Çok zor bir konu
Fiziği bile yapıyom çok zor olmasına rağmen ama parabol olmuyor
Fiziği bile yapıyom çok zor olmasına rağmen ama parabol olmuyor
Aslında en güzel konulardan bir tanesi. En azından o konudan soru kaçırmak istemiyorsan tekrardan hiçbir şey bilmiyormuş gibi o konuyu çalışmayı dene. Bende işe yarıyor ve en sevdiğim konu haline geliyor
Parabolun eksenleri falan zor ya
Sayısalcı mısın
Evet
Limit türev integral çıkınca bu konulara mecbur kaldık. Bende alttan eksik olan konuları tamamlamak istiyorum.
Fizik dersim çok iyi ama , çok seviyorum
Bir de şey soracağım ben 1 haftadır falan masanın başına oturamıyorum. Sen kendini nasıl motive ediyorsun çalışmak için tavsiye verir misin biraz
Üni hayatı yaşamak istiyorum falan diyorum , izmiri kazanmam lazım falan diyorum
Hangi bölümü istiyorsun
Gıda mühendisliği
Sen
Hukuk
Hangi üni
Marmara hukuk ilk hedefim. B planı da Gazi hukuk.
İzmir Ege’yi tavsiye ederim , güzel yer
Güzel ünilerden bir tanesi tabi ama kendimi orada hiç hayal etmedim açıkçası
İzmire ortam için giderler genelde
Sende onun için mi istiyorsun 😅
Tabi biraz o etken de var 😂
Genciz en doğal hakkımız bence şu dönemleri bir atlatalım
Benim tek sorunum sevgili ve flört yapmıyorum
Yapmıyor musun yapamıyor musun?
Yapmıyorum ya , dershaneden 3 tane kız yazdı , kızlara efendim Kardeşim falan diyorum 😂
Bende yapmıyorum ya. Bizim sınıfın en iyisinin sevgilisi var ve kız çok da başarılı. Ama ben aşık falan olurum hemen g*tü başı dağıtırım. O yüzden biraz zaman geçsin. Ben üni de de istemiyorum zaten
Tipsizsen hiç ümit etme zaten , güzelsen üniversitede kesin bulursun
Güzel bulurlar beni genelde özellikle fiziğimi tabiki flört sevgili vs oldu bu zamana kadar. Ama artık böyle şeyler ilgimi çekmiyor sadece kendime odaklanmak istiyorum. Bu yüzden üniversitede de yapmam dedim gerçekten içimden gelmiyor çünkü
Kanka yaşıtlarımızın hepsi ergen çünkü bence , en güzel yaşlar 26 27
Kesinlikle katılıyorum
şu an elimde olsa 18 yaşımı bırakıp , 27 ye gelirdim o derece merakım var onlara
Yok be her yaşın ayrı güzelliği vardır ( umarım)
17 18 19 20 bunlar hep ergenlerdir
Ben 16 yaşımdan öncesini hatırlamak istemiyorum. 14. yaşım ergenlikte tavan yaptığım bir yaşımdı. Nasıl sevmişler beni anlamıyorum.
Hala ergensin zaten 😊
Hayır 19 yaşındayım ben 2004lüyüm. Bir erkek için ergen sayılabilecek bir yaş ama bir kız için değil
25 yaşında değilsin ama
Değilim
Cevap
1Cevap
Parabolde zorlanmanızın sebebi Analitik Geometriye hakim olamamanızdan kaynakli olabilir.
Bol bol çizin. Ve 2. dereceden denklemlerin geometrik yorumu olduğu için formülleri görsel olarak bile kanıtlayabilirsiniz..
Bunun için 2. dereceden denklemlerde iyi olmanız gerekir.
Simetri, doğrunun analitiği vs konularında iyiseniz sorun yaşamazsınız bence.
Yani önce analitik geometriyi halledin..
Tepe noktasını buldun mu çıkıyor zaten.
Öyle olmuyor işte
Seni anlıyorum jfjf bende yks.
Aslinda basit ve eglenceli bir konu
Fizik dersim bütün derslerimden daha iyi aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?