arkdaşlar 23 Nisan 1988 tarihinde okullar kaçta kapandı yani çocuklar saat kaçta evlerine dağıldı bilen var mı özellikle İstanbul illeri için soruyorum
bilen bilmeyene bildiğini bildirsin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arkdaşlar 23 Nisan 1988 tarihinde okullar kaçta kapandı yani çocuklar saat kaçta evlerine dağıldı bilen var mı özellikle İstanbul illeri için soruyorum
bilen bilmeyene bildiğini bildirsin
Hahah soruya bak...😂
23 Nisan töreninden sonra öğle saatlerinde dağılmışlardır. Yani o yıllarda dünyada olmadığım için bu kadar yardımcı olabilirim. 🙄😄
anana babana sorarmısın bi belki hatırlar
Böyle saçma sorular sormam ben kimseye. 😄
Ne yapacaksın yahu Allah aşkına?
kızlar soruyorda sorduğunuz sorulara cevar bırakıyor musunuz diye mantıklı sorular sorarsın evet 😂 yoda sorusuna cevap vermişsin ya komik kızsın haa
Cevap değil o beğeni birde gizli soru sahibi değil en azından. 😂
Hem ben sana ne yapacaksın diyorum sen profilimi incelemeye gidiyorsun. 🙄😄
gizli olarak neler sorduğunu açarsam burada şimdi utancından buzdolabı sırtlarsın kızlar soruyora beğeni bırakıyor musunuz sorusu çok mu mantıklı yavru ceylanım soruya soruyla karşılık verilmez hem öğretmediler mi sana küçükken hadi bakim sen ilişki sorularına cevap vermeye devam et
Gizli soru bulursan benimlede paylaş. 😂
Cevap
4Cevap
o gün resmi tatil olur 23 Nisan sonuçta. aynısı 1989 yılı için de geçerli
ama hani çocuklar törene katılır ya kaçta gelinirdi törenden mesela
yani çok fazla geç olmazdı en fazla saat 4 gibi dağılınırdı çünkü vali belediye başkan garnizon komutanı vs. giderdi sonra da tören biterdi zaten
evet de işte 12 ila 16 arasında net bir saat lazım yinede aklı sağlim bir kullanıcı olarak yardımcı olmak istediğinz için teşekkür ederim
rica ederim ne demek. net bir saat verilemez tabii ki ama törende görev aldığım için söylüyorum saat 16 gibi bitiyor
O tarihte İstanbul 'da oturan ve yaşı küçuk olan birine sordugumda cevabı, bayram oldugu icin okul olmadigı;sabah toplanılıp stadyumda gösteriye gidildiği, öğle saatlerinde de gösterinin bitip dagildıklari oldu.
Ne saçma bir soru ya? 30 yıl falan geçmiş kim hangi saatte nereden çıkıldığını nereden hatırlayacak ya
bu bir cevap değil tşkrler çekilebilirsin
Millet nelerle uğraşıyor ya :D
o yillar tedavulde değildim
nasıl değildin be dinazorsun işte zaten dünyada olsak da bilemeyiz bj soruyu lütfen analarımıza babalarımıza soralım benimkiler hatırlamıyor çok mühümbişi için gerekli valla
Hatırlamıyorum 😂
hatırlamıycaz zaten ya dünyada yoktuk ya da bebektik anamıza babamıza sorucaz abilermiz ablalarımız varsa onlar bilecek
Neden soruyorsun peki
şaibeli bir ölümün vaktini anlayabilmek için
Kim öldü peki?
Saat 6 da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?