiz da hizmet ederim.
Soran+1 yılEtmezsin bos yapma. Taş mı yiceksin. Show yapmayin.
Cevap sahibi+1 yılNe show yapicam embesil sen kocana yapamadigini el adamina yap para veriyor diye
Soran+1 yılSen karina her gun yemek pişirip temizlik yapacak misin kereste. Sen de patronuna hizmet edeceksin para icin. O zaman o da sana yapmayacak patrona yapacak.
Cevap sahibi+1 yılBen evliyim inan mutfaga da esimle bersber giriyorum yardim da ediyorum temizlik işine de yardim ediyorum sen daha evli bile degilsin belli konusmandan ve bence verecek fikrinde olmasın geriz. kali ve anlamadigin su ben patrona hizmet etmek ayrı isini yapip emeginin karsiligini almak ayrı anladin mi senin mantigina gore sana parayi veren düdüğü calar heralde
- +1 yıl
Ağzına sağlık Asker 'sin galiba ayağına taş değmesin.
Cevap sahibi+1 yılEvet askerim sagolun
Soran+1 yılBen patrona çaycı olarak hizmet etmekten bahsediyorum zaten. Çaycı olarak ise girip çay servisi yapmak
Cevap sahibi+1 yılBunu kocana yapacagin hizmetle kiyaslama ama tamam mı eger farkina varirsaniz kocaniz ömür boyu yaninizda olacak insan iyilikte saglikta kötülükte herseyde
Soran+1 yılO zaman kocalar neden kadina yemek pişirip hizmet etmiyor? Hep vefa borcu kadinlara kaliyor niyeyse. Hizmeti geçtim saygi bile duymuyorlar. Kadini hizmetcisi gibi görüyorlar. Kadina her türlü saygi gösterenlere lafim yok ama dışarı çıkıp gerçek hayata bakınca para kazanamayan kadinlarin cogunlukla ezildigini cok net görüyoruz. Bu yuzden coluklu cocuklu yasli kadinlar "oku kizim kocana muhtaç olma" diye basimizin etini yiyor.
Cevap sahibi+1 yılBu konu tartışmaya acık uzun bir konu Şu an vaktim hic yok gorevdeyim hakli olduğun yerde var haksiz oldugun yerde var bana göre
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğru demiş. Patron sadece maaş bağlar gerisine karışmaz. Koca ise sen yatalak olsan bile bakmak zorunda ama gelde anlat senin gibilerine. Sen evlenmede bir drlikanlının başı yanmasın hatta üreme bile
03 Yorumla
Soran+1 yılYatalak olmadan bakmayan yatalak olduğunda mi bakacak? Ev hanimlari emeginin karsiligini alamiyor. Bir sey alirken kocadan izin aliyorlar. Ve niyeyse tum evli cocuklu orta yas kadinlar oku kizm kocaya muhtac olma diye öğüt veriyor
Cevap sahibi+1 yılEvet bakacak. ev ekonomisine katkın olmasada kocan bakacak ama patron iş ekonomidir faydan olmazsa anında kapının önüne koyacak. Ev kadınları istediğini alamıyor mu? Çalışanlar her istediğini alıyor mu? Patrona hizme daha önemli ise sen evlenme
Soran+1 yılEv kadinlarinin bir sey alirken kocadan izin almasi gibi bi durum var. Gozumun onunde bir suru ornek var. Erkekler kadinlara saygı duymuyor. Ve sen en iyi erkekle evlensen bile oteki gun degisemyeceginin garantisi yok. Kadinlar para kazandikca erkekler seve seve saygı duymayi biraz da olsa öğrendi. Yaşlı kadinlarin biz genc kizlara sürekli kocana muhtac olma diye öğüt vermesi aslinda cektikleri acıları kanıtlıyor
+1 yılo kadar aptallar ki. onların kadınlardan beklediği tek şey kölelik zaten.
00 YorumlaKadının ev içi emeğini sömüren parazitler erkekler, başka bir şey değiller.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO zihniyete sahip kişileri tercih eden kadınlar da var
00 Yorumla
+1 yılBir de patron olup çay getirtmek var. Bence bu soruların kökten çözümü olur))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldediklerin doğru ayrıca iş yerine çaycı pozisyonunda girmiyosan başka pozisyında oldugun halded patronun çay istiyosa o da mobbingdir zaten
07 Yorumla- +1 yıl
yahu ne mobingi bende memurum benden alt kademedeki temizlikci ablanın abinin arada cayını doldurur veririm baktım cay aclam oturuyoruz sohbet ediyoruz derimki müdürüm sanada cay getireyim caycımız var temizlikcimizde var gecen bi bölgeyi su bastı baktım cok genis kadın ugrasıyo abla dedim ver bi cekpas bende sagdan atayım yoksa kadın bi yerden su atıyo diger yana doluyo iki kisi attık hersey mobing dersen isimiz var valla nesi dogru bi iscisinden cay isteyemeyecekmi birisi ya da bi arkadası bu nasıl mantık yahu benim amirim müdürüm bana cay doldurup veriyo o gocunmuyoda benmi kocuncam ona cay doldurmaya cok gereksiz bu seylerin caycı yetisemez sen doldurursun nolcak elinemi yapıscak
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetsercan bunun gocunmakla alakası yok ben de patronuma da iş arkadaşlarıma da yeri geliyo çay veriyorum ki kocama da veririm. Benim bahsettiğim başka bi iş için aldığı elemanı çaycıya para vermemek için hem başka iş yaptırıp hem de çaycı olarak kullananlara. Aynı şekilde soruyu soranın bahsettiği de kocamıza çay vermeyelim değil karılarını hizmetçi olarak kullananlara laf edilmiş. Yoksa tabi ki her şey mobbing değil eleştirilen şeyin ne oldugunu anlamamışsınız
- +1 yıl
yahu onun yazdıgını iyi oku cay doldurmak camısır bulasık yıkamazx hizmetcılık oldu kadınlarda ben ise gitcem calıscam kadın elınde tv kumandası aksama kadar oturcak bi zahmet yemek yapsın bulasıgı makıne camasırı makıne yıkıyo cay demlemek herseyi isten sayıylar napcaz özel himetci tutalım yemegi felan yapsın ev islerini yapsın ee karım napcak basım agrıyo deyip arada sırtınıda dönünce bende napayım karıyı bosar hizmetciyi alırım es olarak adam igib yemegimi yapar isimi gücümü yapaar karılıgını yapar oda gitsin kendine baska erkek bulsun ne deyim böyle mantıkmı olur onun demek istemesi erkege yapılan her is kölelık ama patron maasını verir sıgortanı yaparsa cay doldururum demek ona gocunmam buna köle degilim ben senin yaptıgında modern kölelık arkadas kocanla patronun kıyaslıycaksan gün gleır parasını verir gel otele giderim der bi onu yapmaz bu nedir parasını verdiyse ssk yaırdıysa tmmı işler bu işler bu mantık böyle yürüyosa isimiz var sizlerden valla bu sartlardada düsünen kadınlada asla evlenmem gitsin parasını verdigi adamın cayını doldursun benimkini doldurmayacksa
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetsercan ne boş konusuyosun yaa ne dediğimi anlamamışsın adam yerine koyup açıklama yapıyorum bana bambaşka şeyler söylüyosun hangi devirde yaşıyoruz kadınlar artık evde mi oturuyo. Ben eşek gibi çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum bu durumda hiçbi erkek benden zorla ev işi hizmet bekleyemez. Yeri gelir ben kocama çay veririm yeri gelir eşek değil ya o da bana doldurur. Anca boş konusmayı biliyosunuz ben kocam çalışsın bana baksın mı dedim. Senin gibi bi zihniyetle tartıştığım için suç bende. bu devirde bile ev işini yemeği temizliği sadece kadının görevi görüyosunuz asıl sizin gibilerle aklı başında kadın evlenmez. anca ezik pısırık kadınlarla evlenip ezmeyi bilirsiniz
- +1 yıl
bak iste sorun burada essek gibi calısıp kendi paranı kazandın demi erkek böyle düsünmez essek gibi calsır kendi parasını degil evinin rıskını kazanır aradaki fark bu maalesef sen kendi özgürlügünü ayakların üzerinde durabıldıgını kendi paranı kazandıgını düsünürsün kafa bu erkek essek gibi calıstıgını ailesine baktıgını evine rısk götürdügünü ailesinin ferahı ve yasam tarzını yükseltmek icin calısır kimseye muhtaac etmemek icin ailesini aradaki kafa bu evet haklısın senle benim kafa bir degil sen hep ben dersen bu evlılıgın sonuda geriside cürük temeller üzerinedir erkek ben demez ailem der farkı anlayamıycak kadar bencilsin
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetsercan her dediğimi saçma sapan yerlere cekiyosun. bizde para ortaktır senin benim yoktur. kendi paramı kazanıyorum derken evde yatıp kocamın parasını yemiyorum demek istedim. insan gibi anlattıkça sırf haksız duruma düşürmek için dediklerimi baska yerlerden anlıyosun
- +1 yıl
sen calısabilrsin imse sana calısma demiyo calısda demiyo kadının evine rısk götürme zorunlulugu yok ama sen öyle bi konusuyosunkı ikimizde calsıyoruz ozaman hizmetci tutcan evine cocuguna bakcak yenegi yapcak essek gibi calısn kisi essek yüküylede para kazanıyodur bu kada özgüvenli konusuyosan saglam ücret alıyosun bi miktarını calısana verin kimse üzülmesin ozaman ne deyim
+1 yılValla bu bakışı normal görüyorum. Çünkü, Allah ya da Tanrı tartışması yapan toplumun bunu tartışması normal.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 490 cevap paylaştı. O patrona verirsinde sen
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNe konu bakımından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmodern köle konuşma
012 Yorumla
Soran+1 yılEn azindan eski tip köle degiliz🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıleski tip köleler sizden daha özgür bununla avutun kendinizi.
Cevap sahibi+1 yılkadına bakılması gerek demek onun aciz olması demek değil onun değerli olmasından dolayıdır tesettür de bu yüzden var. Değerli olana herkes erişemez
Soran+1 yılHayir senin gibi abbazanlaar kadinsiz oldugunu her gun daha da hatirlamasin diye var oyle seyler
Cevap sahibi+1 yılalakası yok Allah kadını kocasına özel kılmış başkasının onu görmesini istemediği için. Ayrıca nereden biliyorsun sapık olduğumu kalbimi açıp mı baktın
Soran+1 yılAllah diye bi sey yok
Cevap sahibi+1 yılöl bakayım var mı yok mu görürsün hahaha maçan yiyorsa tabi
Soran+1 yılCahil degilim peri masallarina inanmıyorum senin gibi allah diye bi sey yok
Cevap sahibi+1 yılsenin göremeyeceğin bir çok doğaüstü şeye rastladım masal sandığınız çoğu şey gerçek
Soran+1 yılAynen kanka bisiktirgit simdi
Cevap sahibi+1 yılgel kanıtlayayım
Cevap sahibi+1 yılsıctırtma agzıne kezban duzgun konus
+1 yılGuzel soz
00 Yorumla
+1 yılDogru soyledin
09 Yorumla- +1 yıl
bu nedir modern kölelık parasını ödedigin müddetce hakkın var demektir işime gelmesse cıkarım demektir iste bu yüzden kadın gücü elını aldıgında ayakları üzerinde durmak icin erkek aldıgındada evi gecindirmek icin kullanıyo kadın kendi parasını harcamak icin erkek ailesini doyurmak icin kullanıyo maalesef algılar cok saglam kölelık asıl dısarda en nefret ettgin adama bile cay vermek zorunda kalırken sevdigin hayatını birlestirdigin kocana cay vermemek köleleık oluyosa bu kafada sizler anca patronların hizmetcisi onların calısanların iscisi olursunuz cocukların cefakar annesi kocasının kıymetli esi olmazsın
- +1 yıl
Pekii eşinden ayrıldığında nafaka ödememek için bin dereden su getirmesi gibi sorunları ne yapacak bu kadınlar
Evlenince hersey güllük gülistanlık olmayabilir
Kimse sevdiğine yaptıklarından gocunmaz
O evde geçim yoksa yapılanlar batmaya baslar - +1 yıl
valla kusura bakma nafaka diosun eger ortada cocuk yoksa erkekte baska bi kadınla evlendiyse diger kadının sucu nedir yılarca erkek sürekli kadına nafakamı ödüycek hem sen esine saygı gösterirsen bazı hatalarını görmezsen bu sana artı olur ha hatası var diye tahammül gösterip göstermemek senin elınde göstermiyosun bosanmak istiyosun e sonra evlendik gecinemedik ver bana nafaka hem istemiyosun adamı ama parasını istiyosun bu nasıl bi celiski
- +1 yıl
Kadin ömründe çalışmamış 50 yaşına gelmiş. o saatten sonra nasıl gecinsin
Herkes kendi tarafından bakıyor. Ama yinede baktığın taraf yanlis - +1 yıl
tamam 50 sene calısmamıs bosandınmı herseyin yarısını alıyo zaten illa bi kadın ömründe calısmamıs diye ana babasından kaaln emekli maası var cocuklarına nafaka alsın ona sözüm yok kendinede durum toparlayana is bulana kadar alsın ama ömür boyu beni istememis bi kadına ben niye para vereyim ya da baska yuva kurdugumda simdi olcak esime rısknı eski esime niye ölene kada ödeyim hic calısmamıs diyon evde ne is yapıyosa is yerindede aynısını yapabilir keza cay doldurur temizlık yapar hic bisey bilmiyoda bunudamı bilmiyo yemek icin girer bulasıkcılık yapar hic bi is yapmadım diye isin icinden sıyrılmasın 50 yasına gledıyse cocukları illaki yetiskin olmustur olmadıysa bile evinde örgü örsün onudamı yapamaz oh yan gel yat osman ne güzel hani kadın erkek esitti hani ayaklarımın üzerinde dururum ben diye ahkam kesıyodu noldu bırakın acıtasyonu adalet lazım sanki bütün kadınlar cay dolduruyo ortalıgı ayaga kaldırcan cay koymakta ne var ben koyayım ona getireyim icsin nolcak elımemi yapıscak esimdir ahiretligimdir helalımdır derim bu sizin egonuz nedir böyle
- +1 yıl
Pekii sen öyle düşün
- +1 yıl
öyle düsün nedir ev isi yapmasın bulasık camasır yıkamasın onada tamam cayda koymaın onada tamam basım agıryo dediginde arkasını dönsün tamam ozaman bırakta 2nci esini alsın adam kadın napcak yiycek icecek giycek cıkcak gezcek tozcak evde oturcak ya da dısarda gezcek sonra aksam gel yemek yok elbise yıkanmamıs valla bunları yapmıyo hizmetci degilse evinde ancak ya evin kuması olur ne deyim bu mantıkla
- +1 yıl
Biz bu durumu onaylıyoruz mu diyoruz ya
- +1 yıl
ee ortak yolunu bulmadan niye onay veriyosun bu yazıyı benim arkadasım modern erkek essek gibi calsıır karısına her hafta sonu yardım eder yemek yapar evi temizler her gün 1 sat 2 saat cocuklarıyla oynar kadın kafasını dinlesin diye parkta gezdirir kadın calısmaz bosta ama camasırı bulasıgı yıkar yemegini yapar cocuklarına bakar bu güzel ilşiki ama adam isini asla aksatmaz karsını aksatmaz sevgilisinide aksatmaz arada günü birlik sevgili yaparsada hakkını verir söleyeceklerim bu kadar
Bak doğrusun işte 😂
00 Yorumla
+1 yılOylesiniz ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklıs
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Patrona çay getirmeyi özgürlük kocaya çay getirmeyi kölelik görüyorsunuz diyen erkekler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler