İngilizce okursam işsiz kalır mıyım?

Yani fifty-fifty bir olasılık bence. Öğretmenlik olarak okursan kpss atama ve puanına göre kalmayabilirsin. Ama İngilizce dili ve edebiyatı okursan her ne kadar çok işine yarayacak olsa da seni garantilemez. İngilizce bilen insan sayısı hiç az değil. Bunun için 4 yıl okumadan bir yıllık kurs ile herkes öğrenebilir. Öte yandan çift dil yaparsan bu seni bayaa garantilemiş olur. Mesela yanına Almanca, Rusça veya Japonca koyabilirsen turizm sektöründe veya bu ülkeler ile iş yapan büyük şirketlerde işine yarar.
Cevap
20Cevap
İngilizce tek başına bi meslek değil çoğu yer yabancı öğretmen alıyor bi devlet okullarında varlar o yüzden zaten çocuklar 3 kelime bilmiyor
Hayır kalmazsın İngilizce artık heryerde gereken bir şey ben bile şu an da çalışıyorum iş imkanımın artması için ama beni işe alan yok engelliyim diye
Bende bu yüzden basketbol branşına katılacağım
İngilizce okursan işsiz kalmazsin yanında 2. Bir dil daha öğrenmeni tavsiye ederim
Çoğu mesleğe göre daha önü açık bir bölüm. Yine de açık öğretim fakültesinden de eş zamanlı farklı bir bölüm okuyarak şansını artırabilisin.
Asla kalmazsın ingilizcen iyise hostes olabılırsın bile
Şu devirde ne okusam oku yine işsiz kalıyorsun maalesef
Asıl ingilizce bilmiyen işsiz artık ya da istedigi işte değil
Revaçta olan dillerden değil mi aman yine de biz Türkçeciyiz
Uluslararası bir dil, her yerde iş olanağı yakalayabilirsin
Hem kalabilirsin hem kalmayabilirsin ama artık herkes ingilizceye aşina olduğu için ek dil şart.
Kendine bir şeyler kattığın, sadece okumakla kalmayıp, kendini geliştirdiğin hiç bir alanda işsiz kalmazsın bence..
En mantıklısını yaparsın ikinci bir dil daha ekleyip yüksek linsansa yurt dışına git bence
Aaaa asla burger king McDonald's bunlar da çok alım var
Ne yapılıyor orada
Kasadan sipariş gelince bağırıyorsun arkaya örneğin beşli soğan halkası siparişi geldi arkana dönüp şöyle bağırıyorsun:
"Bii beeeşliiimmmmmm vaaaaaaaar"
Dala geçme lan kızla o*rospu evladı
Ne biçim konuşuyosun lan dürzü @internet_eşkiyası
Ben senin yerinde olsam İngilizcen iyiyse şu an biraz daha geliştirip gidip hostes olurdum vallaa
Hosteslikte torpil var
Benim boyum kısa shwhhwwj o yüzden olamıyorum offff 1.60 boyum ama sen olursun galiba
Kalmazsin tercumanlik ya da cagri hizmetlerinde is bulursun ya da rehber falan olursun
Yani torpil felan gerekmez dimi
Sanmam
Kalma ihtimalin var maalesef
kalmazsin yurt disina git
Hayır İngilizce öğrensen bile iş bulursun.
büyük ihtimal kalırsın
İşsiz kalmazsınız
En İyi Cevap