Deprem bölgesinde olan öğrencilerin eşyaları çöp poşetlerine konulmuş.
Uzaktan eğitim iptal edilsin
Uzaktan eğitim iptal edilmesin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Deprem bölgesinde olan öğrencilerin eşyaları çöp poşetlerine konulmuş.
bence her olayda öğrencilerin karga tulumba evlerine yollanmasi hiç mi hiç Bi çözüm degil Sen afet bakanlığını kur bakalım Bi , bilim adamlarini baş köşeye Bi oturt onları Bi dinle sonrada yapicaklari Bi kağıda yaz ve yapmaya başla
her afette sil baştan yapmaktansa Bi kere bilimin eşliğinde sağlam yap sonrada japonlar gibi otur köşene
bu tane japon yetkili önce tedbir al sonra dua edin diyor bu tedbir kuldan takdir Allah tan sözünün aynısıdır
Bunun neresini anlamıyor siyasiler? yumurta ağza gelmemiş yumurta kıçtan düşmüş kırılmış sonrasına bakıyolar
yahuu en az 500ila 1 milyon kişi öldü öldü !!! bunun hesabını asla veremicekler 8 defa imar affı çıkarmışlar 8 defa? niye sırf kasaya para girsin diye? imar affından aldığın paralarla kaç canı geri getirebilirsin kaç? 350 bin küsür depremzedenin hesabına adam başı 10 ar bin lira para yatmış şaka gibi?
korkarım ki seçimle gelicek hiçbi adam ve mevcut kişi asla bu ülkeyi adam gibi yönetecek bilgiye ve liyakata asla sahip değiller
ülkeye bir bilim kurulunun coook acilen kurulması GEREK
Bence bu durum hemen iptal edilmeli. En azından en çok 2 ay sonra normal eğitime devam edilmeli. Gençlerin uygulamalı eğitime ihtiyaçları var. Yoksa özellikle bazı mesleki branşlardan mezun olmaları bir anlam taşımayacak.
Deprem bölgesinde olan öğrenciler için uzaktan eğitim olabilir. Fakat deprem bölgesinde olmayan üniversiteli öğrencilerin uzaktan eğitim alması doğru bir karar değil. Zaten 2 yıl korona yüzünden uzaktan eğitim gördüler şimdi yine deprem bahanesi ile uzaktan eğitim kararı almışlar.
Gençlerin eğitim hakkına tecavüz bu bence..
Benim oğlum makine mühendisliği okuyor, 4. senesi hazırlığı tam okudu fakat geri kalan 3 yıl üniversiteye düzgün gitmedi ve gitmeden mezun olacak neredeyse çok saçma sapan bir durum.
Gençlerin aldığı eğitimi sekteye uğratıyorlar sonra bu gençler bizim geleceğimiz diyorlar onların haklarını gasp ederek.
Hep yanlış kararlar hep...
Eig için teşekkür ederim
Arkadaşlar siz iyi misiniz? Evi yok olan bir sürü insan varken eğitim en son düşünülecek şey. Düşünsenize okuldan çıkıp sokakta kaldığınızı. İyi mi sizce bu. Üniversitelerin online olması gayet iyi oldu. Bir sürü KYK yurdu var depremzedelerin şimdilik orada kalması çok güzel bir şey lütfen bencillik yapmayın.
Cevap
22Cevap
Şu saatten sonra sanmam bir çok öğrenci evlerine döndü asıl merak ettiğim deprem bölgesinde yaşayan öğrenciler nasıl şehirlerine dönecek? Onlar bu şekilde daha zor duruma sokulmadı mı?
İptal olmaz bence
Abi eğitim feda ediliyor diyenleri anlamıyorum bakın zaten eğitim yoktu açık açık söylüyorum bakın Gerçekler acıdır ama bunlar gerçek şu an söylediğim her şey gerçek Maalesef ki böyle durum eğitim olmadığı için bu haldeyiz eğitim sistemi diye bir şey yok üniversiteye hepimiz boşu boşuna gittik Zaten hepimiz koçunda okuyandan Bitlis'te okuyana kadar boşu boşuna okuyoruz maalesef Durum bu yani Hiçbirimiz düzgün bir eğitim falan almıyoruz arkadaşlar yoktu zaten eğitim boşu boşuna hepimiz yol parası veriyorduk yurt parası veriyorduk böyle orada diploma almak için sürünüyorduk yani sonra o diplomada çoğumuzun hiçbir işine yaramıyordu çünkü biri dayımız yoktu bir tanıdığımız yoktu Bir elimizden tutan yoktu ve hiçbir işe falan giremiyorduk böyle dımdızlak kalıyorduk elimizde diplomayla Artık bunu kabul edelim ya artık eğitim olmadığını kabul edelim ve eğitim feda ediliyor yerine eğitimi yeniden yapılandırmaya bakalım en azından bizim nesil için bunu söyleyebilirim
Bu hem öğrencilerin hem sistemin hem eğitimcilerin hatta toplumun suçu. O kadar büyük hatalar yapılıyor ki sonuç bu oluyor işte...
Olmalı zaten en ufak bişeyde eğitim feda ediliyor böyle olması işlerine geliyor heralde eğitimsiz cahil bir kitle oluşturuluyor böylelikle covid dendi okullar kapatıldı kar tatili dendi okullar kapatıldı şimdi deprem oldu yine okullar kapatıldı ee bu kadar öğrenciye yazık günah değilmi resmen çocukları kovdular ve hak yiyorlar şu anda tamam depremzedelere hepimiz üzgünüz ama onları yerleştirecekler diye buradakileri mağdur ediyorlar dönem sonuna kadar okulları kapatmak nedir ya kapat 1 ay o zaman neden dönem sonuna kadar kapatıyorsun
Evleri var mı yokmu demeden direk kapının önüne kondu bu kadr öğrenci devlet nedn deprem virüs gbi olaylarda otellerin kapısını açtırmıyor da hemen kyk yurtlarını bosalttirip insanlari oraya yerlestirio. Herşeye gücü yeten cumhurbaşkanlıg nedn bunu yapamio
👏👏👏
okulda yüz yüze eğitimde bile doğru dürüst bir şey öğretmeyi beceremezlerken uzaktan mı öğretecekler. dd yazık ya cidden yazık rezillikler bi türlü bitmiyoy zaten devletin kyk yurtlarına bel bağlaması mağduriyeti böyle gidermeyi umması saçmalık bi an önce depremzedelere daha uygun ortamlar sağlamaları gerekiyorda nerdee...
1 ya da 2 ay olabilir ama daha sonrası başka mantıklı yerler düşünülmeli mesela

Yıllardır Bom boş duran buraya yerleştirilebilir insanlar.
Bence insanların kafalarını toplamalrı lazım bir süre en azından uzaktan eğitim olsa iyi olur ama öğrencilerin eşyalarınıda çöp torbasına koymak büyük saygısızlık
Bizim okul bugün kesinleştirdi uzaktan olduğunu büyük ihtimalle onlarada talimat gelmiştir ki öyle hareket ettiler
Evet
Öyle bir durum olursa bu sefer devlet okulu öğrencileri yani ben de dahil buna isyan çıkarır diye düşünüyorum
Bence iptal edilmesi gerek, başka bir çözüm yolu düşünülüp eğitime yüz yüze devam etmek daha doğru ve isabetli olur
Uzaktan eğitim iyi değil ama şu an konaklama ile alakalı büyük ihtiyaç var yurtlar kullanılmak zorunda
Ülkede ne olursa sorumluları hariç herkes bunun cezasını çekiyor ya nalet gelsin böyle düzene sisteme.
Bu nasıl bir rezalet aciz miyiz biz tek çözüm üniversite yurtları mıdır yani koskoca devletin
Sanmam açılsa bile öğrenciler nerde kalacak. Hadi ben Ailemin yanında okuyorum bana fark etmez ama sehir dısından gelenler var. Hibrit olacak diıyolar ama yine aynı ben sağlık okuyorum ve uygulamalı derslerimiz çok oluyo teorik olarak anlatılmasının hiçbir önemi kalmıyor uygulama olmayınca her sekılde zor
Olmaz bence çünkü bastakiler eğitimi zaten istemiyor bu durum işlerine geliyor.
👏👏
Olmaz 100 bin kişi yaralı vs nereye yerleştirecekler onları
saçma sapan, mantıksız, tutarsız, algılamakdada çok zorlandığım bir uygulama. yazık gençlere. cidden, bu eğitim işi bukadar ucuz olmamalı, bu uygulanabilicek en sonun en sonu bir care olmalıydı bana göre.
Laboratuvar , uygulamali eğitim için yüz yüze eğitim daha iyi.
Hibrit olacak.
İsteyen online katılıp isteyen sınıfa gelecek
Deprem bölgesi dışındaki illerde bence online olmamalı
İptal olmaz deprem zedeler için kullanılıyor yurtlar
İnsanları yurtlarından kovduktan sonra biz vazgeçtik gelin okuyun okulumuzu diyeceklerini sanmıyorum
Umarım iptal olmaz. Eşyalarımi almak için gittim geldim 900 tl gitti yoktan yere. Hem depremzedeler nerede kalacak? Bir karar verildiyde arkasınds durulsun. Bir öyle bir böyle hoş olmuyor..
Depremzedeler zaten kukla yerleştiriliyor eee depremzede olan öğrenciyi neden yurttan çıkarıyor anlamadım?
Kesinlikle olmaz iptal falan baksaniza daha ilk dakikadan öğrencileri cikartip depremzedeleri koydular hemen o kadar oteller varken koymadilarda nasıl olsa öğrenci onlar bir şey olmaz ailelerinin yanlarina giderler diye düşündü canım devlet
"S. a. l. a. k."
universitelerin egitim yuvasi oldugunu dusunen mi var
Uzaktan eğitim zaten iyi degil bence.
Hotellere yerlestirsinler öğrencilerde eğitimine devam etsin. Depremzedelere uzaktan eğitim verilsin. O da daha düzenli şekilde.
Çok zor olucak ya öğrenciler için bence uzaktan olmamali
Kapatıldığını bildikleri halde orada ne işleri var peki?
Bu konuda cidden kararsızım ama alternatif bir yol bulunduğunda üniler açılmalı ama şimdilik insanlara barınacak yerler daha öncelikli olmalı.
İsteseniz de istemeseniz de uzaktan eğitim kararı verildi bile bu kararın geri dönüşü yok bence alışın artık
Zannetmiyorum.
Edilməsin başta almayacaklardı bu kararı
Deprem konutları ne zaman biteceği belli değil !!
eğitimsizlik akp için bi oy daha demek
Olmaz depremzedeler kimi yurtlarda yerleştir bile.
olmalı diyenlerin %99 ortamcı.. yazık
Edilmesin
Uzaktan eğitim kötü
Rezalet
Hayırr
Bir süre evet
Bence edilmemeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?