Hukuk okumak boş mu cidden? 19 yaşınıza dönseniz neyi nasıl yapardınız?

Gizli Üye
Daha 19 yaşındayım ama ne bir beklentim kaldı ne de güzel umutlarım. kendimi bildim bile ders çalışırım şimdi özel bir üniversitede tam bursu hukuk okuyorum memlekete geldim birçok kişi boşuna okuyorsun her yerde hukukcu var diyor abi biz napalım okumayan da okuyan da kimse memnun değil. Neyse okul tatil oldu memlekete geldim ya işte herkes biriyle bulusuyor geziyor tozuyor benim 1 tane bile arkadasım yok. Üniversitede vardı 2 kişi. Herkesle konuşur ederdim ama kimse samimi öyle arkadaş olunmuyor. Her şey o kadar üst üste geliyor ve üzülüyorum ki bugün doktora gittim gözlerim 8 derece olmuş kemik gözlüğe geçiş yaptım. Allahım o ne öyle kocaman gördükce üzülüyorum. Belki şu an yaşımdan dolayı her şeyi böyle dert ediyorum bilmiyorum yasıtlarım gezip tozup gününü gün ederken ben sadece ders çalışıp kitap okuyorum film izliyorum hani yaptığım başka bir şey olmuyor zaten param da yok yani ayın yarısında param bitiyor. Gençliğimi ömrümü boşa mı harcıyorum bilmiyorum.. siz 19 yaşınıza geri dönseniz ne yapardınız? Bu üzüldüğüm şeyler zamanla düzelecek mi?
Hukuk okumak boş mu cidden? 19 yaşınıza dönseniz neyi nasıl yapardınız?
17 Cevap