Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birkaç sorum olacaktı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olsaydım yardımcı olurdum
Konu neydi
Ne kadar sürede bittiğini soracaktım bir de kendi hafizligim hakkında yorum yaptıracaktim
Anladım ben Kuran kursunda kalmıştım öğrenciliğimde öğrenci olarak
Hocalık için mi
Evet yarıda bırakmıştım
Hayırlısı olsun inşallah. Yine de sorumu sorayım belki bilgin vardır. Çok fazla çiğ alıp hemen bitirip haşlama mi yapsam daha iyi yoksa yavaş yavaş 1 er çiğ mi alsam daha iyi olur. Hızlıca ve sağlam bir şekilde bitirmek istiyorum
O kadar vaktim yok kusura bakma 🌹😟 Yine de cevabın için teşekkür ederim
Çok fazla cig derken ders aliyim diyorsun ama bu seni zorlar bence acele etmeden orta da git
Diğer arkadaş da öyle söyledi bir de öyle deniyim. Zaten yarilayinca haslarim diye çok çiğ almaya çalışıyordum. Allah razı olsun 🕊
Çok alipda kafanı yorma attın galiba istek
Attım evet 😊
Bu Merve, o bildiğin bayan mervelerden değil.. Bilgin olsun soran arkadaş. Kendisi has ve has Harun abidir🙃🙂
@VuslatYolunda sen kendine bak beyfendi belli sana batan bir sey mi oldu
Yo valla sadece supakene biliyom☺️
Namaz kılacak kadar en az ezbere bilmen gerekir. Okumayı da çok güzel bilmen gerekir. İkisi de yoksa inşallah nasip olur 😊
Bildiğim dualar var ama insallah 🙏🙏🙏
Maalesef, hafız değilim
Olmak istiyorsanız Allah ezberlemeyi de ahlakıyla ahlaklanmayi da nasip eder insallah
İnsallah, ama bu yaştan sonra zor olduğunu düşünüyorum ve son yıllarda daha çabuk unutur oldum. Namazlarimdaki duaları unutmayım buna da razıyım. Ve bu arada alttaki kadin görüşündeki şahıs erkek bilgin olsun.
Önemli değil mesajlasmiyorum kimseyle zaten profilim falan da yok. Öyleyse de sorun olmuyor yani
Olsun, ben söyleyim de.. karşısındaki insanı aldatmasın.
Insallah unutmazsınız Allah namazlarinizi daim eylesin ve hakkıyla kilmanizi nasip etsin insallah.
Amin cümlemizin ve yanlış anlamazsanız tanışmak isterim sizinle, rızanız olursa
Kusura bakmayın sosyal medyadan kimseyle tanismiyorum. 🌿
Zaten sadece sosyal medya üzerinden sağlıklı bi iletişim kurulamaz. Karşılıklı güven içerisinde reele taşınabilir. Ama ısrar doğru olmaz, düşüncenize saygı duyarım.
Teşekkür ederim.
Rica ederim😊
Çok istedim ama olmadı maalesef. 🙁
Neden :(
O zaman sınavlarıma yakın zamanlardı. Üniversite derslerime mi vakit ayıracaktım, derslerime mi? Ben de bıraktım.
Ben de üniversiteye gitmedim hafızlık için çok iyi olduğumdan değil bitince giderim zaten diye düşündüm. İnşallah tekrardan nasip olur nereye kadar gelmiştin
İnşaallah tabii. Ben beşinci turdaydım.
Ben de 5 teyim ikimize de nasip olur inşallah. Peki soru sorabilir miyim aynu yerdeymisiz
Ya! Ne kadar ilginç. 😊 Buyur, sor tabii.
*İnşaallah.
Ben başta 2 çiğ aldım 3. dönüşü 1 çiğ ile yaptım şimdi 2 çiğ daha aldım. Haslarimin sağlam olmaması normal mi? Bir de çok çiğ almak iyi mi
Normal. Anladığım kadarıyla gün içinde çok sayfa ezberlemek gibi bir niyetin var ama bunu başlarda değil de sonlarda yapsan yani turlarını ilerlettikçe yeni ezberleri artırsan daha iyi olur. Bu zaten kendiliğinden zamanla olacaktır. Bu sefer sen yeni ezberlerini 5-6 sayfa hatta 7-8 sayfa kadar almak isteyeceksin. Dediğim gibi hafızlıkta hızlı değil, yavaş ve emin olarak ezberlemek iyidir.
Anladim sağlam olsun diyorsun yani. Peki teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. İnşallah daha dikkatli ilerlicem bundan sonra
Aynen, sağlam olsun diyorum. Rica ederim, ben teşekkür ederim. Kimse bu tarz sorular sormaz pek. 😊 Allah senden de razı olsun. İnşaallah muvaffak olursun. 😊
Amin sen de inşallah. Senden de razı olsun Amin. 😊
Sağol. İnşaallah. Hepimizden... 😊