Arkadaşlar 12 gün sonra sınav var ayın 28inde.1-2 ders hariç hiç derslere katılmadım. Kitabı da fazla okumadım. Ama internetteki denemelerden 50/30 doğru yapıyorum. Sınava girenler sınav zor mu? Neye çalışmamı, ne yapmamı önerirsiniz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
google amcaya giriyorsun " ehliyet sınavı çıkmış sorular" yazıyorsun okuyor çözüyorsun başka bir şeye gerek yok :D
Kitabı okumama gerek var mı biraz kalın geldi de kitap bana :))
Kişiye göre değişir. Halimden eğer herşeye kolay. Ama değilsen zor. Çoğu mantık ile yapılacak sorular ancak konu hakkında hiç fikrin yoksa ter akitır.
Evet evet mantıkla bir çözeyim diye girmiştim geçen hafta ilk denememde 30 net yaptım ama sınavla aynı mı denemeler hiç bir fikrim yok
Aynı. Şıklarin yerini değiştirdikleri oluyor bazen. Ama genel olarak sormak istedikleri şey hep aynı. Denemeleri çıkmış soruları cözersen başaranilirsin.
Tamamdır teşekkürler yorumun için
Sınav zor değil benim sadece yol önceliğinde yanlışım çıkmıştı
Kaç doğru yapmıştın
92 almıştım işte
1-2 yanlışın var muhtemelen. Peki çok çalıştın mı yoksa üstün körü bakıp mı girdin
Kitabı 2 kez okuyup girdim bir kez de internetten deneme çözdüm
1 mi. Ben de aynı şekilde kitabı mı bitireyim yoksa onun yerine bir sürü deneme mi çözeyim
Bilmem ki benim derslerim vardı üni o yüzden çok deneme çözemedim kitabı okudum derslerden vakit buldukça tüm sorular kitapta vardı zaten konu anlatımı olarak
Hm anladım. Peki sürüş sınavı eğitimi vs nasıldı biraz anlatabilir misin rica etsem
Ben özel derste aldım kayıt olduğum yerden yoksa İstanbul’da geçmem imkansız gibi bir şeydi bir kez kaldım direksiyondan yine para yatırdım özel ders alıp öyle geçtim. Eğitim olarak baya ilgilendiler ama hiç bilmeyen birinin trafik olan bir yerde geçmesi mümkün değil önceden bir çalışma lazım
İyide İstanbul'da gidipte en işlek yerde sürdütmüyordur sanırım. Çünkü dur kalk dur kalk araba stop eder yenisin acemisin heyecan yaparsın.
Benim sınava girdiğim yerde 4 farklı yoldan araç geliyordu Pandemi olduğu için çok yoğun değildi ama Yinede araç geçiyordu kolay yerde yapmıyorlar sınavı zaten en basiti park etmek bile zor
Yani öyle kolay değil
Hiç bilmeyen arkadaşlarımın hepsi ilk sınavda geçemedi
Sınavdan önce araba sürmeyi öğreneyim mi dersin
Yani tabiki çok iyi olur en azından bir alt yapıyla git tam öğrenmesen bile
Ya bunu arkadaşıma dediğimde sizin arabanızın debriyaj boşluğuyla onunki muhtemelen farklıdır sizinkine alışırsın onu yapamama ihtimalin var vs dedi
Saçma sonuçta az çok bilgin oluyor sıfır girmekten her şekilde iyidir sen bilirsin tabi de
Hiç çalışmadan girdim yazılı sınava geçmiştim
Direksiyon daha zor
Direksiyondan ayrı bir korkuyorum da onun sırası değil şimdi :))
Hiç çalışmadan bilgi isteyen soruları nasıl yaptın ya
Kıl payı geçtim zaten
Hiç riske atma derim barı çıkmış soruları çöz
Ya açıkçası hem kitabı bitir hem deneme çöz üşeniyorum hepsini yapmaya
Ehliyet alabilmiş insanlardan yola çıkarak. Kesinlikle çok kolaydır bence.
sdfhjsdfhjsdfh onlarla henüz tanışma fırsatım olmadı alırsam ehliyeti görürüm
Cikmis sorulari cöz gir. Asagi yukari ayni sorular. Calismadan girdim
Çıkmış soruları mı çözeyim yoksa kursun gönderdiği link var. Soru havuzu yapmışlar yaklaşık 1000 soru falan var onu mu çözeyim
Ben son 5 yilin cikmislarini cozup 92 mi ne almistim
Son 5 yılın çıkmışları derken 5 test mi çözüp o puanı aldın
İnan hiç zor değil, çok kolay sorular
Hangi konular ağırlıklı çalışayım. Birde kitap okumasam sadece test çözsem de olur mu
Kitap a hiç para verme, internette eski tarihli sorular var. O testleri çöz, doğrularına ve yanlışlarına bak. Kafana yerleştir, ilk yardım soruları çok çıkar.
Kitap ücretsiz verdiler zaten kurstan. Birde kursa yaklaşık 1000sorunun olduğu soru sitesi attılar.
Hayret ücretsiz mi yapmışlar 😂
Ben ehliyeti alalı yıllar oluyor. 😂
Testleri çöz ihmal etme
Ya ücretsiz yapmışlar da kral yok sınav girişi yok o su yok busu diye parayı zaten alıyorlar geri ajkdghjadh
Her yerden koparıyorlar
Yazılı ehliyet sınavı kaldırılmadimi
Yok hala var
Allah Allah ben sadece direksiyon sınavı var saniyordum bu arada benim iki abim aldı ikiside inan eline kitap alan insanlar değildi bence şu verdikleri kitaba göz gezdir kesinlikle kazanirsin
Ya okuyarak bu yaşıma kadar ders bile çalışmadım okuyarak anlayan bir insan değilim. Şimdiden heyecan yaptım ya
Benim abilerimde böyleydi aksskks
sdflkhjshshj yapamassam ağır gülerim ya