Askerlik ile ilgili şimdiden teşekkrler arkadaşlar? sevgilimin acemi birliği manisa alaşehir ulaştırma çıktı nasıl bir yer rahat eder mi?manisa- alaşehir askerlik
Acemi birliği Manisa Alaşehir ulaştırma çıktı, nasıl bir yer?
benim tavsiyem yemin töreninden önce onu görmeye gitme. sevdiğin insan seni görmeye geldiğinde onunla özgürce dolaşamamak çok zor. ama eğer çıkacaksa yemin töreninde evci kesin orda ol. telefon konusunda bazen o sıra sana hiç gelmez. kalabalık birliklerde olur. umarım sağlıkla bitirir...
26 ekim 2018 tarihi ile orada ki acemiliğim bitmiş bulunuyor. Tuşlu telefonlar serbest sivil hattı o kadar önemsemiyolar çok çok gözlerine sokmadıkça. Sadece yemekleri çok bozuk bir durumda. 1 buçuk saatlik iştimalara hazır olun. Yemekhanede soğuk havada sıra beklemeye alışın . Kaynak yapanlara da alışacaksınız. Hadi şimdiden geçmiş olsun
Merhaba yil 2006 Kasım yer Manisa Alaşehir 1 ay o taburda askerlik yaptım bunalıma girdim resmen çok sıkıcı bir yer soğuğu çok pis sonra Çanakkale Gökçeada ya gittim 14 ay orası Alaşehir den daha iyiydi bana şimdi dicekler 1 ay Alaşehir mi? 14 ay Gökçeada mı inan Gökçeada derim bunalıma girdim resmen Alaşehir de...
Sıkıntı uok geçecek elbet ama çocuğu sıkma valla bunaltirsan umrunda olmazsin zaten kafa uçuyor sen ona hep yapıcı davran 1 hafta arayip sormasa bile sadece neden de uzatma
Uyuyacağım bn orada kafana gore olmuyorsun güzelim senin elinde telefon sıcacık ortam o garibe çemkir vallahi yurumez yazarsan bişey sabah cevsplarim Allahaısmarladık iyi geceler sana ;)
Vay 1 sene önce acemiliğim ordaydı kaçıncı bölükte 2 mi. Orda temaş eğitimi almazsa 21 veya 45 güne biter. Ordan Sivas a çıktı usta birliğim güzel yerdi. Hakkında hayırlısı. Lütfen çocuğu askerde bırakma terk etme çok ağır gelir ona.
gelip görebileceğin göreceğin en kötü yer ben şu an acemi birliği ilk çarşı iznindeyim 95-4/b tertibindeyim. kardeş çok pis ve kötü bir yer gelmemeye çalış