Online yazılım kursu alıp, aldığım kursla iş bulabilmem mümkün mü? Tavsiyeleriniz var mı?

Online yazılım (full stack web developer) kursu alıp memnun kalan, aldığı kursla iş bulan birileri varsa tavsiye alabilir miyimm? Online full stack web developer kurslarını araştırıyorum bu alanda eğitim alıp çalışmak istiyorum fakat hiçbiri ile ilgili sağlam referanslara ulaşamadığımdan emin olamıyorum zaten 20.000 70.000 TL arası değişen ücretler var. Hakim olmadığım bir alan olduğu için açıkçası mentor arıyorum kendi başıma yola çıkmak istemiyorum o yüzden lütfen ücretsiz kaynak önermeyin. CV anlamında işe yarar bir şeyler elde etmek istiyorum. Sertifika olsun referans olsun vs.. Bir kurs bir mentorla yola çıktıktan sonra kendi başıma bir şeyler katmak istiyorum. Bu konuda tecrübesi olanlardan tavsiye alabilirsem çok sevinirim. Ayrıca sadece web developer kursları değil yazılım test uzmanlığı da düşünüyorum. Bilgisi olanlar tecrübe ve tavsiyelerinize talibim.

Online yazılım kursu alıp, aldığım kursla iş bulabilmem mümkün mü? Tavsiyeleriniz var mı?