Hayat hep yeni sürprizlerle dolu. İş hayatı da öyle. Kimisi yıllarca aynı kurumda çalışmayı tercih ederken kimisi sürekli iş değiştirir. Bazen yenilik gerekir. Bazen sıkılırsınız. Bazen daha iyisini bulursunuz. Ben de daha iyisine geçmek için ayrılmıştım. Peki siz bir önceki işinizden neden ayrıldınız?#Arag0rn
Şimdiki ulaşmış olduğum hedefe tam odaklanıp kazanabilmek için 🇹🇷👮
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
8 ay
Vakit nakittir tatlım haftanın 7 günü 0 tatille çalış sabah 8 akşam 7 ama sana nakit az desinler o parayı oturduğum yerden kazanıyorum dedim bende onlara kapıyı çektim çıktım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Müdürden daha tecrübeli olduğum için kendisine tehdit olarak algılayıp mobing yaptığı için
Bir de böyle olaylar oluyor iş hayatında maalesef
Hiç çalışmadım bir önceki okulumda nde ülke değiştirdiğim için ayrılmak zorunda kaldım. Kdjdjd
O da iş. En önemlisi hem de 😊
Evet🌺
Mobbing, ve haksızlıklar performansımı düşürdü. Yollarımızı ayırdık, şu an istediğim işi yapıyorum
Her şerde vardır bir hayır 😊
Kaza geçirdim ayrılmak zorunda kaldım. şu an duzeldim sayilir, geri dönmek için ev ariyorum
Şimdiki ulaşmış olduğum hedefe tam odaklanıp kazanabilmek için 🇹🇷👮
Vakit nakittir tatlım haftanın 7 günü 0 tatille çalış sabah 8 akşam 7 ama sana nakit az desinler o parayı oturduğum yerden kazanıyorum dedim bende onlara kapıyı çektim çıktım
Çocuğumu kendim büyüteceğim ve o mesleğin bana pek uygun olmadığını anladığım için.
15yıl çalıştığım yerden 15dk ayrıldım. Artık hava değişimi şarttı
Kpss için ayrılmak istiyordum babam da ramazandan sonra daha gelme dedi 😅
Yapmak istediğim meslekle hiç alakası yoktu ve bu da beni mutsuz ediyordu.
Ben de ayrılmaya karar verdim.
Maaşıma zam yapmadığı için ayrıldım
Gevsklerle uğraşıyoruz
Ayrılmadım. Çift dikiş gidiyorum. 😃
Hiç iş değiştirmedim çok şükür
Mecbur bıraktılar
Bir daha olmaz umarım 😊
İnş
Henüz işim olmadı
İnşallah olur. Gönlünüzden ne geçerse o olsun 😊
İnşallah
İki kızı dovdum ondan