Astsubay olmak istiyorum liseye 9 dan başliycam en erken nasıl ne zaman biter açıktan okuyup harp okuluna gecebilirmiyim cevaplarınız benim için çok kıymetli teşekkürler 🙏
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet gelebilirsiniz bence :)
Harp okullarının alım kılavuzlarında girme sartları yazar. En son kılavuzu indirip ordan bakabilirsin
Peki en erken ne zaman biter bu AOL
Kredili sistem işte. Krediyi ne zaman tamamlarsan. 3 senede bitiren vardı yanlış hatırlamıyosam
Peki 1 sınavda en fazla kaç kredi alabiliyoruz
O derslere bağlı olarak değişir ama. Her dersin kredisi var. Bazıları 2 kredidir bazıları 6 kredidir
1 sınavda max 35 kredi falan alıyordun benim zamanımda 195 krediye mezun oluyordun yine öyle sanırım
Tabi tabi yine öyle ama krediyi düşürmüşler diyorlardı
2.5-3 senede bitiyor ve iyi bir yere gelebilirsin o sana bağlı
Teşekkür ederim 😊
Açık öğretimle normal öğretimin inan hiç bir farkı yok emin ol hiç bir yer sana aaa sen açıktan mezun olmuşsun demez diyemezler çünkü açıktan kendi çabanla öğretmen vs olmadan mezun olursun en az 2.5 yılda biter ben 3 ya da 3.5 yılda bitirdim
Peki zorlandinmi nasıl ne kadar çalıştın haftada kaç gün günde kaç saat calistin
Hiç çalışmadım 9 sınıfından sonra açığa geçtim ordan öğrendiklerim vardı bir kaç kredi ordan aldım sonra biraz YouTube dan videolar izledim sonra pandemi girdi ve sınavlarımız online oldu onuda hep cevaplarını intten baktım açık öğretimin soruları zor ama sana tavsiyem meb kitabından çalışma kafan karışır YouTube dan bir kanal bul onun videolarından ve onun kitaplarından git benim tercihim açık lise tv oldu ama çalışman şart ben çalışmadım ama ben şanslıydım online sınav sayesinde mezun oldum senin çalışman şart
Anladım çok soru soruyorum ama şimdi üniversite sınavına falan girdinmi harp okulu falan aliyormu
Ama şöyle bir şey var bi sınavda max 35 kredi alabiliyorsun sanırım halen böyle 35 kredi alman için her dersten 100 üzerinden 45 puan alman gerekiyor 1 ders kredisi 2 3 4 5 olarak gidiyor örneğin atıyorum fizik dersinden 45 üzeri puan alırsan 2 kredi geliyor mattan 5 türkçeden 5 şeklinde gidiyor bunlar toplanıyor ve sonucun oluşuyor yani var sayalım sen sadece mattan ve türkçeden geçtin (45 üzeri puan aldın) diğer tüm derslerden kaldın ( 45 altı puan aldın) böyle olursa mattan dersinin kredisi 5 Türkçenin 5 sen o sınavdan toplam 10 kredi alıyorsun
Dediğim gibi normal okuldan açık öğretimin hiç bir farkı yok liseden mezun oldun mu oldun bitti nerden olduğun hiç önemli değil yani hiç bir sorun yaşamazsın merak etme
Gerçekten çok iyi çok açıklayıcı anlatmışsın çok teşekkür ederim kafamda hep soru işaretleri vardı 🙏😍
💖💖
Olursun