Eğitim & Kariyer Eğitim durumunuz nedir? mokokoocomolokkoo Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Bugünkü sorumuz son mezun olduğunuz okul hangisi? Hâlâ öğrenci misiniz? Okul Terk Ilkokul mezunu Lise mezunu Üniversite mezunu Yüksek lisans, doktora , akademisyen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Sorumuz güncel Eğitim durumunuz nedir? Cevapla Eğitim Soruları Nedir Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 386 cevap paylaştı. Ön lisans mezunuyum bu sene inşallah ikinci üniversiteye başlayacağım lisans olarak 2 3 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Mezun olduğun bölüm? Hedefte hangi bölüm var? Yorumla SenacCc +1 yıl Gıda. Halkla ilişkiler ve tanıtım Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Güzel bölüm Yorumla
GözdeÖA Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 66% +1 yıl Üniversite bitirdim. Ama şimdi 2. bir üniversite daha okuyorum. 1 1 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Çok güzel bölüm? Yorumla
moonlight1111 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Boğaziçi Üniversitesi lisans, Sigmund Freud University (yarı dönem), İstanbul Üniversitesi yüksek lisans. 1 0 Yorumla
xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yanlislikla ilk şıkkı isaretledim ama üniversitede eğitim görüyorum. Lisans 1 0 Yorumla
Lelyis Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Önlisans bu dönem bitiyor. yks ye girecegim tekrar yeni hedefim var 1 2 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Tebrikler , bölüm ne? Hedef ne? Yorumla Lelyis +1 yıl Bölümüm bilgisayar programcılıgi idi. hedefim ODTÜ okul öncesi ogretmenligi Yorumla
Madamellla Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Lise mezunuyum ama kendi işimin patronuyum ❣️ 2 3 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Is neydi? Yorumla JohnHolmeshd +1 yıl Cahilim ama para boh diyosun Yorumla Madamellla +1 yıl Sence de eğitimini tam almayan insanların cahil olup olmadığını ölçmek daha büyük cahillik değil midir dostum? Yorumla
vişneli_çukulata Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl bilgisayar müeeendisi aşko 1 9 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Wooow format atabiliyo musun aşko? Yorumla vişneli_çukulata +1 yıl atarım aşko programcıyım Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Aaa aşkitoperipellama bak sen peki eniştemin facebook hesabını hackleyebilir miyiz? Yorumla vişneli_çukulata +1 yıl @mokokoocomolokkoo hayîr aşkom öyle şeyler yapmıyorum ceza almak istemem Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Eniştem benim eniştem yav yabancı değil sjsjsjsjjs Yorumla vişneli_çukulata +1 yıl yok valla günah dkwdjwbdksn Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Guzum klasik doblosu olan enişte modeli en fazla okey oynayamaz nesi günah Yorumla vişneli_çukulata +1 yıl ejwhdbqjjdkw yav bir arkadaşım birini çaldı polise kadar vardı olay ondan ben bulaşmıyom Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Heaaa tamam aşkım Yorumla
JohnHolmeshd Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 91% +1 yıl E doktoram var neden olacak)))) 1 3 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl En alttaki seçenek Yorumla JohnHolmeshd +1 yıl İşaretledim, niye diyor, bende cevaben yazdım))))) Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Aaa pardon 🤭😂🤣 Yorumla
Azerbaijani_Girl Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Üniversite öğrencisiyim 1 2 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Bölüm? Yorumla Azerbaijani_Girl +1 yıl Eczacılık Yorumla
Diğerkâm1i Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Lise mezunu - hazırlık 1 4 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Hedef bölüm? Yorumla Diğerkâm1i +1 yıl Okul öncesi Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Güzel tercih umarım olur Yorumla Diğerkâm1i +1 yıl İnşAllah sağ olun☺ Yorumla
yürüyenyıkıkk Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Lahmacunselamı, daha bismillah daha okuyoz 1 5 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Son mezuniyetini sormuşum zaten lise mezunuysan lise mezunuyum, üniversite öğrencisiyim yazabilirsin Yorumla yürüyenyıkıkk +1 yıl Lahmacunselamı, heee sodneodmledkdf lise sonnn Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Lise son mu aaa daha çok küçükmüşsün sen sksjsjsjsj Yorumla yürüyenyıkıkk +1 yıl Lahmacunselamı, ne alaka ya ne alaka ne alaka Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Bizim mezuniyetin üstünden 6 yıl geçti ondan öyle dedim yoksa her yaşın bi güzelliği var Yorumla
simeranya34 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Önlisans mezunuyum. DGS ile mühendislik bitirmek istiyorum sınava girmeyi başarabilirsem 1 0 Yorumla
A-long-nickname Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Lisans, eğitim düzeyi oldukça düşükmüş. 2 0 Yorumla
TTCustom017 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl yaş 36 Gıda MYO mezunu İşletme 4 öğrencisi 1 0 Yorumla
cahilkızpariste Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Lise mezunu dedim çünkü 2 ay sonra mezun olacağım. 1 0 Yorumla
HwangYeji Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Üniversite 3. sınıf 1 3 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Bölüm? Yorumla HwangYeji +1 yıl Tercümanlık Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Güzel bölüm Yorumla
nes2mvarhayattaa Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Okuyom dayi ben daha 1 4 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Kaç yılın var mezuniyete dayısının gülü Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Cok var be dayicim uni muni var daha ohoo olme esseyim olme Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Olur olur onlarda olur bak bize 6 yıl oldu mezun olalı, bugünlerinin keyfini çıkar ilerisi buka sarıyo sjsjsjsjsj Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Ben sardim bile simdiden jssj Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 653 cevap paylaştı. Öğrenciyim. 1 3 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Bölüm? Yorumla Lobellia +1 yıl Tıbbi görüntüleme. Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Güzel bölüm radyoloji Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl okuuorm 1 2 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Bölüm? Yorumla sadecekimmm +1 yıl itl Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 7b cevap paylaştı. Lisans 1 3 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Bölüm? Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Mimarlık Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Çok güzel Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnşallah lise 1 terk 1 1 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Inşallah mı? Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Üniversite 1 3 Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Bölüm? Yorumla mert12356 +1 yıl İletişim Yorumla mokokoocomolokkoo +1 yıl Güzel bölüm Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. lise.. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 476 cevap paylaştı. Lise mezunuyum 1 0 Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Okuyorum. Önlisans 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ön lisans mezunuyum bu sene inşallah ikinci üniversiteye başlayacağım lisans olarak
Mezun olduğun bölüm? Hedefte hangi bölüm var?
Gıda. Halkla ilişkiler ve tanıtım
Güzel bölüm
Üniversite bitirdim. Ama şimdi 2. bir üniversite daha okuyorum.
Çok güzel bölüm?
Boğaziçi Üniversitesi lisans, Sigmund Freud University (yarı dönem), İstanbul Üniversitesi yüksek lisans.
Yanlislikla ilk şıkkı isaretledim ama üniversitede eğitim görüyorum. Lisans
Önlisans bu dönem bitiyor. yks ye girecegim tekrar yeni hedefim var
Tebrikler , bölüm ne? Hedef ne?
Bölümüm bilgisayar programcılıgi idi. hedefim ODTÜ okul öncesi ogretmenligi
Lise mezunuyum ama kendi işimin patronuyum ❣️
Is neydi?
Cahilim ama para boh diyosun
Sence de eğitimini tam almayan insanların cahil olup olmadığını ölçmek daha büyük cahillik değil midir dostum?
bilgisayar müeeendisi aşko
Wooow format atabiliyo musun aşko?
atarım aşko programcıyım
Aaa aşkitoperipellama bak sen peki eniştemin facebook hesabını hackleyebilir miyiz?
@mokokoocomolokkoo hayîr aşkom öyle şeyler yapmıyorum ceza almak istemem
Eniştem benim eniştem yav yabancı değil sjsjsjsjjs
yok valla günah dkwdjwbdksn
Guzum klasik doblosu olan enişte modeli en fazla okey oynayamaz nesi günah
ejwhdbqjjdkw yav bir arkadaşım birini çaldı polise kadar vardı olay ondan ben bulaşmıyom
Heaaa tamam aşkım
E doktoram var neden olacak))))
En alttaki seçenek
İşaretledim, niye diyor, bende cevaben yazdım)))))
Aaa pardon 🤭😂🤣
Üniversite öğrencisiyim
Bölüm?
Eczacılık
Lise mezunu - hazırlık
Hedef bölüm?
Okul öncesi
Güzel tercih umarım olur
İnşAllah sağ olun☺
Lahmacunselamı, daha bismillah daha okuyoz
Son mezuniyetini sormuşum zaten lise mezunuysan lise mezunuyum, üniversite öğrencisiyim yazabilirsin
Lahmacunselamı, heee sodneodmledkdf lise sonnn
Lise son mu aaa daha çok küçükmüşsün sen sksjsjsjsj
Lahmacunselamı, ne alaka ya ne alaka ne alaka
Bizim mezuniyetin üstünden 6 yıl geçti ondan öyle dedim yoksa her yaşın bi güzelliği var
Önlisans mezunuyum. DGS ile mühendislik bitirmek istiyorum sınava girmeyi başarabilirsem
Lisans, eğitim düzeyi oldukça düşükmüş.
yaş 36 Gıda MYO mezunu İşletme 4 öğrencisi
Lise mezunu dedim çünkü 2 ay sonra mezun olacağım.
Londrada Yüksek lisans yaptım.
Üniversite 3. sınıf
Bölüm?
Tercümanlık
Güzel bölüm
Okuyom dayi ben daha
Kaç yılın var mezuniyete dayısının gülü
Cok var be dayicim uni muni var daha ohoo olme esseyim olme
Olur olur onlarda olur bak bize 6 yıl oldu mezun olalı, bugünlerinin keyfini çıkar ilerisi buka sarıyo sjsjsjsjsj
Ben sardim bile simdiden jssj
Öğrenciyim.
Bölüm?
Tıbbi görüntüleme.
Güzel bölüm radyoloji
okuuorm
Bölüm?
itl
Lisans
Bölüm?
Mimarlık
Çok güzel