Eğitim & Kariyer 1 ay Eğitiminiz nedir? eco16 Takip Et Xper 4 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Piskolok olan kesin yassın Eğitiminiz nedir? Cevap Yaz 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Joselynn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Piskoloci konusunda yardımcı olabilirim. 0 0 Yorumla
amogori Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 ay ben psikologum buyur 1 1 Yorumla eco16 1 ay Nereden anliyacam gerçek pisikolok olduğun Yorumla
Fatihxxx1997 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 ay Ben yardımcı olayım sana 0 2 Yorumla Fatihxxx1997 1 ay Kardeşim psikolog Yorumla eco16 1 ay Yok sağolun ben tecrübeli birisini buldum Yorumla
birbilen1 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 ay Psikolog o sorunun ne 0 8 Yorumla eco16 1 ay Piskolokmusun Yorumla birbilen1 1 ay Hayır Yorumla eco16 1 ay tamam Yorumla birbilen1 1 ay Tamam yardımcı olurum Yorumla eco16 1 ay Sadece bir destekçiye ihtiyacım var yani tecrübeli birisiyle konuşmam lazım bayan lazım Yorumla birbilen1 1 ay Ok yine de sen bilirsin Yorumla eco16 1 ay Yok sana demedim Yorumla eco16 1 ay Yanlışlıkla sana yazmışım Yorumla
seldaguven17 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 ay pdisokolg okudum bir ara? 0 45 Yorumla eco16 1 ay Piskolokmusun peki Yorumla seldaguven17 1 ay psikolojik sorun mu var Yorumla eco16 1 ay Evt Yorumla seldaguven17 1 ay buyru yardım ederiz ama puanım yetmiyor Yorumla eco16 1 ay Benimde yetmiyo Yorumla seldaguven17 1 ay numar varsa bırakırsın Yorumla eco16 1 ay Nasıl bırakıcam hesabımı almazlarmı Yorumla seldaguven17 1 ay yok almazlar bırak sen Yorumla eco16 1 ay İnşallah bırakım Yorumla eco16 1 ay Yazı şeklinde bırakıcam haberin olsun kafan karışmasın Yorumla seldaguven17 1 ay gelmedi hala? Yorumla seldaguven17 1 ay tm bekliyorm Yorumla eco16 1 ay Yana bak0546devamı652son4095 Yorumla seldaguven17 1 ay ahmet beye yönlendirdim sizi tamam mı o arıcak? Yorumla eco16 1 ay Attım Yorumla eco16 1 ay O kim be Yorumla seldaguven17 1 ay tamam mı abd geldi bilgin olsun ahmet bey arıcak? Yorumla seldaguven17 1 ay alanında master yapmıs psikolog Yorumla eco16 1 ay Ama vatsaptan yassın normaden aranmıyo benim Yorumla seldaguven17 1 ay whatsap yok iş hattından arıcak Yorumla eco16 1 ay Bu numaradan aranmıyo ama Yorumla seldaguven17 1 ay sana ulasbilcek numara bırakırsan iş hattıkullanıyor ordan arıcak Yorumla eco16 1 ay Sen bir onun numaradını ver kişisel hattı benim gibi yap Yorumla seldaguven17 1 ay nasıl yani yapcam anlamadım sana ulasibilcek numara bırakırsan? Yorumla eco16 1 ay Yani sen onun kendi numaradını vericsn ben ona vatsaptan senin yönlendirdiyini söylerim ya da istemiyoesan söylemem direk Derik konuya geçerim Yorumla seldaguven17 1 ay vatsapı yok iletişim hattı var seninle konusabilceği arayabilceği numara lazım Yorumla eco16 1 ay Peki beni arayıp napıyo ve nerede işi hangi şehir beni arayıp derdimi dinleyip bana randevumu vericek Yorumla seldaguven17 1 ay bursada arayıp randevu vercel Yorumla eco16 1 ay Özelmi yoksa devletinmi Yorumla seldaguven17 1 ay devlet? Yorumla eco16 1 ay Son bir şey söylicem hangi hastane Yorumla seldaguven17 1 ay çekirge? Yorumla birbilen1 1 ay Eco sen hastaneye gidemiyormusun böyle tanımadığın insanlara numara veriyon yanlarına gitme abicim Yorumla eco16 1 ay * ben bursa inegölde oturuyorum pek fazla durumunda yok orta gidim oyüzden gidemiyorum Yorumla birbilen1 1 ay Tanımadığın insanlara güvenme babandan sağlık sigortan vardır randevu al mhrs den Yorumla birbilen1 1 ay Numaranida burdan kaldır Yorumla eco16 1 ay @birbilen1 gidiyorum ama kimse çare bulamıyo bana bende çare aramanın peşindeyim Yorumla eco16 1 ay Normal ulduağ üniverstesinde varsa anca gidebilirim Yorumla birbilen1 1 ay Onun dediği de hastane sorun ne bana yaz Yorumla birbilen1 1 ay Abd den gelmiş senle ugrascak inanma bursa tehlikeli yer Yorumla eco16 1 ay @birbilen1Tamam çok sağol beni uyardığın için Yorumla seldaguven17 1 ay kızın durumuyok amaç yardım zaten Yorumla eco16 1 ay @birbilen1 sana istek yolladım Yorumla birbilen1 1 ay Tanımıyorsun ya başına bir şey gelirse Umarım niyetin iyidir Yorumla eco16 1 ay Niyetim yardım almak sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
muhasebe ve finans mezunuyum
Piskoloci konusunda yardımcı olabilirim.
Üni.
Turizm
ben psikologum buyur
Nereden anliyacam gerçek pisikolok olduğun
Ben yardımcı olayım sana
Kardeşim psikolog
Yok sağolun ben tecrübeli birisini buldum
Psikolog o sorunun ne
Piskolokmusun
Hayır
tamam
Tamam yardımcı olurum
Sadece bir destekçiye ihtiyacım var yani tecrübeli birisiyle konuşmam lazım bayan lazım
Ok yine de sen bilirsin
Yok sana demedim
Yanlışlıkla sana yazmışım
pdisokolg okudum bir ara?
Piskolokmusun peki
psikolojik sorun mu var
Evt
buyru yardım ederiz ama puanım yetmiyor
Benimde yetmiyo
numar varsa bırakırsın
Nasıl bırakıcam hesabımı almazlarmı
yok almazlar bırak sen
İnşallah bırakım
Yazı şeklinde bırakıcam haberin olsun kafan karışmasın
gelmedi hala?
tm bekliyorm
Yana bak0546devamı652son4095
ahmet beye yönlendirdim sizi tamam mı o arıcak?
Attım
O kim be
tamam mı abd geldi bilgin olsun ahmet bey arıcak?
alanında master yapmıs psikolog
Ama vatsaptan yassın normaden aranmıyo benim
whatsap yok iş hattından arıcak
Bu numaradan aranmıyo ama
sana ulasbilcek numara bırakırsan iş hattıkullanıyor ordan arıcak
Sen bir onun numaradını ver kişisel hattı benim gibi yap
nasıl yani yapcam anlamadım sana ulasibilcek numara bırakırsan?
Yani sen onun kendi numaradını vericsn ben ona vatsaptan senin yönlendirdiyini söylerim ya da istemiyoesan söylemem direk Derik konuya geçerim
vatsapı yok iletişim hattı var seninle konusabilceği arayabilceği numara lazım
Peki beni arayıp napıyo ve nerede işi hangi şehir beni arayıp derdimi dinleyip bana randevumu vericek
bursada arayıp randevu vercel
Özelmi yoksa devletinmi
devlet?
Son bir şey söylicem hangi hastane
çekirge?
Eco sen hastaneye gidemiyormusun böyle tanımadığın insanlara numara veriyon yanlarına gitme abicim
* ben bursa inegölde oturuyorum pek fazla durumunda yok orta gidim oyüzden gidemiyorum
Tanımadığın insanlara güvenme babandan sağlık sigortan vardır randevu al mhrs den
Numaranida burdan kaldır
@birbilen1 gidiyorum ama kimse çare bulamıyo bana bende çare aramanın peşindeyim
Normal ulduağ üniverstesinde varsa anca gidebilirim
Onun dediği de hastane sorun ne bana yaz
Abd den gelmiş senle ugrascak inanma bursa tehlikeli yer
@birbilen1Tamam çok sağol beni uyardığın için
kızın durumuyok amaç yardım zaten
@birbilen1 sana istek yolladım
Tanımıyorsun ya başına bir şey gelirse Umarım niyetin iyidir
Niyetim yardım almak sadece
İşsiz kalmassın
Üniversite terk.
Lisans da sana yaramaz
pisikkologlarrrr