Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
1 ay
Çocuğunuzun öğretmeninin sizden genç mi yoksa olgun mu olmasını isterdiniz?

Tamamen subjektif olabilirsiniz.
Nedenini de belirtirseniz ballı kaymaklı olur. Hangi kademede olduğunu belirtirseniz vs... artıdan güzel olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaa aslında genç veya olgunluğundan ziyade çocuğuma olan tutumu önemli
Çocuğuma karşı ilgili özverili, onun kişiliğinin öğrenme şeklinin farkında olan , ayrım yapmayan, öğrencileri için çaba harcayan bir öğretmen olması benim için öncelikle olan
Benden genç ama daha bilgili olabilir
Benden yaşlı ama daha bilgisiz olabilir
maalesef günümüzde mesleki deformasyon nedeniyle yaş arttıkça bosvermeler ve idealist olmayan tavırlarin arttığını gözlemlemekteym
Benim için fark etmez başarılı olsun yeter. yaşı önemli değil.
önemli olan çocuklar ile arasının nasıl olduğu veya öğretmenlik kariyerinde başarılı olup olmaması ya da ne kadar bilgili olduğu benim için önemli. bu yüzden genç de olabilir olgun da olabilir yaşa takılmıyorum.
genç öğretmenler genelde daha sabırsız olabiliyor ama aynı zamanda yeni başladıkları için daha istekli de olabiliyorlar öğretmek için.
Genç veya olgun olmasi gibi bir kriterim olmazdı bilgi birikimi donanımı kendini yetistirebilmis olmasi bilgisini aktarabilme yetisine sahip olmasina daha cok bakardım.
Çok önemsemiyorum yaş konusunu ancak mesleki deneyim için biraz yaş lazim o nedenle ortalama 7 10 yıllık tecrübe gerektiğini düşünüyorum buda 30 35 li yaşlar ediyor zaten.
Yaşlıdan ziyade tecrübeli olmasını tercih ederim. maalesef yanlış not verip sonra füzelten yeni öğretmen olan kızcağız bizi baya üzmüştü.
Genc yeni mezunlar daya bilgili daha donanimli galiba
Ne öğretmeni olacağına bağlı aslında ama sen sınıf öğretmenini mi sordun? Denk gelmiyordum yıllar yıllar olmuş çok sevindim seni gördüğüme ya
Olgun olmasını isterim
Farketmez yaşına önem vermem ben
Yaşlı olsun