Evet bence önemli bir yere sahip oluyor. yani bazen çalıştığınız işlerde reklam verebilirsiniz daha çok kişiye ulaşabilirsiniz. bunların dışında kendi sosyal yaşantınızda sizin gibi işi olanlardan ya da konunun uzmanlarından bilgi ve yardım toplayabilirsiniz kısaca sosyal medya kullanımı hayatımızın her alanında olduğu gibi iş alanında da bence faydalı ve kullanışlı bir platformdur
Soru gerçekten çok güzel ama sosyal medyayı nasıl kullandığına bağlı birazda, örnek veriyor bir Linkedin kullanıyorsan bu kariyer hayatın için önemli bir adım tabi takip edeceğin kişiler de önemli, örnek veriyorum sürekli LinkedIn'de kariyeri önemli kişileri takip ettim hayatıma sözlerini kattım ve sosyal medyada kendi yaptığım işleri süslü cümlelerle paylaştım tabi severek yemin ederim haftada en az 3 kere farklı firmalardan aranıp iş teklifleri aldım bende değişimi müdürüm farketti belki inanmazsınız bodromu atabilirim %122 zam aldım ve etrafın da önemli kişilerin seni takip ettiğin de anlayacaksın yani nasıl kullandığın önemli