Yardımcı olursanız sevinirim
1 ay
Yazılı ehliyet sınavına nasıl çalışılır?

Öncelikle önünde ne kadar süre var bilemiyorum. Birkaç ay süre varsa, teorik bir sınav olduğu için hazırlanırken kendine program hazırlaman gerekiyor, belirli hedefler koyman gerekiyor. Ne kadar ders konuların varsa günde birer konuya ayırarak veya haftada belirli konuları bitirme hedefi koyarak, ilerleyebilirsin. Kursa gitmeyeceksen, yardımcı kitaplar veya internet üzerinden çıkmış sorulara göz atabilirsin. Ayrıca youtube üzerinden de gerekli alanlarda videolar izleyerek, dinleyerek, sınava hazırlanma sürecini olumlu yönde ilerletmiş olacaksın..
Merhaba, YouTube'da çıkmış sorular mevcut yani çok benzerlerini soruyorlar. Onlara şöyle bir baksanız günde 1 saat falan ama her gün düzenli ve güzel bir şekilde tekrar etseniz yeter zaten. 50 soru soruluyor. 35 doğru yani 70 puan çıkarmanız yeterli olacaktır. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
8Cevap
Lan ülkede yikilmadik yer kalmadı sen neyin peşindesin
Bunu buraya yazdığına göre senin burada ne işin peşinde olduğunu sormakta benim hakkım o zaman :)
Napiyim internette dolaşıyorum ölmedik diye telefonu kullanmicam mi ama senin kadar duyarsız olamam
Bu mu senin duyarlı halin? Cidden bravo!!
O kadar düşünüyorsan ordakileri, ben ve diğerleri gibi destek olabilirsin. Isıtıcı, battaniye yastık, yorgan çok ihtiyaçları var. Burdan bilip bilmeden insanlara sallamak yerine yardım et çünkü yorumun aşırı sinirimi bozdu
özür dilerim biraz psikolojim bozuktu o yorumu yazdığımda kusuruma bakmazsın umarım teşekkürler. elimden gelen yardımı yaptım merak etme. bende depremin şokundaydım buralarda sallandı iyi geceler.
Su kitabı en az bir kere okuyup, çıkmış soruları çözün defalarca …
Play Storede uygulamalar var soru filan soran onları çöz sınava kadar çoğu çıkıyor zaten sınavda
Ehliyet kitabına bak ve son 3 senede çıkmış sorulara bakabilirsin
Ehliyethane uygulamasını indir
Uygulamaları var ordan bak
Ehliyethane uygulamasını indir
çıkmış sorulara bak yetrli olur
örenk sorlar çalış
Internetten çıkmış soruları coz
En İyi Cevap