Sizce önü açık açıköğretim bölümleri hangisi. Okuyup kendimi geliştirebileceğim ilerleyebileceğim bir bölüm okumak istiyorum. Yönetim bilişim sistemleri nasıl mesela?
2 ay
En iyi açık öğretim bölümleri hangileri?

Merhaba, bence öyle bir bölüm yok yani siz en çok hangisine ilgi duyuyorsanız ve yeteneğiniz varsa onu seçmenizi tavsiye ederim. Yönetim bilişim sistemleri geleceğin mesleği diyorlar ama eğer ilginiz yoksa seçmeyin tabii ki. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bak benden sana bir tavsiye kötü ekonomi devrinde paraya ihtiyacın varsa kesinlikle gayrimenkul danışmanlığı yapmalısın işinde başarılı ve Azimli istekle olursan eğer rahat en az bir ay içinde 4 satılık yapsam 120.000 kazanırsın kazanabilirsin kısacası bir sene içinde bu dediklerim gibi olursan kendine 10 numara bir araba alabilirsin Yani seni tavsiyem tabii ki de işin aslı sevdiğin bir meslek olmalı Yoksa Milyonlar kazansan da sıkıcı gelir
İlginiz, yeteneğiniz ve kendinizi hangi alanda uygun görüyor ve hissediyorsanız o alanda ilerlemenizi öneriyorum. Size sadece diğer bölümlere göre bir tık iş konusunda rahat bulacağınız bölümlerden bahsedeyim seçim ve karar, size kalmış bir durumdur..
Cevap
7Cevap
Şu an hiçbir mesleğin önü açık değill. İlgi alanına göre bir bölüm okuyup o alanda en iyisi olmaya bak
Bilişim ile ilgili herhangi bir bölüm okuyabilirsin önü açık.
Ybs iyi bölüm ama öncelikle hayatta karşılaşıp ben bu işi yapabilirim dediğin iş hangisiyse ona uygun bölüm seçmen daha hoş olur
Bilgisayar Programcılığı
Web Tasarımı Kodlama
Ybs okuyacagıns bilgisayar prog. Sonra mühendisliğe geçiş yapabilirsin
Grafik tasarım
Ekonominin finans bölümu
İşletme okudum en mantıklı o vardı
Grafik tasarım
Örgünün nesi vaar
Bir üniversite bitirdim zaten çalışıyorum açıktan okumak istiyorum
Havalısın
Gastronomi
Yok ki