Manisa'da piyade yedek subay olarak intibak aşamasını geçiren var mı? Nasıl bir yer zor mu kolay mı? Haftasonları izin oluyor mu? İntibaktan sonra nereye gönderilir? Bazıları doğu diyor bazıları genelde kıbrısa gönderildiğini söylüyor.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
manisa da yedek subay eğitim okulu yok yalnız. normal er olmasın o bahsettiğin kişi
Var. Er değil
Çok kolay bir yer rahat bir yer orası
Sonrasında nereye çıkar bilginiz var mı genel okarak nereye veriyolar
2 ay eğitimden sonra
orası şans artık orasını bilemem
Subay olması çok rahat olması demek
Tahminen nereye çıkar peki manisada eğitimden sonra hangi bölgeye veriyolar bilginiz var mı
Hafta sonu izin var
Saat kaça kadar oluyor
Sabah 8-9 da çıkar akşam 4-5 gibi geri gelir
Tmmdır başka bilgin var mı konuyla ilgli😄
İşim bu benim
Manisada 2 ay eğitim sonrası genelde kıbrıaa çıkıyor diyorlar ama genelde kıbrısa giden kesim erler olmuş yorumlara baktığım kadarıyla. Sizce nasıl ilerler
Yedek subaysa Manisa'da bile kalma ihtimali var. her şey olabilir 😃😃
Komando yedek subay ve kısa dönemleri genelde kıbrısa gönderiyorlar diye söylüyorlar ama piyade yedek subay nasıl olur bilmiyorum merak ediyorum😄
Sonuç olarak rahat bir askerlik geçirecek nereye gittiğinin önemi yok. Ya masa başı iş ya da gelen acemi askerlere birşeyler öğretir sistem bu
Doğu sınırına çıkan yedek subaylar da oluyor onlar da mı masa başı yapıyor yani bence zor olanlar da var gibi
Bende doğu da yaptım inan senden benden rahatlar 😃
Eğitim tugayı neresiydi sizin
Manisada yedek subay piyade olan arkadaşlarınız var mı genelde nereye çıktılar sonrasında
Çok sordum ama başka sorum olmayacak son😄
Isparta Eğirdir Dağ komando okulundaydım ben Manisa da arkadaşım yok 😃
Senin yer de baya zormuş
En zoru orası diyorlar
Komandoları da kıbrısa veriyolar diyorlar sana doğu çıkmış😄 değişiyor demek ki
Evet zordu baya gündüz eğitimleri gece eğitimleri çok fazlaydı. Ağrı Doğubeyazıta düşmüştüm 😃
Senin her iki taraf da şanssız ilerlemiş ama yedek subay olarak gitmişsin iyi ki
Ispartada kıbrısa giden arkadaşlarınız oldu mu yoksa sadece belirli eğitim tugaylarında mı gönderiyorlar oraya
Amasya ve manisa için kıbrısa gönderiyolar diyorlar
Yedek subay olarak yapmadım ki Onbaşıydım 😃 ama bu işleri iyi biliyorum ilgi alanım çünkü
Bir başlık daha açtım orada da biri manisada yaşıyorum çoğu asker doğuya gidiyor burdan demiş. Bu arada onbaşı subaylardan daha rütbeli oluyordu dimi😄
Evet Manisa ve Isparta doğuya yolluyor %90 bizim Tabur 400 kişi herkes doğuya gitti. Hayır subay daha rubetli ama kısa dönem olduğu için pek işlevi yok mesela selam vermem 😃
Asker kaldın sanırım meslek olarak yapıyosun sen
Hayirrrr, ben 4 sene önce yaptım bitti 1 sene askerlik yaptım ama askeri konulara uçaklar jetler tanklar generaller falan ilgi alanım bu bilmediğim çok az şey vardır.
Güzelmiş seninki de. Bakalım aslında her türlü kolay olacaksa doğu daha iyi olur kıbrısa 20 gün izne çıkarsa gelip gitmek zor olur. Kafamda deli sorular gerçekten zamanla görcez artık😄
Kıbrıs güzel tatil günleri bar cafe falan 😃
Evet öyle bir faktör de var tabi😄 gitmesin oraya😄
İnş dediğiniz gibi doğu çıkar 😄😄
Umarım 😃 Çünkü 2 ay eğitim sonrası Doğubeyazıt üs bölgesinden 10 ay assagiya inmedik 10 ay boyunca hiç karşı cins görmedim berbat bir durumdu 😃 Kıbrıs'ta falan yapsam parayı barlar da alkolle falan yerdim ben araba falan kiralardım 😃
Sen de tam askerliği yaşamışsın gerçekten😄 Olsun o da doğuda yapsın dişi sinek görmesin😄 alkolü sigarası gece hayatı vs yoktur sevmez ama yine de gitmesin bozmasınlar çocuğu😄
😂😂 Hahha umarım bol şanslar
Teşekkürler 😄
Geçmiş olsunn
Komando zor ama piyade kolay diyorlar neden öyle dedin😄
Manisada komando olmak baya zormuş. Piyade çıktı şansa
😂 Bitli piyade dmdodmd
Acemi birliğim piyadeydi usta birliğim çnraydı 😂
Ciddi misin? İkisi de manisa mıydı? Ama sen er olarak yapmışsındır
😂 Erzincan acemi Kıbrıs usta birliği
Er miydin yedek subay mı? Manisa piyade için duyum aldın mı nasıl bir yer sonrasında nereye çıkıyor genel olarak
Dua et Kıbrısa çıkmasın zaten yedek subay ast teğmen olur er gibi oda biz de vardı mesela aramız çok iyiydi arkadaş gibi muhabbet ediyorduk
Kıbrısa niye çıkmasın orası rahat diyorlar askerlik için
Manisadaki tüm askerleri kıbrısa gönderiyolar herhalde başka yerden giden olmuyor mu oraya😄
Bilmiyorum inşallah oraya düşer bir ton küfür eder
Genelde er ve komandoları direkt kıbrosa atıyolarmış ama piyade nasıl olur bilemem kaderimizde nere varsa ora olcak😄
Sen mi askersin
Yok erkek arkadaşım ya ajsksks
Hayırlı olsun bir sene subay olarak askerlik uapıcak 3 ay eğitim 😂
Yok ondan önce arkadaşları da gitti 2 ay eğitim
Piyade de öyle demek ki
Aynen bir sene askerlik. Bu baya uzun ama yapacak bir şey yok en azından rütbeli ve sonrasında subay olma şansı var. Maaşları da baya iyi ajajsjs😄
Evet biliyorum hepsini
Teşekkürler bilgiler için. Umarım 2 ay sonrası da güzel olur
İnşallah öyle olur
Güzel yer
Eğitimden sonra genelde nereye gönderiliyorlar bilginiz var mı
Kura
Kura fakat çoğunluk kura da aynı bölgeyi çekiyor bazı tugaylarda😄