mufredatla soruların alakası yok ayrıca soruları cok karısık soruyorlar bıldıgım soruyu bıle yanlıs yapıyorum ama napacaksın musterı olarak goruyorlar derslerden kalınca daha cok para kazancaklar
Gereksiz gibi geliyor ayrica aciktan okumanizda pek istediginiz anlamina gelmiyor tabi herkesin hayatta zorunlulugu var belki calismak zorundasiniz vs vs bunlar disinda aciktan okuyorsaniz problem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
E şimdi kaldın mı kalınıyor mu?
Kalmışım ya
Şimdi bahar dönemi derslerin ne olacak? Ayrıca hangi bölüm? benimki yazılım
Sosyal hizmet ya sinirlerim bozuldu
Bozma ya gelecek sene güz döneminde verirsin önemli olan bunu telafi etmen nerde hata yaptığını bulabilmek sakın moralini motivasyonu bozma.
Sağol csnim
Rica ederim kızlar her zaman birbirini destekler.
sana online sınavlar için whatsapp grupları yazıyorum ama finaller için kıracan dizini çalışacan yani, yapacak bir şey yok.
😔😔
ahahhahahah... Kitabın yüzüne bile bakmadın dimi len. D
sorma ya aynı dertten muzdarıbım 9 dersın 6 tanesınden kaldım :( hatasonu bute gırecem
Saçmalık ya, Allah kolaylık versin
mufredatla soruların alakası yok ayrıca soruları cok karısık soruyorlar bıldıgım soruyu bıle yanlıs yapıyorum ama napacaksın musterı olarak goruyorlar derslerden kalınca daha cok para kazancaklar
Pislikler ya
senınkı aof mu
Evet
aof gene ıyı bende ıkı unı okuyorum aof onumuzdekı donem bıtıyor 4 yıllık bolum. azuef cok kotu ders konuları ıle sorular alakasız ve zor
Açıktan üniversite çok zor özel ders almadıkça bitiremezsin ya da çok azimli biri olman lazım
Ay canım benim ya ikinci dönem düzeltirisin inşallah
Ben de kaldığım dersler vardı üni okurken önemli olan hatayı anlamak
Ama çok saçma ve çelişkili sorular
Kaçıncı sınıfsın
1
bir şey olmaz daha önünde uzun dönemler var geçersin mutlaka
Erzurum sececektin Anadolu zordur hoş bende de aynıymış şimdi baktım dhdhdh
😔😔😔
Bolumunuz nedir
Sosyal hizmet
Salla ozaman boş ver
Sebep
Yani bi hedefin var mı sosyal hizmeti bitirip
O alanda ilerlemek işte
Gereksiz gibi geliyor ayrica aciktan okumanizda pek istediginiz anlamina gelmiyor tabi herkesin hayatta zorunlulugu var belki calismak zorundasiniz vs vs bunlar disinda aciktan okuyorsaniz problem
Gecmis olsun
Sağol
Büt daha kötü
Kalmışım büfede girmedim
Büt
Daha kötü olmus
Of of..
Yapıcak birsey yok
Üni sınavları göz yaşına bakmaaaz çok ağlatıır
Hayir o kadar zor soru niye sorulur anlamış degilim
Evet ya bazıları harbi çok fena
Sorma ya