AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu soru bana iyi ki okumamışım dedirtti
O zaman hiç bulamazsın işte o da var
Yo buldum 😂
Nerde çalışıyorsun
Terapistlik yapıyorum , ayriyeten manitin kliniğinde çalışıyorum.
Üniversite bitirmeseydin daha rahat bulurdun
Ya emin ol öyle olurdu kesin
Yani millet akıllı okumuş kalifiye eleman falan aramıyor karın tokluğuna çalışacak köle arıyorlar
O zaman hayatın boyunca asgari ücrete talip oluyorsun çok daha fazla çalışarak hiç gerek yok
Ne yazık ki bende 2 üniversite ayrıca yüksek lisans yaptım işe girdim biraz çalışıp istifa ettim kendi işimi kurdum bu düzende çalışmak çok sıkıntı bilgisiz insanlar sadece senden sene önce işe girmiş diye bile seni sorguluyor emek vs bin önemi yok kimse iyi olanı değil köstek olanla daha çok ilgileniyor
Ayy gerçekten yazık bu ülkenin durumuna Türkiye’de zaten bir sürü aptal kaynıyor çoğu boş insan inanırım
Aynen öyle
Kendi işini açmakta zor değil mi ama kirası vergisi ödemesi stopajı her ay garanti ne kazanacağın belli değil idaresi zor olmuyor mu peki sana?
İlk zamanlar zor oldu ama şimdi iyi en azından kendimden başka kimmseye hesap vermiyorum
Hangi sektör hayırlı olsun sevindim adına
şu an birden fazla sektordeyim ins enerji vs
Bol kazançlar hayırlı olsun tekrardan
Teşekkürler sizde gönlünüze göre bir iş bulursunuz umarim
Bu arada nerde yaşıyorsunuz ne bölüm mezunusunuz
Amin insallah yıldız teknik makine mühendisliği okudum başka bir üniversitede bankacılık
İstanbul'da mi yaşıyorsun
Kariyer. net e bak
Konum neresi
marketlerde filan
Ne marketi ya saçmalama
saçmalamıyorum. bitirdiğin bölümler ve yetkinliklerin iyi olsaydı mezun olmadan seni havada kaparlardı. işsiz olduğunu düşünürsek marketler mağazalar filan sana uygun şu an
Cahile bak sen😂Yıldız teknikte makine mühendisliği ve artı olarak başka yerde bankacılık bitirdim bence sana uygun oralar sen çalışabilirsin
cahile bak sen hala boşta :D okuduğun bölümler de iş bulabilirsen ne ala :D
Senin bu zeka seviyenle bir önlisans mezunu olduğunu bile düşünmüyorum ben ;) çoğu yer 5 sene ve üstü tecrübe arıyor daha hızlı nasıl bulunur gibisinden sordum fakat senin gibi boş beyinliler kendine uygun iş yerlerini yorum olarak sunar güle güle
ah ah
sen bu ahkam kesmelerinle daha çoook iş ararsın. neyse hayatın gerçeklerini yaşayarak öğreneceksin.
Sen bu yaşa gelmişsin ama hala cahilsin büyük ihtimal bir baltaya sap olamamış tiplerden birisin daha yorum yazıp bildirim kalabalığı yapma
işte bundan bahsediyordum. sen 2 üni bitirdiğim için kendini üstün sanan ezik tiplerdensin. eleştiri kaldıramıyor çıldırıyorsun. ben yüksek lisans mezunuyum. daha öğrenci iken iş bulup çalışanım hem de kendi mesleğimle ilgili. askerden sonra da çalışmaya devam ettim. neyse kime anlatıyorum. hadi git kendine mesleğinle ilgili iş bul şimdi bulabilirsen
Sende beyin olsa 2 üniversite bitirdim sorusuna market cevabını vermezdin şahsen ilk defa karşılaştım bu kadar aptalca bir yorumla o kadar sene markette çalışmaya kafamı kasmadım. İstanbul’un en güzel üniversitelerinden birinde okudum Tabikide seçeneklerim ona göre olacak. Emin ol iş bulurum her türlü. Ayrıca yüksek lisans falan okuduğuna da inanmıyorum ben bu cahilce cevabından dolayı. Profiline baktıgımda da abaza boş beleş biri olduğun çok daha belli oldu 😂 sen git milletin cinsellik sorularına cevap ver bunlara beynin basmaz senin hadi bana kendini anlatma neyin ne olduğunu gayet iyi anlıyoruz güle güle
Ne okudun
Yıldız teknikte makine mühendisliği başka bir üniversitede bankacılık
Bende bilişim teknolojileri okudum kimyager oldum 😊
Nasıl oldu
Uzun hikaye ya Almanya da çalışıyorum
Türkiye’den giderek çok iyi yapmışsın burada her şey saçma olmaya başladı
Yardımcı olurum istersen sana
Ne konuda
İş konusunda
Bizim şirkete mesela gelmek ister misin
Teşekkür ediyorum ama Şu an İstanbul’da arıyorum iş
Şirket zaten İstanbul da ben geçici olarak Almanya dayım