23 yaşım ve 2024 de yks'ye gireceğim, 28-29 yaşında mezun olurum tahminen.
Ama 1-2 yıl, en azından 6 ay erken bitirmek istiyorum.
Üniversite için doğuyu düşünüyorum, sözelden veya ea'dan tercih yapacağım. 4 yıllık bir bölüm düşünüyorum.
23 yaşım ve 2024 de yks'ye gireceğim, 28-29 yaşında mezun olurum tahminen.
Ama 1-2 yıl, en azından 6 ay erken bitirmek istiyorum.
Üniversite için doğuyu düşünüyorum, sözelden veya ea'dan tercih yapacağım. 4 yıllık bir bölüm düşünüyorum.
Eğitim döneminizde eğer, başarı gösterir herhangi bir dersten kalmadan geçiş sağlama imkanınız olursa, üstten ders alarak ve yaz okulundan da eğitim sağlayarak erkenden okulu bitirme şansınız vardır. Sizin tek yapmanız gereken şey, eğitiminize inanılmaz odaklanıp, başarı seviyenizi her zaman yüksek tutmanız önemlidir. Umarım her şey sizin için hayırlısı olmasını diliyorum..
Kanka okuduğun bölüme bağlı okuyup okumamak ama her türlü atanmak veya iyi bir iş yapacağını düşünüyorsan özel sektör asgari ücretle çalışmaktan iyidir, okuman taraftarıyım. eğer aile evinde okicaksan tavsiye etmem ama maddi açıdan zorlanırım diyorsan ozaman oku. Özel sektör çekilmiyor.
Merhaba, 1. Sınıf 2. dönemden itibaren üstten ders alarak veya yaz okulunda almadığınız dersler açılırsa o şekilde ders alarak 6 ay veya 1 yıl erken bitirebilmeniz mümkün. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
4Cevap
Kendini yakarsın bu 1
Üniversite sandığın kadar basit değil bu 2
Evet erken mezun olabilirsin. Ben 4 yillik bolumu 3 yilda bitirdim
mümkün degil
Yooo
Zor olmaz
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?