Evden acilen ayrılmak istiyorum?

Lütfen ciddiye alın ve vazgeçirmeye çalışmayın ben 13 yaşımdan beridir çalışıyorum annemi kaybettim 9. Sınıfta sonra okutmadilar hep çalıştım parami hep aileme verdim ufak tefek harcliklarla geciniyorum 19 yaşındaym ve ben gerçekten hayatta bir yerlere gelmek istiyorum okumaya hevesim gitti elimden gelen herşeyi yaptım o yaşta okumak için her yere şikayet ettim ailemi ama baş edemedim velhasıl okumaya hevesim gitti ben beş parasız evlenmek falan istemiyorum çalışmaya alışık bir kızım kendi işimi yapmak istiyorum ama ailemle olduğum sürece bu mümkün değil ben evden ayrılmak başka yere yerleşmek istiyorum kendimden eminim ailemden uzaklasjrsam çok kaliteli bir hayat geçireceğim den eminim babamdan şiddet gördüğüm bile oldu üvey annem ayri dert zaten annemden sonra hiçbir şey yolunda gitmedi lütfen bana görüşlerinizi yazın ayrılırsam ne yapmalıyım son maaşımı babama vermedim 10.000 TL var şu an zaten vermedigim için çok sorun çıkıyor buna son vermek istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Da ha fazla görus istiyorum 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Bilemiyorum işte ne yapmalıyım ama bu piyasadan istediğim biri olarak çekilmek istiyorum
Evden acilen ayrılmak istiyorum?