Çocuğunuzun size mi, babasına mı daha çok benzemesini istersiniz?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Çocuğunuzun size mi, babasına mı daha çok benzemesini istersiniz?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Benim oğlum aynı babası Buna çok üzülüyorum kızım da ne babasına ne bana benziyor ayrı bir telden kimseye benzemiyor kendine has nedenle çok üzülüyorum niye bana benzeyen çocuğum yok diye hele oğlumu gördükçe çok sinirleniyorum Ben doğurayım ben taşıyım sen git babana benzer
Daha yaşın genç 3. Sana benzer
Başka çocuk düşünmüyorum asla
Ne demiş atalar büyük lokma ye ama büyük söz etme demişler asla deme hayırlısı de 🙃
Yok yumurtalıklarımı bağlatacağım da o yüzden
Ha o zaman bir şey diyemem
Ben babasına benzetmesini istiyorum, benim eşimin çoğu yönü benden 1000 kat daha iyi, insani ilişkileri, vicdanı, merhameti, saygı sevgisi benden çok daha iyi.
Ben çabuk sinirlenirim, eşim sabır küpüdür maşallah, ben savurganım o tutumludur, ben kindarım o tolere edendir.
Ne mükemmel bir eşim varmış maşallah 😄
Maşallah enişteye
Merak etmeyin 9 ay karnınızda taşırsınız , doğum acısı çekersiniz, büyütene kadar herşeyiyle ilgilenirsiniz sonuç babaya benzer🤦
Bana benzesin o kadar çilesini çekip karnimda taşıyacağım babasına da huyları çeksin 😂
Demi ya 😅
Cevap
12Cevap
Çocuğumun tabi ki de annesine benzemesini isterdim ben. yani aslında kızım olsun ve sağlıklı olsun da kime benzediği çok da önemli değil benim için
Ortada ne çocuk ne baba var o yüzden bilemedim şimdi. Babası kesin mükemmel bir şeydir çünkü benim eşim dkskdj
Sende mükemmel olacağın için
Teşekkür ederim 😅
Rica ederim
Bi kadın olarak bana benzesin isterim. Hamileliği ayrı, doğumu ayrı, besleyip büyütmesi ayrı emek istiyo. Bunları hep kadınlar yapıyo. Çocuğunun kendisine benzemesini istemek her kadının hakkı.
Eğer olurda bir gün hayatımın kadınını bulu artık daha büyük bir ailenin parçası olmaya karar verir isek ve oğlumuz olursa bu zamanın doyumsuz kızlarını baştan çıkarmaya yetecek kadar cömert bir yakışıklılığı olsun, kızım olursada annesi çok güzel olacağı için onun bir üst versiyonu olur kesin.😆
Ileride doğacak çocuğumun babasını daha tanımadığım için ona benzesin gibi bir cümle kuramam Öncelikle olmayan çocuğumun babasını tanımam gerekiyor
eşim olacak kişi hayalimde ki kişi gibi olacaksa babasına benzesin isterim.
İnşallah
İkimizde de alsın bir şeyler. Ama ilerde sevdigim adam çok yakışıklı olacağı için oğlum ona benzesin gördükçe iyi ki diyeyim 😆
Olması gereken bana sorunlar ortadan kalkması için herşeyden önce sağlıklı olsun anneside çok güzel olur bu arada bu çocuk çok şanslı beaa
Kızım eşime benziyor ikinci bebeğimizin bana benzemesini isterim
Kız olursa babasına, erkek olursa bana benzesin isterim tabi hayırlısı olsun yine de ~ ℳ
Ahlaki bana benzemesin çünkü çok çok çok zor biriyim annem benden çok çekti.
Ya o sagdaki ne oyle ya ye bitir onu😂 herşeyiyle bana benzesin i * perfect😂
Bence fark etmez önemli olan insan olması büyüyünce nasıl bir adam veya nasıl bir hanfendi olması önemli benim için ve tek Arzum şerefsiz babam olacak adama bebzemesin
Bana benzemesini isterdim ama nedense 1. birazcik 2. ci ise tümüyle babasına benzedi.
Genellikle babaya benziyorlar ne yazık ki ama ben Benim gözlerimi alsın isterdim.
Azcık azcık ikimizede benzesin 🤣
Önce çocuğun olması lazım ahahaha onun içinde bir baba lazım oda yok jsjsjsj
Bana benzesin, güzel olsun :)
Ooo
Bıktım kendimden ya babasına bence😂
Hahaha
Fıstık gibi annesi varken baba da neymiş ya
Huyu bana benzemesin yeter
Çocuğum yok ama bana benzesin
Kızım bana oğlum babasına benzesin.🌸
Eşime benzemesini isterim
Çocuğum falan olmasın sjdjsjdj
Kızım bana oğlum babasına benzesin olursa :)
Bana benzemesini isterdim
Kız olursa annesine, oğlan olursa bana!
Davranış olarak benzemesin yeter
Farkedermi sonuçta birimize benzeyecek
Evli değilim ama babasina benzemesi isterim 🤭
Bana benzesin ya tatlı bir insanım ben
Bana benzeyecek tabi, malzeme benden amwq
Benim gözleri alsin
Kızımız olursa bana, oğlumuz olursa babasına
Babasına benzesin
Bana benzesin.
evlilik istemem hiç