Her sene değişmişti ilk sene en p*ç derlerdi sonraki senemde seyyar dendi okul içi ticaretler başladı çünkü lara lazımdı sonraki sene sınof tekrarına kaldım ve başka okula geçtim orada da adımız flörtöze ve uzak duruna çıktı voldemort gibi bahsediyorlaedı son sene okulu saldım kızlar dışardaydı çünkü jsjkshsjddjsj
16 Yorumla- +1 yıl
İlk seneki baya değişik mis
- +1 yıl
Anladim
- +1 yıl
Var kanka olmaz olur mu hiç ama bu unutamama aşk olarak değil de olaylar yüzündendi. Ama en unutamadığım kişi yaşça benden büyüktü, ben ona yazılıyordum baya, konu da göz çizdirme olayıydı ben de gözlüklerini çıkarım insanları bu güzellikten mahrum bırakmamalısın dediğimde bana çok sağol ablacım demesi o kadar insan içinde beni cidden sarsmıştı. Yakın zamanda bir avm de gördüm evlenmiş bir de çocuğu olmuş. Ve cidden hiç unutamadığım bir anımdır egomu yerle bir etmişti. 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılHocalar tarafından en saygı görülen kişiydim doğrusu.
Baya uslu tatlı bir çocuktum. Genelde pek ders çalışmasamda saygılı olduğum için saygı görüyordum sadece, hocalar tarafından değil herkes tarafından.
Bu yüzden lise yıllarım mükemmeldi.
Rahat genelde bir şey istediğim zaman yardım edilmesi saygı pozitif insanlar.
Mükemmeldi.10 Yorumla
En önde otururdum öğretmenle yüz yüze, sınıfın bahtsızıydım ne kopya çekebiliyodum ne dedikodu😅 tiyatroda prenses beni seçmişlerdi öğretmen ay yüzlüsün falan diyodu fjdkdj ay kısaca aşko kuşkosuydum ama işte inekliğimde mevcuttu en önde oturduğum için 😂
20 Yorumla
Okuduğum okulda sınıfın eni yoktu olsa dahi hatırlamıyorum pek herkes birşeydi işte..
Fazlasıyla dışlanma vardı. 😏 Yazık bazı öğretmenler bile tanımdan yargılayıp dışlarlardı sonradan pişman olanı da gördük nihayetinde.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sessizdim
10 Yorumla
+1 yılSınıfın en firarisiydim. Okuldan kaçıp play station salonlarına giderdim, yalandan rapor alır okula gitmiş gibi yapar fakat ben günümü play station salonlarında geçirirdim. Ne günlerdi be!
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaj😁
+1 yılKarakutuyum şu an sondayım ama 3 senedir hep karakutu olarak anılıyorum okul bitince de öyle kalıcak lakabım herkes hakkında öğretmenler dahil hakkında çok bildiğim vardı çoğunu koz kullandım düşmanlara o günlerde geçti 😂😂
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılAsosyal kızı :)
Millete bulaşmadan okula gider gelirdim. Kimseyle işim olmazdı. :)21 Yorumla- +1 yıl
En iyisi
s +1 yılSınıfın çok konuşanı 😂 hatta hep beni arkadaşlarımdan ayırırlardı. 😂
33 Yorumla- +1 yıl
Haha😁😁😁
- +1 yıl
Bende sinifin topuydum ayiptir soylemesi 😀
+1 yılSen popüler çocuk sjsjs hiç derslere girmezdim onun için beni tanimayanlarda vardı ne dediklerini bilmiyorum şu an çok yanlış yaptigimin farkındayım keşke derslere girseydim normal arkadaslar edinseydim...
10 Yorumla
+1 yılBen en aptalı en şapşalı en suskunuydum😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆
15 Yorumla- +1 yıl
😄😄😄
- +1 yıl
Siz okula da böyle geç gelirliydiniz? ben yazalı üç saat olmuş siz yeni cevap vermişsiniz, erkek arkadaşınıza Allah sabır versin.😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆😆
- +1 yıl
Yeni girdim çünkü
- +1 yıl
Soruyu kim sordu da siz yeni girdiniz?
- +1 yıl
Soruyu ben sordum yeni girdim anladin
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn tembeli bendim sınıfa girince millet oo çekerdi sonra toplu öleyim cektirirdim
14 Yorumla- +1 yıl
Himm
- +1 yıl
Oley! Diye düzeltelim
- +1 yıl
İyi
- +1 yıl
Ben sınıfın en "sözlüğü" ydum her soruya tak cvp veren buarada arkadaşlarim öyle diyordu artık sinir oluyordular bana her sorulanin cevabını verince genel kültürum çok iyiydi hatta bu yüzden okulun en zekisi olmasam bile en iyisiydim yani lakabim sözlük tu😂
10 Yorumla
+1 yılEn gıcık ön sırada oturan kızların en uzunu saçı uzun olup çok kıskanılan her soruyu bilen hep başarılı olan hocaların gözdesi insanların bulaşmak için kulp bulduğu o kızdım 😂😂
10 Yorumlaben lisedeyken serseri olan taraftaydim en arka sıra tenefüste kavgaya gidip derside mudurden azar yiyen tiptim
eeh ergenlik işte dnxn11 Yorumla- +1 yıl
Shjhh
Sınıfın kedisiydim 😹 adımdan çok kedi diyorlardı.
30 Yorumla
+1 yılSınıfın Zeynasıydım ben. Hem fiziki olarak benzetilirdim hem de erkekleri dövdüğüm için derlerdi
10 Yorumla
+1 yılBen sıranın en arkasındaki sürekli uyuyan ama arka dörtlü bir araya gelince hocayı çileden çıkaran kızdım. d
10 Yorumla
+1 yılEn sessizi bendim kimse ne derdim var bilmezdi söylemezdim de. O yüzden karşımdaki insan beni çözmeye çalışırdı ve tuhaf gözle bakardı
11 Yorumla- +1 yıl
Hep sessiz insanlar çok kaliteli çıkıyor çoğu zaman:)
Sınıfın en olgun kızı ve sınıfın At’ı 🐴 😂 kızlar da dahil herkes at gibisin derdi ey Allahım 😅
20 YorumlaBen normalde susmayan birisiyim ama sınıfın en sessizi diyorlardı bana
20 YorumlaEn güzel resim çizen ve sesi güzel olan idim
10 YorumlaEn kitap kurdu diyeyim, yani sesiz, çekingen, sakindim lisedeyken, en seçemiyorum öyle.
10 Yorumla
+1 yılSınıfın en gırgır şamata kişisi, aynı zamanda en çapkınıydım.😁
10 Yorumla
+1 yılBöyle en şusun busun demezlerdi ama genel olarak sempatik ve naifsin çok derlerdi
10 Yorumla
+1 yılBi kere en sakini bi kere en yakışıklı bi kerede sınıfın gülü seçilmiştim
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılBizim çoğu kişi inekti. ben inekler arasında konuşkan olanlardandım.
10 Yorumla
+1 yılEn anaç öğrencisiydim öyle diyorlardı :D bide uykucu
10 Yorumla
+1 yılBana lisedeyken doğruları konuştuğum için arıza diyorlardı
10 YorumlaBiz mezuniyette yaptık ben sınıfın en panikiydim 😂
10 Yorumlaİnek, dakik, profesyonel, pratik, disiplinli, zeki vs bunları derlerdi.
10 Yorumla
+1 yılSessiz. Hahahah bilmiyorlar ki sırf onların yanında sessizim. Neden sevmediğim insanlarla muhatap olayım ki
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Ben sınıfın enerji bakanıydım ya sanırım hep çok enerjik ve gülen biriydim liseyi sevmem sanardim ama aslında seviyormusum okul hayatı bitince anladık kwkswkkds ve liseden hayatıma giren hayat arkadaşım da bana aşkı öğretti💕💕
20 YorumlaUc kutusunu ters çevirip ayagımın altında yere sütünce gıcık bi ses cıkartıp herkesi sinir ederdim 😄en sessiz ortamda o sıraya kitabı carpar silah sesi gibi cıkardı😄
04 Yorumla- +1 yıl
O sesten dişlerim kaşınıyor
- +1 yıl
Çok tehlikelisin shj
Ben sınıfın suskunu kımseyle konusmak gelmezdı ıcımden davranıslarından hoslanmazdım
11 Yorumla- +1 yıl
😊😊😊🥰
Sınıfın en hicbir ozelligi olmayan kisilerinden biriydim. Derslerim kötüydü, arkadas cevrem cok yoktu 3 tane arkadasim vardi birlikte oturdugumuz. Teneffuslerde onlarla konusurduk falan. Baska da bir sey yapmazdım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLisede sınıfın en sinirli kızı derlerdi ortaokulda da lakap takmışlardı herkesin bir lakabı vardı😂😂
10 Yorumla
+1 yılBizim sınıfın en i seçilmezdi ben gittiğim hiçbir okulda görmedim yani. Yaşadığım ilçenin insanı rezildi ukala kibirli hepsi.
10 Yorumla
+1 yılKendi annem de okuduğum okulda matematik öğretmeniydi hep öğretmen kızı diye çağırdılar 😂
20 YorumlaSınıfın şusu busu değil de, belki şöyle derlerdi "Aaa bu da mı bu sınıftaymış, hiç fark etmedim" 😂
00 Yorumla
+1 yılEn çok konuşulanlardandım gaddar ve acımasızlığımla ama
01 Yorumla- +1 yıl
🙄🙄🙄
Çok konuşanı ve mikser derlerdi acayip karıştırırdım ortalığı🤭😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Hahah bu güzel 😁😁😁
En uzunu bendim galiba. Gerçi bana yakın uzun çoktu. Ben bir iki santimle daha uzun olabilirim
03 Yorumla- +1 yıl
Boy kc?
- +1 yıl
Him iyi
+1 yılLakap takilmasini sevmezdim bana takamazlardi korkularından.. grubum vardı liderdim ben
01 Yorumla- +1 yıl
😁😁
+1 yılLiseyi açıktan bitirdim milletin lise anılarını okuyunca çok kötü oluyorum mk ya
01 Yorumla- +1 yıl
🥲🥲
Okulun beyefendisi. Kızlar konuşmak için can atarlardı. Benimle sohbet ederken titrerlerdi.
02 Yorumla- +1 yıl
Baya iddialisin
Gizli Üye(18-24)+1 yılSınıfın sessiziydim
Ama yakınlarımla baya farklıydık bide en iyi sayısalcısı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar çok enlerim vardı ki hangisini diyeceğimi bilemedim😀
10 Yorumla
+1 yılSınıfın filozofu 🤣 en sevdiğim ders felsefe ve felsefe öğretmeni ile cok tartıştıgm icin
01 Yorumla- +1 yıl
Hahah
Gizli Üye(25-29)+1 yılSessiz, inek, avukat bir sürü lakabım vardı mdmdmsnsmsmrmdndnmddmdndndn
10 Yorumla
+1 yılEn hareketlisi, En açı, En en en gider ajsdasd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayvansever biriydim her zaman ben ama, En sessiz ve kavgacı tiplerinden bilinirdim 😂
12 Yorumla- +1 yıl
😊😊😊
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😅🤷🏻♀️
İlk okul sayılıyor Mu
14 Yorumla- +1 yıl
Hıhı
- +1 yıl
😊😊😊
En çok arkada uyuyanı :D
17 Yorumla- +1 yıl
Hahah aynrn sınıfta vardı öyleleri
- +1 yıl
Seninki mecburiyetten çalıştığın içi ama keyfi olarak uyuyanlar vrdi
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
@canerozkum o zaman sınıfın bitkisel hayatına gireniydiniz 🤣🤭 bizim siniftada vardı öyle bir çocuk sürekli uyurdu djfkckgk
Sınıfın şair ve edebiyatçısı... Hâla öyle diyorlar:)
20 Yorumla
+1 yılEn yaramaz ben seçildim dersi hep kaynatirdım yani hiç durmazdim ne güzel günlerdi.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sınıfın sessiz sakin kendi halinde mıy mıntı bir öğrenciydim
014 Yorumla- +1 yıl
Himm
Cevap sahibi+1 yılKadın hoca tokat manyağı yapmıştı beni 😂
- +1 yıl
Kendi halinde biriysen neden yaptı ki
Cevap sahibi+1 yılPergel batırdım yanımdaki çocuğa yandım anam diye bağırdı sınıfta kadın da buraya gel dedi tokat manyağı yaptı beni 😂😂
- +1 yıl
Zihniyeti gelişmemiş eğitimciler çok vardı o dönemlerde tokat atmak ne yaaa
- +1 yıl
Son 3 senedir siddet azalmış
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni öğretmen olmuş kız yaptı hemde tokatla kalsa yine iyi kulak memelerime tırnak geçirip deler gibi sıktı kulak memem kanamışti
- +1 yıl
Dengesiz iste
Cevap sahibi+1 yılEvet ama çok güzel kızdı mahsus yaramazlık yapardım çağırsın tokat atsın diye 😂😂
- +1 yıl
Delisin 😁
Cevap sahibi+1 yılSize bir şey sorabilirmiyim takip attım
Cevap sahibi+1 yılAslında çok haylazdim onu öylesine yazdım sessiz sakin diye 😂😂
- +1 yıl
Him iyi burdan sor
Cevap sahibi+1 yılBurdan olmaz valla
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hocayla tartışan, itiraz eden ama çok okuyan. Bildiği için hocalarla tartışan
01 Yorumla- +1 yıl
Anladim
+1 yılBen sinsice kötü fikirleri yaptırıp temize çıkan ve herkesle arkadaş olan kişiydim 😂 ahh güzeldi
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 310 cevap paylaştı. En sessizim tüm okul hayatımda böyleydi en arkalarda otururdum hiç arkadaş edinmezdim halen de öyle
03 Yorumla- +1 yıl
İçine mi. kapaniktin?
- +1 yıl
Bende ortaokulda içime kapanmıştım annemle babam boşandığı için ama liseye geçince ailemi kimse tanımıyor ve bosandiklarini bilmedikleri için kimseye söylemedim çünkü akran arasında babasi yok diye dalga geçerler diye ama lisede bilmedikleri için içime kapanikligim gitti ve sosyalleştim
Sürekli babamın arabasını kaçırır okula gider sürekli cep telefonu değiştirirdim o yüzden sınıfın zengini derlerdi
01 Yorumla- +1 yıl
😊😊😇
En suskun ve sol duranıydım
30 Yorumla
+1 yılTebrikler👏👏👍
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzelsiniz
- +1 yıl
Sgl
- +1 yıl
Yok sgl
+1 yılSınıfın en zekisi ama calışmayanı:D