İş yerleri genelde aldığın notlara, ortalamana bakmayabilirler. İş veren için en önemli nokta, senin bilgi, beceri, tecrübe ve işe gösterdiğin hakimiyet, yetenek, istek bunlara genel anlamda bakar ve kontrol eder. Sende bu güzellikleri gördüğü an zaten uzun yıllar kalıcı personeli olmuş olursun. Elbette okulunu, eğitimini, notlarını en iyi şekilde getirmen senin çok büyük bir avantajındır. Umarım gönlüne göre bir iş hayatında göreve başlarsın...
Rahat ol kimse kaç yılda ne zorluklarla bitirdin diye bakmıyor... Sen bak işine direk ne yapmak istiyorsan ona odaklan rahatlıkla yaparsın... Bende okulu uzattım biraz ama bugün üniversitede ders veriyorum 😁 yani rahat ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İş yerleri genelde aldığın notlara, ortalamana bakmayabilirler. İş veren için en önemli nokta, senin bilgi, beceri, tecrübe ve işe gösterdiğin hakimiyet, yetenek, istek bunlara genel anlamda bakar ve kontrol eder. Sende bu güzellikleri gördüğü an zaten uzun yıllar kalıcı personeli olmuş olursun. Elbette okulunu, eğitimini, notlarını en iyi şekilde getirmen senin çok büyük bir avantajındır. Umarım gönlüne göre bir iş hayatında göreve başlarsın...
Rahat ol kimse kaç yılda ne zorluklarla bitirdin diye bakmıyor... Sen bak işine direk ne yapmak istiyorsan ona odaklan rahatlıkla yaparsın... Bende okulu uzattım biraz ama bugün üniversitede ders veriyorum 😁 yani rahat ol
İş yerleri o puana bakmayor senin yeteneğine bilgine bakıyor.
Çok zor, kendini geliştir ki hastalara da nasıl iyi muamele edileceğini öğren
Bu işler kısmet işi ya hiç belli olmaz. Dereceyle bitirenler işsiz kalabilirler, lise terkler şirket sahibi olabiliyor
diplomaya bakan kaç yılda bitirdiğini araştıranmı var
önemli olan işinde iyi olman
diploma var mı var gerisini düşünme
Okulu bitirmekle is bulma oratalamasinin ne alakasi var ki
Bulabilirsiniz
Hangi okuldasın hangi bolum?
Mühendislik mi
Hemşirelik
Kpssden yeterli alıp atandıktan sonra kimse bakmaz zaten okul ortalamasına
Ye iç yat ne yapacaksın işi ya
Ama calismam lazım
Neden sebep ne