Performans düşüklüğü dediler, ben ise kurumsal bir iş yönetimine alışığım. Ve sonuç Uyumsuzluk.
Dert edindiğim bir şey değil. İnsanın kendisi, kendi doğruları ile barışık olması önemli. İş bir şekilde oluyor. Her şey oluyor, önemli olan mutlu, sağlıklı ve kendi ile barışık mutlu olabilmek önemli.
0
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Butik otelde çalışıyordum 30 odalı çok iyi bir müdürüm vardı ama patron açgözlü ve cimrinin tekiydi. Normalden doluluk üzerinden prim alıyorduk ama patron vermek istemiyordu tabi müdürümüz bizi savunuyordu sonra tabi patron ve müdür zıt düşünce işten çıkardılar ve otelin sorumluluğunu bana verdiler ama maaşıma adam gibi zam yapmadılar sadece 500 TL arttırdılar bende çıktım. Çok iyi bir yerdi en güzeli evime çok yakın bir yerdi 15dk yürüyordum sadece ama işte patron sorun olunca olmuyor...
Konumu bana çok uzaktaydı (İstanbul havalimanı) ve o işte kendimi geliştirip yükselebileceğim bir iş değildi. O işte yıllarca çalışanlar ile aynı konumdaydım. Hatta yeni girenler daha yüksek maaş alıyordu. Kendi mesleğimde (muhasebe) ve evime yakın iş buldum o yüzden çıktım.
Bütün bir fabrikanin sorumluluğu üzerimde idi hakkımı istedim olmaz dedi çantamı alıp o anda çıktım imzayı atıp arkama bile bakmadım 10 gün sonra daha büyük bir yapıya girdim hayat bazen cesaret ister ben şunu anladım ki Olağan üstü zamanlarda olağanüstü kararlar alacaksın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
korona çıkınca uzaktan okurken çalışayım deyip şal ve aksesuar satan bir magazada işe girdim Hem konumu uzaktı hem yan dukkanda sapık bir herif vardı hem metro altındaydı hem iş arkadaslarim fazla laubaliydi hem 12 saat çalışıp sadece 1 saat mola veriliyordu ve askeri ücretle calistiriyordu falan filan bir ay zor dayandım.
Yaptığım iş kazandığım para ile doğru orantılı değildi o yüzden daha mantıklı bir karar verip. Daha yüksek maaşlı bir iş yerine tercih ettim iyi ki de işimi değiştirmişim.
Haksızlık yapılmıştı benden sonraki elemanlara bile benden daha fazla maaş verirken benim maaşım artmamıştı 2. asgari zammında oldu bu olay performansım gayet iyiydi ama son 2-3 ay bozulmuştu bunu gelip yüzüme söylemek yerine ben öyle uygun gördüm senin bundan sonra maaşın bu demişti bana kendimi çok ezik bir insan olarak hissetmiştim ayrıldım
En İyi Cevap