Silivriye çalışmaya geleceğim. Orada yaşayan var mıdır? Nasıl bir yer bilmiyorum. Uzaktan geleceğim. Apart ev tutmak istiyorum. Başta düzen kuramayacağım. En azından iki ay apart mantıklı geliyor. Bildiğiniz bir yer var mıdır?
Güncellemeler
4 ay
Güncel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Küçük bir yer ve çok da gelişmiş bir yer değil. Apart tut.
Kendine uygun bir kiralık ev tut.
Deneme sürecinde olur mu olmaz mı diye düzen kurmak istemiyorum. O yüzden en iyisi eşyalı daire veya apart
Tek odalı apart işini görecektir.
Başarılar.
Küçük ve herkesin kendi halinde olduğu yer. Bi esenyurt gibi değil yani.
İstanbul merkeze baya bi uzak, fakat güzel yerler.
Uzak ama bir bir buçuk saat değil mi?
Gideceğin yere bağlı. Silivri ile beylikdüzü arası 1 saat vardır özel araç ile
Otobüs yook mu hall otobüsü falan
Avcılar silivri arası giden otobüsler var, fakat onlar daha uzun sürer diye düşünüyorum. Birde silivri-beylikdüzü arası express ring araçları var. Onlar hızlı gider gelir
Beylikdüzüne geldikten sonra marmarayla her yere giderim zaten. Gerçi marmaray var mı beylikdüzünde bilmiyorum ama İstanbul içinde yaşayıp 10 k kira vereceğime sanırım bu daha iyi olur
Metrobüs var beylikdüzünde, marmaray ile en yakın aktarma mecidiyeköy sanırım. Ama dediğin gibi 10k vermekten iyidir
Kiralık evler çok vardır. yani çok kalablik bir yer değil genelde ufak ufak mahalleri var birbirinden uzak. güzel yer
Yaşanılabilir bir yer diye düşünüyorum. Özellikle sahili hoşuma gidiyor ama bilmiyorum tabiki insanlarını
Ya herkes kendi halinde korkma.. ne iş yapicaksin
Mühendisim
Hm o zaman kolay ev bulursun.. ama sana tavsiyem ev tutarken kaporayi yüzyüze görüşerek ver. sahtekar çok dikkat et
Şu an orada askerlik yapıyorum çok boş bir yer hiç sevmedim sanki köydeymişim gibi
En azından İstanbul'a yakın ama ya öyle düşünmek lazım diye kendimi avutuyorum 😅😅🥹🥹
İstanbula yakın değil ki
1.5 saat işte
Köy gibi bi sahili var bide avm si var
Fazlasında gözüm yok ama avm konusunda kötüymüş sanırım orası
Silivri iyidir , İstanbul’un dışında ama şirin
İstanbula yakın ekonomik olarak zorlamaz diye düşünüyorum birde istediğinde atlar giderim İstanbul'a
Aynen öyle hanımefendi
Orası soğuk diyorlar dikkat et
Soğuktur yeğen.
Mahkumların bulunduğu bir yer. Ben oraya gitmem mesela. Düşünsene mahkum kaçıyor geliyor yanına seni gebertiyo
Hapishanenin etrafı ağaçsız tarla. Kaçacak kişi gece kaçar.
Manyak mısınız? Hapishaneden her önüne gelen kaçabilir mi? Sanki her gün biri kaçıyor. Kaldı ki kaçsa bile beni mi bulacak? Kaldı kiiiii istanbulun göbeğinde samuray kılıcıyla kadın öldü bu ülkede. Hapishanesi olan bir yerde yaşamayalım o zaman.
Fazla tepki veriyorsun. Sadece düşüncelerimi aktardım. İstanbul ve çevresi tehlikeli. Benim bulunduğum ilçede hergün en az 1 kişi öldürülüyor. Esenyurt burası. Dün 1 km uzağımda kadının kafasının üzerinden araba geçti. 2 gün önce silahlı çatışma oldu iki grup arasında. İkisine de şahit oldum, ikisini de gördüm ve kaçtım. O hapishaneyi gördüm, tekirdağa gidiyorduk babamla.
Seni tanımıyorum etmiyorum bir ark niyetim olamaz, değil mi?
Beylikduzundeyim silivri küçük bir ilçe
Gardiyanlık için mı geliyorsun
Mühendisim
Branşın ney
Endüstri
Hmm nereden geleceksin buraya
Ankara
Istersen takip et beni, geldiğinde kahve iceriz
Ne işle meşgulsünğz
Iç mimar
Yaşıyprum
Nasıl bir yer
İstanbul merkeze gidip gelmek zor mu oluyor
Çok zor değil yaklaşık 45 50 dkka ama pek gitmene gerek kalmaz ihtiyacın olan herşeyi temin edebilirsin
Yapabilirim elbette ama haftasonları gidip gelirim arkadaşlarımın yanına. Yoksa orası çekilecek bir yer gibi durmuyor 😂
Ne iş yapıyorsunki
Mühendisim