burada dalga geçecek ya da yargılayacak olanlar yazmasın bende hayata tutunmaya çalışıyorum bi yerlerden. Sosyal fobim var o yüzden çok panik yapıyorum bu kadar oldu. Teşekkür ederim herkese

burada dalga geçecek ya da yargılayacak olanlar yazmasın bende hayata tutunmaya çalışıyorum bi yerlerden. Sosyal fobim var o yüzden çok panik yapıyorum bu kadar oldu. Teşekkür ederim herkese
Bu puanla hiçbir şey gelmez. Tıbbi sekreterlik gelse de atanamazsın zaten bu kadar düşük puan alan birisi kpss de bir şey yapamaz. Sana tavsiyem otur biraz da olsa çalış, belki sayısalın filan yoktur ama tarih coğrafya birazcık dinleyerek yapabilirsin.
Matematikden salamasyon yapmıştım 20 soru filan 3 dogru geldi mat dan. Ortaögretim kpss hazirlanayım diyorum
Cevap
4Cevap
Kanka sen komikmisin hakkari çöpçülük bile gelmez
Ciddi mi ya kendi bölümüm cocukgelisimi 207 puan oluyor onunla birlikte ordan da gelmez mi ki
İnşallah üçuncu katilisim bu geçen sene daha iyiydi puanım ama doğru tercih yapamamısım. Dua et de bı yer gelsin canım ya
Bu sonuç ne; YKS de sınav görevlisini mi ayartmaya çalıştın da kağıdını aldılar amwq 😂
Hiç bı yer gelmezmi yani
Bi bök tutmuyor ki; doğuda bile hiçbir teknik alan önlisansı gelmiyor
Yaşlı Bakımı Önlisansının %50 burslu en düşük puanlı Kıbrısı bile 2 milyon 456 binde
Sen en iyisi okuma kardeşim, bu zekayı farklı yerde değerlendir.
Ya da okuyacaksan illa:
yokatlas.yok.gov.tr/tercih-sihirbazi-t3-tablo.php
Şu siteden gir bak; bazı değişik yerler gene geliyormuş
tamam bakiyim
ilk kez giriyorsan calisip bir kez daha gir bence hayok mezun senense tamam git ama ilk kez giriyorsan Hemen gitme
Yok üçüncü bu yaş 31 bir
Git oku ozaman knk
Yok maalesef
Kesin mi yani
Sen yine tercih verirsin ama zor yani
Evli misin? Neden açıktan
Calismam gerek bekarım
Puanlar şu an nasıl net bir şey diyemem. Gelmezse eğer bana ulaş. Sonraki yıl için tavsiyeler veririm
Uğraşamam sosyal fobim var ve ilerledi o yüzden tekrar katilamayabikirim. İyi kötü bir yer gelir inşallah. Ailemden pskolojik baski gördüm hep haala da görüyorum
Var var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?