Arkadaştan son sınıfım meslek lisesindeyim
Devamsizligim ilk dönem cokdu yani sınırda
Buna bişi yaparlarmi veya ne yapmam lazım sildirmek için haftada iki gün okul ztn onada bazı sebeplerden dolayı gitmiyorum bunu nasil sildirebilirim yardımcı olur musunuz?
Devamsizligim ilk dönem cokdu yani sınırda
Buna bişi yaparlarmi veya ne yapmam lazım sildirmek için haftada iki gün okul ztn onada bazı sebeplerden dolayı gitmiyorum bunu nasil sildirebilirim yardımcı olur musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu sene 11lere af geldi okula 1 hafta adımını atmış adam 12 oldu bizi mi bırakıcaklae devamsızlıkdan kalma olmaz ama baktın seni zorluyor silerler okula git sildir okula konuş
Yani bilmiyorum çok takiliyo kafama bide şehir degistircem
Bunu okuluna bildir. Velini getir devamsızlık için silerler silmek zorunda
İnş ya valla kalırsam biterim notlar iyi devamsizlik var okulda dersde islemiyoz adam gibi bide ortamı kötü olunca gidesim gelmiyo
Evet bende 12yim meslek lisesi gidiyoruz akşama kadar boş boş oturuyoruz
Açığa aldırabilirsin
siliyorlar ama birinci dönem sayfası kapandı ona bi şey yapamazlar ikinci dönem olur
İlk dönem ztn kalıyodum özürlüye cebirdiler
ailenden biri gidince silmek zorundalar biz de kıyafet kontrölünde yok yazıyorlardı müdür yanıma gel silelim diyordu silerler ailenle git
Velini çağır okula müdür yardimcisi siler
Aga müdür yardımcısı diyo işte silemiyoruz falan deli ediyo adamı gıcık yani ama velimi götürsem şehir dışına gitcek falan deseler el atmazlarmi
Miktirdin gitsin mkoyim ya bal gibi siliyor. Sen devamsızlık yapma diye seni yemeye çalışıyor. Babanı çağır biraz atar yapsın anında siler
Ya bende öyle dedim yani okula.5 kuruş faydamız yok zararimiz var okula gelmemizi istiyolar ztn son sinifit hadi ordan etse okuldan ne rahatlsrim kral varya
Veya af cikcak diyolar cikcakmi ben anlamadım baktimda baua
Mkoyim sen de niye gitmiyon okula zamanı gelince çok ararsın o günleri. Git iki manita yaparsın kendine gırgır şamata işte niye kaciyon ki okuldan sanayiye mi gidicen mq git oku
Tak8lma bu kadar bende lise sornum bizde görmediğin sivav yoksa okulun son günleri gelip ailenle sildirisin 10 gün ise 9 çekerler sizde de öyledir muhtemelen
Ya işte e okul kapanmadan yapmam lazım yoksa fena duduklerler smdi 40-50 olur devamsızlık uğrasmazlar belki
40 50 bırakabikirler 32 35 olsa neyse ama bilmiyirum son senen zaten biraz diśimizi siksak kurulucaz 1 sene daha heba olmas8na degmez
Doğru diyon da okulda bazı sorunlar yaşadım tekrar yaşamamak için birazda bide çalışıyorum o gunler
Stajda var
Stajdaki devamsızlıklara da dikkat et onlarıda isterlese veriyorlar yoklamaya geçme ihtimali var 1 dönem 45 olması lazım iş sürecinde olmazsan sınıfta kalirsin
okulla konus
Yani baya silmeleri lazım yaparlarmi çünkü daha şu an ki olduğum ile gelmicem okula gelemem yani
silme diye bir şey yok ki izin alırsın anca
Ya raporlu iznim 29 falan ondan digeride 8
müdür ile görüşünüz
Yardımcı olurlar mı silerlermi
ikna kabiliyetin yüksekse yani anlatırsan silebilirler
Yani şimdi nediyim yani onu diyorum ztn daha gelemicem şu an okuduğum yere kalmamam lazim
mazaret bildirin
Örnek verebilirmisiniz yani bilirsek silerlermi
Bildirsek
geçerli bir sebep olarak bir şeyin var mı
Çalışıyorum hafta sonuyla o günler yoksa harçlığım olmuyo elimde pek
Bide ortamı çok kötü okulun
çalıştıgınızı ve gelemediğinizi bildirin
lakin yanınızda çalıştıgınıza dair bir vesika olsun delil olmak üzere
Nne güzel
Coook