Eğitim & Kariyer 1 ay Tıbbi sekreterlik mi paremedik mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kararsız kaldım Tıbbi sekreterlik mi paremedik mi? Cevap Yaz 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
AcılıkoalaFenomen Takip Et Guru Yaş: 24 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 4b cevap paylaştı. Tıbbi sekreterlik daha rahat bir meslek atanması da daha kolay. 0 0 Yorumla
Dahliaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Paramedik sakın sakın olma bu sene mezun sayısı 135 bin oluyor 84 puanla branş siralamam 5 bin sekreterlik bi tık daha mantıklı ama onun da önünü bir anda kapatacaklar gibi 32 bin alimla 0 8 Yorumla Soran 1 ay Sence 2 yıl sürer mi bu Yorumla Dahliaa_ 1 ay Bilmem sinava var daha oturup adam akilli ders çalışıp ebelik kazanmaya çalış bence şimdiki aklım olsa öyle yapardım Yorumla Soran 1 ay Sen atanamadin mi Yorumla Soran 1 ay Birde mülakat ile alım var diyorlar ya Yorumla Soran 1 ay O ne paremedik de? Yorumla Dahliaa_ 1 ay Mülakat yok puani yüksek 87 Şu an Yorumla Soran 1 ay Hmmm benim mat orta Türkçe iyi genede olmaz mı Yorumla Dahliaa_ 1 ay Bilmiyorum artikkk Yorumla
escada_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 ay Sekreterligin hastane icinde olanina tıbbi sekreter deniyor paramedikle alakasi yok. 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% 1 ay Tıbbi sekreterlik👍🏻 0 1 Yorumla Soran 1 ay Sebebi ne Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 996 cevap paylaştı. Sekreterlik 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 765 cevap paylaştı. Tıbbı ol ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tıbbi sekreterlik daha rahat bir meslek atanması da daha kolay.
Paramedik sakın sakın olma bu sene mezun sayısı 135 bin oluyor 84 puanla branş siralamam 5 bin sekreterlik bi tık daha mantıklı ama onun da önünü bir anda kapatacaklar gibi 32 bin alimla
Sence 2 yıl sürer mi bu
Bilmem sinava var daha oturup adam akilli ders çalışıp ebelik kazanmaya çalış bence şimdiki aklım olsa öyle yapardım
Sen atanamadin mi
Birde mülakat ile alım var diyorlar ya
O ne paremedik de?
Mülakat yok puani yüksek 87 Şu an
Hmmm benim mat orta Türkçe iyi genede olmaz mı
Bilmiyorum artikkk
Sekreterligin hastane icinde olanina tıbbi sekreter deniyor paramedikle alakasi yok.
Tıbbi sekreterlik👍🏻
Sebebi ne
Sekreterlik
Tıbbı ol ya
İkisi de değil