Canımız Netfliximiz şirkete ait özel jetlerinde kabin görevlisi olarak çalışmak isteyenler için iş ilanı açtı. İş ilanında yüksek motivasyon istediklerini, maaşın ise 65 bin ile 385 bin dolar arasında olacağını belirtti.

Canımız Netfliximiz şirkete ait özel jetlerinde kabin görevlisi olarak çalışmak isteyenler için iş ilanı açtı. İş ilanında yüksek motivasyon istediklerini, maaşın ise 65 bin ile 385 bin dolar arasında olacağını belirtti.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet ben isterdim tabi ki
Beni alsınlar yüksek motivasyon ve enerjiyi görsünler
Şirket iflas eder yapmasınlar 😄
1 sene sonra... Netflix'te sadece senin sevdiğin dizileri görürüz muhtemel. Koca şirketi manipüle edersin :)
@ButcherBlaviken peehhh seni mi alsınlar
@NatureCycle kaliteli diziler filmler izlemek kadar büyük bir iyilik var mı?
Tabii ki de sen şimdi iflas ettirme @BirAnanasAldirdim
Hıhı alsınlar da görsünler günlerini😏 işimizi de elimizden aldın ya helal olsun
@birananasaldirdim
En azından dizilerin senaryolarına müdahele etme bari :)
Halkımın isteği her zaman önceliğim, hiç şüpheniz olmasın
Tam halkını gram umursamayan ama umursuyor gibi gösteren siyasetçiler gibi konuştun. Lütfen bozma Netflix'i :)
Siyaset bilimini boşuna okumamışım sevindim😂
En azından aklı başında biri olduğunu ümit ederek, ilerleyen zamanlarda ülkede aklı başında siyasetçiler olacağını görmek güzel :) Sen Netflix'e dokun, yasaklama yeter :)
İstemezdim çünkü bedava peynir sadece fare kapanında
Valla Netflix artık canım falan değil zam yapıyolar sürekli orası ayrı konu.32 bin dolarda iyi para
Zaten 1,2 kişi alcaklar onuda en tecrübelilerden alcaksın al gitsin işte neyin ilanıysa
385 bin dolara motivasyonum hiç düşmez.
Yüksek motivasyondan kaybettim
Kabin görevlisi nasıl oluyor ki
Nereden başvuruyoruz?
Güzel para güzel ortam
Fiyatların neden arttığı belli oldu. :)
Süper olurdu valla
Ben gidiyorum
Vay be para güzel
güzel paraymış ya
ssk var mı ssk
Kim istemez olm tabiki