Ben iyimser değilim ama kendini her fırsatta geliştirmeyi deniyorum. yani iş olarak pek umutlu olmasam da çok kötümser düşünmüyorum yani kendimi geliştirdiğim sürece ve hayatta ne istediğimi bildiğim sürece gerisi benim için çok fazla önemli olmuyor ama bu ülkede çok zor maalesef iş bulabilmek. ve kariyer yapmak
Bu konuda iflah olmaz bir iyimserim. Ve yine karamsar olsaydım, ona da sahip çıkardım. Şimdi kariyerimle uyumlu olarak bu iyimserliğe sahip çıkıyorum. Ama iyimserlik, her koşulda insan türünün afyonudur. Sıhhatli bir ruh, leş gibi bönlük kokar. Yaşasındır Troçki, yaşasındır Ludvik. :)
Kariyerimle ilgili net bir planım yoktu. Sadece yaptıgım işi en iyi şekılde yapıp , kendimi sürekli geliştirmek istemiştim. Sonrasında kendı kendıne gelişti. Şimdilerde sektorde yüzlerce arkadasın saygınlıgını kazandım. Bir çok arkadası yetiştirdim
Evet, hali hazırda yaptığım iş konusunda kendimi fazlası ile geliştirdiğimi düşünüyorum. Ayrıca geliştirmeye devam ediyorum. Basamakları tek tek çıktım zamanla. Çoğu zaman gecemi gündüzüme kattım ama istediğimi elde ettim sonunda.
Kendimi sürekli geliştirme taraftarıyım sürekli bir şeyler öğrenmeye okumaya tecrübe etmeye çalışıyorum yapmak istediğim kariyer hakkında da bu yaptıklarımın büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum
Herkesin kendi kaderini yaşadığı gerçeğini kendi adıma da gözardı edemem. Ben kadere ve umutla, azimle çabalamaya inanıyorum. Her an her şey olabilir mottosuna da inanıyorum. Kesinlikle bu inancımdan dolayı umutluyum evet.
Kariyer olarak kendimi yetersiz hissediyorum yani şu an kariyerim yok yaptığım iş yok daha 20 yaşındayım Birdaha üniversite okuma kararı aldım ama kafam biraz karışık